2010 Temmuz Anneleri : )

bol bol yazacagıma bol yazmısım kaydirigubbakcemile3

canım haklısın çok sevimsiz birşey onu içmek... :dilcikar:
ama herşey bebeklerimizin sağlığı için. az kaldı. az daha sabırrr a.s

:roflol:
canım saol verdiğin bilgi için....
haftalarımız yakın olunca haliyle daha bir merakımı cezbediyor...

ilk dogum olunca haliyle hem tedirginlik hem stres hemde heyecan hepsi birbirine karısıyo rabbim kucagımıza sag salım almıyada nasip eder inşallah sormak istedigin bişe olursa sancılar ve kasılmalar hakkında verebilgim kadar bilgi veririm sana bildigim kadarıyla yani :ecrin_bebek:

Maaşallah safkan bebeğine..Sağlıcakla gelsin inş..
Şekerinde normal çıkar inş..Ama kafana takma bak çok az kaldı zaten yavrularımıza kavuşmaya...

senin gibi çok arkadaş var canım bebde eşimle yaptım çoğu şeyi bebşin dolabını falanda öyle yavaş yavaş hazırladım biri teşrif ededicek diye bekleyene kadar:hulya:

haklısın şeker yüklemesi iğrenç bir şey. bende de gebelik şekeri çıktı 28. haftadan beri diyet yapıyorum şekerimi ölçüyorum yediklerime dikkat ettiğim zaman yükselmiyor ama biraz ipin ucunu kaçırsam hemen yükseliyor. 28. haftaya kadar 8 kilo almıştım 1,5 ayda 1 kilo aldım oda zaten bebeğim almış 900 gram kadar dr. gayet iyi dedi. moralini bozma az kaldı biraz daha dişimizi sıkalım her şey tatlı yavrularımız için. ben nisa hastanesinde asiye hanıma gidiyorum gayet memnunum doğumu da orada yapmayı düşünüyorum.

canım haklısın çok sevimsiz birşey onu içmek... :dilcikar:
ama herşey bebeklerimizin sağlığı için. az kaldı. az daha sabırrr a.s

nazocum nasıl sınız bebişinle nasıl gidiyor

kızlar çok dıcak oldu havalar kimi bebeğe bir badi yeter diyo ya sıcakta kimide bir badi ve üstüne bir kat daha diyor ama sıcakta giydiremezsek bu kadar hastane çıkışı pijama takımın boşamı aldıkboshayallersmile

üzülme canım akşam sahil kenarı eser, o daha minicik can bizim gibi şığpır şıpır terlemez
sen en iyisi başka birşey alma. çok kararsız kaldın. bana da görümcelerim kusan bebek olursa çok gider ama kusan bebek olmazsada günde 2 defa üstünü değiştirmek gerekebiliyo demişlerdi. dünde bir kadın dediki oğlum 1 ayda 10 cm uzadı ve aldıklarımın bir kısmını hiç giydiremedim bende o yüzden tedirgin kaldım. sanırım bende aldıklarımı en fazla 2 şer kez giydiririm hemen büyüyormuş ne de olsa bebiş..

canım çok teşekkür ederim.çok yardımı oldu..bende 8 saatte bir içiyorum.şu an iyiyim.drun mu önerdi kapsülü atıp dil altına sıkmanı?bana birşey söylemedi de,kapsülle içtim ben..olmazsa senin gibi yapayım..

saol canım, birşey olursa mutlaka danışırım sana :1hug:

sonbaharcım nasılsın güzelim ben sabah 5 te uyuyabildim 12 dede kalktım ay çok sıcak bu sıcakta bebek iki kat giydirilmez sanırım yok canım almıycam zaten dün içime sinmemişti ya küçükleri gidip büyükle deyiştirdim bir şeyler daha aldım tabiidelikafadulden eşime söylemedim3-6 lıkta bayağı oldu benim venice diye bir mağaza var burda fiyatlarıda çok ugun iki ince tulum 18 di sanırım keşke hepsini oradan alsaydım çok ince bebek kıyafetleri orada tecrubesizlik birde hiç yaz bebeği çevremde görmedim ilk kez allahın izni i,le bizimki olucak kışın iki -üç kay giydiriliyo :hulya:

nurcancım weniceden aldığın iyi olmuş wenice en uygun mağazalardan biri zaten 12 ayın 10 ayında %70 indirim oluyor orda. ben sana söyleyecektim ama orda yoktur diye bahsetmedim sen balıkesir merkezemi gidip alışveriş yapıyorsun? yoksa bulunduğun yerden mi? neresiydi akçaymı altınolukmu karıştırdımda :kedi:

cnm doktor bana igneyle kapsülün ucunu igneyle patlat dilinin altına sık kapsülü at dedi bende öle yapıyorum ayşeçınarlı vardı burda oda igneyle patlatmaya ugraşamıyorum dişimle sıkıştırıp patlatıyorum demişti oda öle kullanıyomus yani kapsülü içmiyo ama o ilaç sancıya ii geliyo yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
saol canım, birşey olursa mutlaka danışırım sana :1hug:

tamam cnm benım

güzelim altınoluktayım merkezde akçay 20 dakika minübüsle burada yaşam büyük şehirden farklı hergün tatil modu var yazın deniz bize çok yakın yürüyerek beş dakika sabah herkez denize gider ben gitmiyorum enfeksyon kaparım diye
ama kışın kimse olmaz burada terk edilmiş bir şehir olur

ben biliyorum canım oraları yaklaşık bi 20 kez gelmişliğim vardır desem abartmış olmam birtek geçen sene sadece gezmeye geldik kalmadık çünkü geçen senede sarımsaklıdaydık kaçamak yaptık geldik bi akşam gezmeye denizin içine doru çaybahçesi varya orda kahvemizi içip döndük. biz çok seviyoruz altınoluğu. bu yaz olmazda artık önümüzdeki yazlar gelirsek şayet, orda bir arkadaşım olmuş oldu adıda nurcan :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…