- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kizlar herkese merhaba,
nihayet izine ayrildim, kalktim kahvaltimi yaptim bilgisayarin basina oturdum annemde yanimda hicbir is yaptimiyor bana ohhh cok rahat, darisi sizin basiniza en kisa zamanda izne ayrilirsiniz umarim.
gunaydın bayanlar
bısey sorcam
sabah kalktıgınızda karnınızın ıcı acıyormu
benım acıyor
sola agırlık yattıysam sol karnımın ıcı acıyor bebek baskı yapıyor ondanmı
ben bırıne sordum bana magnezyum ve kalsıyum takvıyesı alıyormus onadan dru onermıs ozaman gecmıs sızdede oyle oldumu
ben vıtamın almıyorum dr alma bebek ırı olacak yoksa dedı acaba vıtamın eksıklıgımı oluyor bol bol sutmu ıcmek lazım acaba
Ayy kızlar eşim öğlen arasında gösterdi hafta sonu ailesinin yanına gitmişti ya,
Babannesi oğluşuma bi nevresim takımı dikmiş bayıldım,
Harikaa yaa
Yani hiç bir hazır nevresim takımının deseni bu kadar hoşuma gitmemişti.
Fotolarını çekmiş getirmiş,
Babannemiz kendi getirmek istemiş bütün hediyelerini yollamamış.
Hayret ettim doğrusu kayınvalidemin yaptığı bişeyin bu kadar hoşuma gideceğini hiç sanmazdım ama bayıldım resmen.
Resimleri akşam eklerim siz de beğenecek misiniz bakalım?
Eşimin telinde önce almam lazım bilgisayara sonra buraya eklerim.
Ayy sevindim hoşuma gitti.
Ayy kızlar eşim öğlen arasında gösterdi hafta sonu ailesinin yanına gitmişti ya,
Babannesi oğluşuma bi nevresim takımı dikmiş bayıldım,
Harikaa yaa
Yani hiç bir hazır nevresim takımının deseni bu kadar hoşuma gitmemişti.
Fotolarını çekmiş getirmiş,
Babannemiz kendi getirmek istemiş bütün hediyelerini yollamamış.
Hayret ettim doğrusu kayınvalidemin yaptığı bişeyin bu kadar hoşuma gideceğini hiç sanmazdım ama bayıldım resmen.
Resimleri akşam eklerim siz de beğenecek misiniz bakalım?
Eşimin telinde önce almam lazım bilgisayara sonra buraya eklerim.
Ayy sevindim hoşuma gitti.
selam kızlar.. açlık hissi bendede var çok sık acıkır oldum bugünlerde. sabahları kalktığımda hem karnımın içi hemde karnımın dışı acıyor. hemde ne acımak...
bebek şekerlerim benimde 36 tane pembe biberon şeklinde.. ben az aldım çünkü ben ne hastanede ne de mevlütte vericem.. bizim buralarda bilmezler öyle mevlütte bebek şekerini. elindekinin ne olduğunu bile anlamazlar kaydirigubbakcemile3 ben sadece bebek şekerlerimizi birebir ziyarete gelen eşimin ve benim arkadaşlarıma vericem yani anlayana
odamızıda 2 gündür havalandırdım içini de bi ben sildim bide eşim sildi. ama şans bizim odamız kokmuyor biz çok korkmuştuk koku kolay kolay çıkmaz diye ama kokusu yok. çekmece ve dolapların içine de örtü diktircektim inemiyorumki çarşıya. bende yapışkanlı kağıt aldırdım onları serdim dolapların içine. ama yetmedi. 4 metresi sadece dolaba gitti. bu işimde yarım kaldı. biran önce halledip yerleştirmek istiyorum..
bu arada benim en büyük problemim foto ekleyemem biliyorsunuz bu eve taşınalı daha 20 gün oluyor. diğer evde çok hızlıydı ama bu evde felaket yavaş internetimiz. burdan eklenti ekledende deniyorum, hizli resimdende denedim yaklaşık yarım saat yükleniyor diye ondan sonra işlem başarısız diyor. yoksa ne fotolar eklicektim başta göbişim olmak üzere oda şeker eşyalar fln ama yapamıyorum :gitme:
naber şeker.
bana yazdığını daha yeni gördüm.
evet yarın senin için de büyük günmüş.
inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
belki de yine buraya gelirsin
belli mi olur.
oooo kaynanası hazırlık da yaparmış
ne güzel
güle güle kullansın rüzgar bey
ayyyyyy ben acayip stresliyim
kalbim yerinden fırlıyacak
tutmasam kendimi elim ayağım titreyecek
ve başıma vurdu sanırım.
