0-3 leri yazıyorum arkadaşlar yetermi yoksa ne ilave edeyim yazarsanız sevinirim 5 pijama takımı
2 tulum
10 badi
2 zıbın
7 çorap
3 yelek
4 penye şapka
5 eldiven
canım Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin istersen birkaç zıbın daha ilave et. tedarikli olmakta fayda var o zaman çarşıya inme şansın hiç olmaz. seninde benim gibi ana kardeş yok. o yüzden elinin altında dursun. ve bence sen aldklarını değiştirme. sen ve bebiş zor durumda kalmaktansa bırak kalsın aldıkların. çünkü tutki sandığından çok lazım oldu o zaman zorda kalırsın tabi yine sen bilirsin
allah analı babalı büyütsün inşallah..artvinli de doğum yaptı demekki...onların neden erken oldu acaba...
canım bizde böyle bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
bir de oya vaaaar
ikiz bebekler erken geldler. ayşeninki sorunlu gebelikti zaten. artvinlininde tek bebeği var. oyada zaten 33 haftalıkken doğum yapmıştı oda gerginlik yaşadığı için sancıları başladı ve doğum yaptı. hgs sen azeri gelin oyayı tanırsın en başlardan. o zaman kaç kişiydik.. 2 elin parmakları kadar :ecrin_bebek:
benim 0-3 ler 300 tuttu orta halli aldığım halde
700 tutanda varmış kıyafetler
saol esmacım amamn bu günlerde kıyafete taktım kafayı sen çalışıyosun hep dimi göremiyorum pek seni canımopuyorumnanaktan
baya tutmuş canım alla alla neki 700 tutmuş okadr pahalımıki ............
canm çok acele etme haftan okdar ilerde değil daha çıkar alırsın ............
öyle çok kısa zmanda kalmadı rabbimden bir aksilik olmazsa
erken gelsede yetecek kadar var stres yapma benceee
yasearkadaşım visko yataklar 70-80 sanırım ben 70 e aldım içinin yatağını eh fena değil ama seninki park değil senin yerine olsam ortopedik kalın yatak aırdım
benim 0-3 ler 300 tuttu orta halli aldığım halde
700 tutanda varmış kıyafetler
canım evet çalışıorummm...
ama erken çıkıorum artıkk ...
ev telaşı olduğu için muhasebede tekim gelip günlük işleri yapıorum malesefff.....
ben park yataklara baktım dünnn ....
genelde park yatak satıyoruz dedi adamm ne bilim tahtalar daha çok hoşuma gidior ama eşimde park yatak beğenior
cnm senin günün bellimi kesin olarak ?
yok canım yarn doktor kontrolüm o zman belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?