2010 Temmuz Anneleri : )

doktorun istanbulda girme dediyse girme bence canım.enfeksiyon filan kaparsın Allah korusun.çok riskli biliyosun enfeksiyon.dikkatli ol bence girersen de

aynı soruyu ben sorcaktım:))))))))

su anda denıze gırsek bişe olurmu? bende gırersem şarköyde gırcerm denıze ama mıkrop kaparım dıyede korkuyorum

Hoşgeldinn Yasecim..Evet inş.izne ayrılıcam artık çok zor oluyor gerçekten...Birde sıcak zaten iyice bunalıyorum sabahtan akşama kadar masa başında otur otur...Darısı başına olsun inş...

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar benim kayınvalidem annem rahmetli burada konu okuyorum bazı gelinlere okadar acıyorumki gelinin kayınvalidesi neredeyse bebeği emzirecekmiş okadar üzerine düşüyomuş anne emzirirken iyice dibine giriyomuş emzirincede hemen kucağına alıp hiç indirmiyormuş birde forumda çoğu kişi kayınvalideyi haklı bulmuş okadar kızdım anlatamam size

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba anneler,
sıcaklardan dolayı yemek yenmez oldu, temmuza kadar ne yiyip içeceğiz hep karpuz menemen vs. olmaz ki..bebişlerimizi de beslememiz lazım.

bence qitme derim hayatım ben dışarda tuwalete qirdim enfeksiyon kapmışım nerdeyse erken doqum yapacaktım....bu seferde bebeqim ters döndü doktorum sezeryan dedi.artık bebeklerimiz için bu sene bi çok şeyden mahrum olucazzzgamyoncuiremsu

of ya torun olunca büyükler özellikle çok fazla abartabiliyor herşeye karışma hakkı bulabiliyorlarmış..annene söylersin yine seni dinler ama babaanneler ayrı bir olay.. zaten annenin dediği batmaz ama babannenin dediği batar.. baştan olayı sıkı tutmak lazım kızlar, unutmayın bu bebek sizin , annesi sizsiniz ve son kararı siz verirsiniz. özellikle logusa döneminde bu yüzden sinir stres yaşayan çok anne var, dediğim gibi baştan ipleri sıkı tutmakta fayda var.

haklısın canım artık bu sene herseyden mahrum kalıcaz ama kısmetse seneye bebişlerimizle gidicez bunu dusunmek bıle guzel.
benım bebişte ters ama önemli olan onların sağlıklı oluşu...herseyin hayırlısı:1hug:

benim kayınvalidemde eltimin doğumunda emzirirken hep başında dikilmişti . kız çok rahatsız oldu. bakma dimi? sanki bakınca çocuk daha iyi emiyo...
bide ben büyük konuşmiyim ama herkesin yanında açamam memelerimi :dilcikar:

zaten enfeksıyon var
kasıntı sıslık var
trovokort merhem alıyorum hıc bıymedıkı bendekı enfeksıyon alıstım ben onla yasamaya dr fıtıl verıcem dedı ama fıtıl bebege zararvermezmı yaaa
tıbbı uygulmalardan neden se hoslanmıyorum off
merhem suruyom yeter bence ıcerı mudahale etmek ıstemıyorum dra dedıgıme pısman oldum
neyse aslında tuzlu denız suyu mıkropları öldurur ıyı gelır dıye dusunmustum kafam tersınemı calısyo ne dr ne derse tersını dusunuyorum nedense anlamadım

Ya kızlar benim evim çok sıcak.En üst kat,bir de güney cepheli.Olduğu gibi güneş içerde.Perdeleri çektim, oturuyorum.akannehir Bir de 15 kilo aldım.Resmen nefes alamıyorum.Yerlerde yuvarlanıp duruyorum koca göbeğimle.:bbo: Doğum 18 temmuz.Allah yardımcımız olsun..

ewet hayali bile çok qüsel walla bi doqsalardı...:ecrin_bebek:

bende canım eşim bile okadar dibime girse sıkılırım ya ne cahil insanlar var bir rahat bırakmıyorlar gelinleri

fitilin hiçbi zararı yokmuş canım..bende kullandım cok iyi geldi..
yalnız su anda sıcaklardan olsa gerek fena pişik oldummm burası 32 derece..ne oturabiliyorum nede yürüyebiliyorumm...

Kızlar öğretmen arkadaşlardan benim gibi 32. haftasından sonra çalışan var mı bir ben mi varım?

Memurumuz bayadır izinli
Ben de çalışabilir raporumu müdürüme verdim
Ne yapılacağını pek biliyomuş gibi durmuyordu.
Sanırım şu an okulda duruyor benim rapor
ışleme alınması gereken bi yer var mı niliyomusunuz?
Hani milli eğitime falan götürmelimiyim
Okulumdaki doğum yapan hocalar hatırlayamadılar memurumuz hallederdi herşeyi dediler.
Ama memur kadın izinli hastalık sebebiyle.
Bu kadar çalışıyorum sıcak günlerde güme gitmesin sonra.

Canım çift perde taksan,
Bide vantilatör alsanız.
Ucuz yolluları var geçen gördüm 20TL ye sinbonun vardı en azından eser püfülder.
allah kolaylık versin.

Ben 1. kattayım serin oluyo Allahtan hatta üstümde de bir hamile var o da bana iniyo serin serin oturuyoruz

fitilin hiçbi zararı yokmuş canım..bende kullandım cok iyi geldi..
yalnız su anda sıcaklardan olsa gerek fena pişik oldummm burası 32 derece..ne oturabiliyorum nede yürüyebiliyorumm...

onu kullanamıyorum dra soylerım artık evde var oncekı dr vermıstı ama kullanamamaıstım
kadın olmak ne zor bısey

dogumumuza daha 1 ay var
bana cok gıbı gelıyor haydııı hayırlısı
ben tuzlu suyun ıyı gelecegını dusnuyorum yada drun dedıgı gıbı sıleye gıderım ama burdan sıle en az 1 saat ceker arabayla
baya uzun ama mesela ben buyukadaya gıtmeyı dusunuyorum
buyuk adada nakıbey plajı var ora temız gelıyo bana suyu berrak kumlu falan
hemde 15 dk gıdıyor sanırım uzunda surmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…