2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınlar herkese..biz gece uyuyamadık da sıcaktan.sabaha doğru uyumuşum anca uyandıkkaydirigubbakcemile3

bu geceyi de doğurmadan atlattım şükür

kaymakam izin verirse cumartesi babamız da gelcek inş. o gelmeden doğmayacak benim oğlum söz dinliyo akıllı çocuk

saol canım allah gönlüne göre versin eşim burada emlakçı 20 yıldır biz kalıcı gibiyiz burada evimizde burada zaten gelirseniz bekleriz canım gezdiririz sizi:1hug:

bende uyuyamadım canım 5 te uyudum bilgisayara baktım sıkıntıdan sen neden uyuyamadın

bende....:1hug:

toplanıp nurcana gidelimmi seneye ama bu sene olmaz eminim bizi çok güzel ağırlar

hem biz onun kardeşleriyiz artık

alkisalkisalkis
evet süper fikir valla...
Allah o günleri göstersin hepimize sağlıkla...

üçümüzünde gününün aynı olması da ayrı bir ortak özellik olmuş... kaydirigubbakcemile2

bende....:1hug:

toplanıp nurcana gidelimmi seneye ama bu sene olmaz eminim bizi çok güzel ağırlar

hem biz onun kardeşleriyiz artık

bizim ev dublex zaten kızlar başımız üstünde yeriniz var saolun

Maaşallah safkan bebeğine..Sağlıcakla gelsin inş..
Şekerinde normal çıkar inş..Ama kafana takma bak çok az kaldı zaten yavrularımıza kavuşmaya...

tesekurler kızlar
naapalım dr ıstedı mecburen yapıcaz hayırlısıyla bı dogsaydı bebeler dımı
ınsan hem korkuyo hem endıselenıyor hemde merak edıyor garıp duyguların karısımı bunlar

alkisalkisalkis
evet süper fikir valla...
Allah o günleri göstersin hepimize sağlıkla...

üçümüzünde gününün aynı olması da ayrı bir ortak özellik olmuş... kaydirigubbakcemile2

inşallah kızlar bekleriz eşimde bende benim eşim öyle suratsız biri değildir hem gezdirmeyi çok sever 48 yaşında ama ruhuda görünüşüde benden genç

canım kıyamam.
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah :teselli:

aminnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kaymakam izin vermezse 1 temmuzda gelcek eşim. ben de ozamana doğum yapmış olurum heralde..insan nası anlıyo eşinin değerini böyle olunca yaa. annemlerdeyim,ailem yanımda ama eşim olmadan olmuyo..hiçbişe yapasım gelmiyo.

bu arada bugün kontrole gidecek arkadaşlar varmış.hepiniz hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah:Saruboceq:

kızlar ben geldimmm kaydirigubbakcemile3

papatyacım ayrılıyomuyuz yani:sinifsinif:
en sona ben kalıcam heralde 3 hafta daha buralardayım

benim de boynumda küçük küçük et beni gibi şeyler çıktı. rengi koyu değil. ama elime geliyo ya pürüzlü pürüzlü çok sinir oluyorum. inşallah geçer.bi de boynumda tam gerdan halkası mı derler işte öyle bişey belirdi, kese yaptım ama çıkmadı leke gibi bişey. çok belli olmuyo ama dikkatli bakınca anlaşılıyo :sinifsinif:

ınsallah cnm hayırlısıyla alırız bebelerı
tum moral veren arkadaslarada tesekurler
moral bozmamak lazım valla bebeler anlıyo galıba benımkı huysuz sekılde tekmeler aıyor onlar ıcın morallı olmalıyız sanırım
ben cınar hastanesınde sıbel hn gıdıyorum
genelde normal dogurtuyormus ondan tercıh ettım bakalım hayırlısı

benlerınıze kese yapmayın helede et benıyde ellemeyın arkadaslar
kendılıgınden cıkmıssa kendılıgınden yok olmasını bekleyın
mıktarında genısleme ıcınde kanama sızıntı falan varsa dermatologa gıdın
benlere ellenmez tehlıkelıdır unutmayın
bıde gunese fazla cıkmayın artık gunes dusmanımız oldu valla dırekt gunese cıkmayın gölgede guneslenın
kızlar bıse sorcam bız suan denıze gıdıp yüzebılırmıyız
ben dra sordum denız temızse gıt ama ıstanbulda temız yer yok karadenıze gıdersen gıt yuz dedı benım dogum 27 temmuz gözukuyor daha 1 ay var dr ızın verdı
dıyorumkı en azında haftada 2-3 gun denıze gıtsemmı bı zararı olmaz dımı cok ozledım denızı
bıde dogum 27 temmuz
40 cıkana kadar oluyor 1 eylul ondan sora denıze nası gıdıcem emzırmesı var sora bebekle tatıle nası gıdıcem sımdıden gıreyım denıze dıyorum ne dersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…