acayip başım ağrıyo.
gece hiç uyuyamadım bile
bugün de sallanıyo
tnsiyonummu çıkıyo diy korktuk
ama Allahtan iyi çıkıyo
çoookkkk korkuyorum
dua et bize.
cinsiyeti sormuşsun
söliyeceğini hiç sanmıyorum
prof ya ağır takılır zmanında söler gibi geliyo
hani yanılırsam diye sölemez bence.
ama süpriz olursa ararım seni.
yaaaaaaaaaaaaaaaaa
korkuyorummmmmmmmmmm
Kızlar öğlen yemeğinde doktorumla karşılaştık.
Beni nstye çağırdı.
Ayy koktum bi an.
Nasıl oluyo bu nst
Alttan bakmıcak inşallah.
bence 10 bez fazla bile.. gecelikte yedek al bence.birde sezaryan kemeri var arkadaşlar.ben bir arkadaşımdan aldım..çok kullanışlı.eğilip kalkarken rahat ediyorsun dikişlerşn ağrımıyor.korse gibi bişe..hasta bezide mutlaka alın derim.ilk gün inanın gerek oluyor.
emzirme atleti nasıl bişeymiş hiç rastlamadım alış veriş yaparken.havluculardanmı aldın yoksa bebek mağazalarından mı?? alalım bi kaç tane.. bak ben hiç atlet koymadım valize.
birde rezene çayı alın mutlaka..hem gazımızı alır hemde süt gelmesini sağlar.bnm doktorum ilk beslenmeme rezene çayıyla başlatmıştı..
Kızlar öğlen yemeğinde doktorumla karşılaştık.
Beni nstye çağırdı.
Ayy koktum bi an.
Nasıl oluyo bu nst
Alttan bakmıcak inşallah.
elfida rezene cayi nasil birsey, su kekike benzeyen anosonlu bir bitki mi, kardesim almis organik rezene cayi gondermis bir de humana cayi gondermis, humana cayi oralet gibi goruntusu, ikisininde asagi yukari islevi ayni sanirim, senin dedigin rezene cayinin goruntusu nasil?
korkma canım nst sancıları gösteren bir makina. hatta minik bir kutu. senin karnına 2 tane yuvarlak cihaz koyuyorlar onu beline sabitliyorlar. steteskop koymuşlar gibi düşün. sen uzanıp bekliyorsun o yuvarlaklar karnında iken. o küçük cihazdanda upuzun bir kağıt çıkıyor. hani kalp elektosunda zigzag kalp atışları varya, o kağıttada zigzaglar şeklinde senin sancıların çıkıyor. endişelenecek hiçbirşey yok. sadece canın sıkılabilir beklerken sen yanına kolonya al bide su al, beklemekten sıkılırsan kolonya seni ferahlatır.
froya bebek şekerlerini hastanede mi dağıtacaksn evde mi?
foto koyarsanız fikir olur ben de yaptırıcam ama karar veremedim..
Papatyacım sen de fotokoyarsan bebek şekerlerini bana fikir olur..
günaydınlar!!
iş yerinde son 2 günüm..haftasonu eşimin abisi ve eltim bizdeydiler. bebek şekerlerini hazırlamışlar sepetliyle birlikte her şeyini kendileri yapmışlar. acaip beğendim, odasına koydum hemen prensesin. cuma günü kızımın halılarını da aldık. öyle figürlü bişey almadım, normal halı ama antibakteriyel. böylece tek eksiklerimiz telsiz,dönence ve ana kucağı kaldı. bir de kirli torbası bulamadım hiçbir yerde.
haftaya artık kızımın cicilerini yıkayıp ütülemeye başlıcam,hastane çantamı da hazırlıcam artık bu hafta kısmetse.
sizler nasılsınız?
bu gün tekrar oglumu görmeye gidcem 1 haftada ne kadar buyumuş kasılmalar nasıl olmuş bakalım zaman yaklaştıkca heyecan artıyor..
Tamam canım en kısa zamanda eklicem inş..Unutuyorum sürekli resmini çekmeyi..
Hoşgeldin canım..Hadi gözünaydın olsun ozaman çoğu şey tamamlanmış...Güzel günlerde kullansın inş.kızın cicilerini annesi...Bizlerde iyiyizz...Cuma günü çatı muayenem ve nst olucak inş.onun heyecanı var...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
önceden topic o kadar hızlı ilerlerdiki okuyamazdım geçmişi...
şimdi her girdiğimde 1 sayfa bile ilerlemiyor:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?