cnm nstden tedirgin olma sırt üstü yatıyosun 2 tane kemer var biri bebegın kalp atıslarını elektrosunu ölçüyo bi tanesi de sancı kasılman varmı onu ölçüyo ikisde tek bir kagıda not ediliyo makıne tarafından ben her gittigimde 20 dk sancıya göre 40 dk kalıyorum biraz sıkıcı beklemek ama bol küçük yaramazın kalp sesini dinliyosun delikafadulden rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben bugunlere kadar gelebildigime şükrediyorum
bol bol yazacagıma bol yazmısım kaydirigubbakcemile3
slm kızlar bugun dra gıttım
35 haftalıgım
bebege 2300 gr dedı normal dedı
ama ben cok kılo almısım gecen aydan 3 kılo fazlası cıktı
oyuzden zaten sekerımde yuksektı yıne seker yuklemesı testı ıstedı moralım bozuk bıktım seker yuklemesı testınden yaa
o sekerlı glıkozu ıcmeyı hıccc sevmıyorum
sızın sekerlerınız nası resım vermıdı dr
bıde ıstanbuldakıler hangı hastane ve dr lara gıdıyorsunuz
:roflol:
canım saol verdiğin bilgi için....
haftalarımız yakın olunca haliyle daha bir merakımı cezbediyor...
35 haftalıgım
oyuzden zaten sekerımde yuksektı yıne seker yuklemesı testı ıstedı moralım bozuk bıktım seker yuklemesı testınden yaa
günaydın tatlı temmuz anneleri....
canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrr. dün bebişimin dolabını kurduk daha bitmedi odanın ortasında öyle duruyor. bebiş kıyafetleri valizde daha yatak kurulacak silinecek alacaklarım bitmedi her yer her yerde! eşim çalışıyor bazen 24 saat havalar çok sıcak ben tek başıma çıkamıyorum. kimse yok yanımda kendimi çok kötü hissediyorum senağlama annem babaneme baktığı için gelemiyor diğer kardeşlerde senin kızın doğuracak biz bakalım demiyorlar temmuz sonuna kadar anneme getirdiler sinir oluyorum ben doğurunca mı gelsin annem((( ben nasıl halledicem bu işleri....
35 haftalıgım
canım haklısın çok sevimsiz birşey onu içmek... :dilcikar:
ama herşey bebeklerimizin sağlığı için. az kaldı. az daha sabırrr a.s
kızlar çok dıcak oldu havalar kimi bebeğe bir badi yeter diyo ya sıcakta kimide bir badi ve üstüne bir kat daha diyor ama sıcakta giydiremezsek bu kadar hastane çıkışı pijama takımın boşamı aldıkboshayallersmile
maddie cnm geçmiş olsun sagsalım kavusursun bebeine inşallah nidilat kullanan varmı die sormussun evet ben kullanıyorum benımde nstde kasılmalarım çıktı sancılarım çıktı bende günde 3 tane nidilat kullanıyodum 8 saatte 1 ama benım tansiyonum çok düşük oldugu için normaldede düşüktür doktora söledim çok sancın olursa 2 tane yoksa 1 tane içersin dedi şu şekılde kullanıyorum ben bu ilacı igneyle ucunu patlatıp dil altına sıkıyorum ve turuncu kapsülü atıyorum yani onu içmiyorum bu ilacı normalde hipertansiyon ve kalp hastaları kullanıyo ama gebeliktede erken dogumu önlüyomuş sancıların ve kasılmaların azalmısına yardımcı oluyo gerçekten işe yarıyo ama bu ilacı içince tansiyonun düşerse baş agrısı yaparsada sakın panıkleme normal bunlar çünkü tansiyon düşürüyo inşallah yardımcı olabilmişimdir sana opuyorumnanaktan
ilk dogum olunca haliyle hem tedirginlik hem stres hemde heyecan hepsi birbirine karısıyo rabbim kucagımıza sag salım almıyada nasip eder inşallah sormak istedigin bişe olursa sancılar ve kasılmalar hakkında verebilgim kadar bilgi veririm sana bildigim kadarıyla yani :ecrin_bebek:
üzülme canım akşam sahil kenarı eser, o daha minicik can bizim gibi şığpır şıpır terlemez
sen en iyisi başka birşey alma. çok kararsız kaldın. bana da görümcelerim kusan bebek olursa çok gider ama kusan bebek olmazsada günde 2 defa üstünü değiştirmek gerekebiliyo demişlerdi. dünde bir kadın dediki oğlum 1 ayda 10 cm uzadı ve aldıklarımın bir kısmını hiç giydiremedim bende o yüzden tedirgin kaldım. sanırım bende aldıklarımı en fazla 2 şer kez giydiririm hemen büyüyormuş ne de olsa bebiş..
sonbaharcım nasılsın güzelim ben sabah 5 te uyuyabildim 12 dede kalktım ay çok sıcak bu sıcakta bebek iki kat giydirilmez sanırım yok canım almıycam zaten dün içime sinmemişti ya küçükleri gidip büyükle deyiştirdim bir şeyler daha aldım tabiidelikafadulden eşime söylemedim3-6 lıkta bayağı oldu benim venice diye bir mağaza var burda fiyatlarıda çok ugun iki ince tulum 18 di sanırım keşke hepsini oradan alsaydım çok ince bebek kıyafetleri orada tecrubesizlik birde hiç yaz bebeği çevremde görmedim ilk kez allahın izni i,le bizimki olucak kışın iki -üç kay giydiriliyo :hulya:
cnm doktor bana igneyle kapsülün ucunu igneyle patlat dilinin altına sık kapsülü at dedi bende öle yapıyorum ayşeçınarlı vardı burda oda igneyle patlatmaya ugraşamıyorum dişimle sıkıştırıp patlatıyorum demişti oda öle kullanıyomus yani kapsülü içmiyo ama o ilaç sancıya ii geliyo yardımcı olabildiysem ne mutlu banacanım çok teşekkür ederim.çok yardımı oldu..bende 8 saatte bir içiyorum.şu an iyiyim.drun mu önerdi kapsülü atıp dil altına sıkmanı?bana birşey söylemedi de,kapsülle içtim ben..olmazsa senin gibi yapayım..
saol canım, birşey olursa mutlaka danışırım sana :1hug:
nurcancım weniceden aldığın iyi olmuş wenice en uygun mağazalardan biri zaten 12 ayın 10 ayında %70 indirim oluyor orda. ben sana söyleyecektim ama orda yoktur diye bahsetmedim sen balıkesir merkezemi gidip alışveriş yapıyorsun? yoksa bulunduğun yerden mi? neresiydi akçaymı altınolukmu karıştırdımda :kedi:
güzelim altınoluktayım merkezde akçay 20 dakika minübüsle burada yaşam büyük şehirden farklı hergün tatil modu var yazın deniz bize çok yakın yürüyerek beş dakika sabah herkez denize gider ben gitmiyorum enfeksyon kaparım diye
ama kışın kimse olmaz burada terk edilmiş bir şehir olur
nazocum nasıl sınız bebişinle nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?