önceden topic o kadar hızlı ilerlerdiki okuyamazdım geçmişi...
şimdi her girdiğimde 1 sayfa bile ilerlemiyor:bbo:
viscon yatak aldık park yatakla beraber almıştık zaten.
önceden topic o kadar hızlı ilerlerdiki okuyamazdım geçmişi...
şimdi her girdiğimde 1 sayfa bile ilerlemiyor:bbo:
kızlar bebiş kıyafeti almıştık bu defada çok fazla küçük oldu gibi geldi çarşı burada 40 dakika sürüyor nasıl gidicem deyiştirmeye of of
sonbahar kuruldumu canım bebişin odası
canım serinde git bari. havalar çok kötü.
ben de ayaklı tulum almamıştım fazla, body almıştım hep. kayınvalidem yaz da olsa bacakları üşür body ile olmaz dedi. birkaç tane daha tulum aldık sonra 0-3 ay.
kızlarrr nasılsınız,inanın uğrayamadım bi türlü hazırlıklardan..umarım herşey yolundadır hepinizin...
ben çarşamba doğum yapıyorum haber vereyim dedim...
evet nurcancm kuruldu yerleşti çok şükür avizesi eksikti onuda aldık taktık dün..
bu arada geçen gün sormuşsun badiler ne kadar diye 3 tl den başlıyor 20 ye kdr çıkıyor ama
sen zaten çarşıya çıkmışsın geç kaldım cvp vermek için.. ama göremiyordum seni birkaç
gündür
kızlarrr nasılsınız,inanın uğrayamadım bi türlü hazırlıklardan..umarım herşey yolundadır hepinizin...
ben çarşamba doğum yapıyorum haber vereyim dedim...
anammm hangi çarşamba yarından sonramı???
aman Allahım şaşkın ve de sevinçliyim senin adına. Allahım kolaycacık geçmesini sağlar
inşallah. hayırlı uğurşu olsun bir bebiş daha geliyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ewet canım yarından sonraki çarşamba allah nasip ederse...gebelik zehirlenmesi olmuşum o yüzden biraz erken alacak ama 38 haftalık olduğum için çok da erken değilmiş...
çok heyecanlıyım bi bilseniz,allah hepimizin bebeişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımızda göstersin...bu arada başka doğum yapan var mı?
Aaaaa çok şaşırdım. canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini. Allah kolay bi doğum nasip etsin.
neden erken oldu böyle canım?
allah bebeğinini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım iki arkadaşımız var doğum yapan
artvinli ve ayşe çınarlı arkadaşlarımız
allah analı babalı büyütsün inşallah..artvinli de doğum yaptı demekki...onların neden erken oldu acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?