selammmmmmmmmmm...
sabahları yataktan kalkmak istemiyourm hiçç
çok hantallaştım kızlar ya
nazocum şekerim nerdesin ? ?
bugün randevun kaçta? benim akşam 5 buçukta..
ben biliyorum canım oraları yaklaşık bi 20 kez gelmişliğim vardır desem abartmış olmam birtek geçen sene sadece gezmeye geldik kalmadık çünkü geçen senede sarımsaklıdaydık kaçamak yaptık geldik bi akşam gezmeye denizin içine doru çaybahçesi varya orda kahvemizi içip döndük. biz çok seviyoruz altınoluğu. bu yaz olmazda artık önümüzdeki yazlar gelirsek şayet, orda bir arkadaşım olmuş oldu adıda nurcan :1hug:
günaydınlar herkese..biz gece uyuyamadık da sıcaktan.sabaha doğru uyumuşum anca uyandıkkaydirigubbakcemile3
bu geceyi de doğurmadan atlattım şükür
kaymakam izin verirse cumartesi babamız da gelcek inş. o gelmeden doğmayacak benim oğlum söz dinliyo akıllı çocuk
Altınoluk'u özledim ben
seneye gelirsin canım bebişinle üzülmea.s.
Altınoluk'u özledim ben
Altınoluk'u özledim ben
bende uyuyamadım canım 5 te uyudum bilgisayara baktım sıkıntıdan sen neden uyuyamadın
bende....:1hug:
toplanıp nurcana gidelimmi seneye ama bu sene olmaz eminim bizi çok güzel ağırlar
hem biz onun kardeşleriyiz artık
çok sıcaktı ondan uyuyamadım canım.bi de ben eşimi çok özledimmafoldumben onsuz uyku tutmuyo sanırım:sm_confused:
bende....:1hug:
toplanıp nurcana gidelimmi seneye ama bu sene olmaz eminim bizi çok güzel ağırlar
hem biz onun kardeşleriyiz artık
Maaşallah safkan bebeğine..Sağlıcakla gelsin inş..
Şekerinde normal çıkar inş..Ama kafana takma bak çok az kaldı zaten yavrularımıza kavuşmaya...
alkisalkisalkis
evet süper fikir valla...
Allah o günleri göstersin hepimize sağlıkla...
üçümüzünde gününün aynı olması da ayrı bir ortak özellik olmuş... kaydirigubbakcemile2
canım kıyamam.
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah :teselli:
ayy canım ya benim de benzer bi sorunum var
göğüs ucunda benim de birikiyodu ve acı veriyodu sarı sarı ben hep peçeteyle alıyorum dr gelen sıvıya normal demişti ama
bende et benleri çıkmaya başladı ucunda değil etrafında 3-5 tane var şuan küçük ama büyür mü bilemem( birisini kaşımışım hatta,kanadı şuan hala kırmızı orası yara gibi oldu
cildiyeye beni de kaşıntı için göndermişti doktorum
onu da sorayım bari
emzirememekten çok korkuyorum bide..senin gibi göğüs ucum yok benim de,onuda sorsam mı acaba
haklısın şeker yüklemesi iğrenç bir şey. bende de gebelik şekeri çıktı 28. haftadan beri diyet yapıyorum şekerimi ölçüyorum yediklerime dikkat ettiğim zaman yükselmiyor ama biraz ipin ucunu kaçırsam hemen yükseliyor. 28. haftaya kadar 8 kilo almıştım 1,5 ayda 1 kilo aldım oda zaten bebeğim almış 900 gram kadar dr. gayet iyi dedi. moralini bozma az kaldı biraz daha dişimizi sıkalım her şey tatlı yavrularımız için. ben nisa hastanesinde asiye hanıma gidiyorum gayet memnunum doğumu da orada yapmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?