benlerınıze kese yapmayın helede et benıyde ellemeyın arkadaslar
kendılıgınden cıkmıssa kendılıgınden yok olmasını bekleyın
mıktarında genısleme ıcınde kanama sızıntı falan varsa dermatologa gıdın
benlere ellenmez tehlıkelıdır unutmayın
bıde gunese fazla cıkmayın artık gunes dusmanımız oldu valla dırekt gunese cıkmayın gölgede guneslenın
kızlar bıse sorcam bız suan denıze gıdıp yüzebılırmıyız
ben dra sordum denız temızse gıt ama ıstanbulda temız yer yok karadenıze gıdersen gıt yuz dedı benım dogum 27 temmuz gözukuyor daha 1 ay var dr ızın verdı
dıyorumkı en azında haftada 2-3 gun denıze gıtsemmı bı zararı olmaz dımı cok ozledım denızı
bıde dogum 27 temmuz
40 cıkana kadar oluyor 1 eylul ondan sora denıze nası gıdıcem emzırmesı var sora bebekle tatıle nası gıdıcem sımdıden gıreyım denıze dıyorum ne dersınız
kızlar ben geldimmm kaydirigubbakcemile3
papatyacım ayrılıyomuyuz yani:sinifsinif:
en sona ben kalıcam heralde 3 hafta daha buralardayım
benim de boynumda küçük küçük et beni gibi şeyler çıktı. rengi koyu değil. ama elime geliyo ya pürüzlü pürüzlü çok sinir oluyorum. inşallah geçer.bi de boynumda tam gerdan halkası mı derler işte öyle bişey belirdi, kese yaptım ama çıkmadı leke gibi bişey. çok belli olmuyo ama dikkatli bakınca anlaşılıyo :sinifsinif:
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar benim kayınvalidem annem rahmetli burada konu okuyorum bazı gelinlere okadar acıyorumki gelinin kayınvalidesi neredeyse bebeği emzirecekmiş okadar üzerine düşüyomuş anne emzirirken iyice dibine giriyomuş emzirincede hemen kucağına alıp hiç indirmiyormuş birde forumda çoğu kişi kayınvalideyi haklı bulmuş okadar kızdım anlatamam size
--------------------------------------------------------------------------------
bence qitme derim hayatım ben dışarda tuwalete qirdim enfeksiyon kapmışım nerdeyse erken doqum yapacaktım....bu seferde bebeqim ters döndü doktorum sezeryan dedi.artık bebeklerimiz için bu sene bi çok şeyden mahrum olucazzzgamyoncuiremsu
kızlar benim kayınvalidem annem rahmetli burada konu okuyorum bazı gelinlere okadar acıyorumki gelinin kayınvalidesi neredeyse bebeği emzirecekmiş okadar üzerine düşüyomuş anne emzirirken iyice dibine giriyomuş emzirincede hemen kucağına alıp hiç indirmiyormuş birde forumda çoğu kişi kayınvalideyi haklı bulmuş okadar kızdım anlatamam size
Slm kızlar.
Slm kızlar.
haklısın canım artık bu sene herseyden mahrum kalıcaz ama kısmetse seneye bebişlerimizle gidicez bunu dusunmek bıle guzel.
benım bebişte ters ama önemli olan onların sağlıklı oluşu...herseyin hayırlısı:1hug:
benim kayınvalidemde eltimin doğumunda emzirirken hep başında dikilmişti . kız çok rahatsız oldu. bakma dimi? sanki bakınca çocuk daha iyi emiyo...
bide ben büyük konuşmiyim ama herkesin yanında açamam memelerimi :dilcikar:
zaten enfeksıyon var
kasıntı sıslık var
trovokort merhem alıyorum hıc bıymedıkı bendekı enfeksıyon alıstım ben onla yasamaya dr fıtıl verıcem dedı ama fıtıl bebege zararvermezmı yaaa
tıbbı uygulmalardan neden se hoslanmıyorum off
merhem suruyom yeter bence ıcerı mudahale etmek ıstemıyorum dra dedıgıme pısman oldum
neyse aslında tuzlu denız suyu mıkropları öldurur ıyı gelır dıye dusunmustum kafam tersınemı calısyo ne dr ne derse tersını dusunuyorum nedense anlamadım
Ya kızlar benim evim çok sıcak.En üst kat,bir de güney cepheli.Olduğu gibi güneş içerde.Perdeleri çektim, oturuyorum.akannehir Bir de 15 kilo aldım.Resmen nefes alamıyorum.Yerlerde yuvarlanıp duruyorum koca göbeğimle.:bbo: Doğum 18 temmuz.Allah yardımcımız olsun..
fitilin hiçbi zararı yokmuş canım..bende kullandım cok iyi geldi..
yalnız su anda sıcaklardan olsa gerek fena pişik oldummm burası 32 derece..ne oturabiliyorum nede yürüyebiliyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?