benim de boynumda küçük küçük et beni gibi şeyler çıktı. rengi koyu değil. ama elime geliyo ya pürüzlü pürüzlü çok sinir oluyorum. inşallah geçer.bi de boynumda tam gerdan halkası mı derler işte öyle bişey belirdi, kese yaptım ama çıkmadı leke gibi bişey. çok belli olmuyo ama dikkatli bakınca anlaşılıyo :sinifsinif:
Hoşgeldinn Yasecim..Evet inş.izne ayrılıcam artık çok zor oluyor gerçekten...Birde sıcak zaten iyice bunalıyorum sabahtan akşama kadar masa başında otur otur...Darısı başına olsun inş...
aminnn :Saruboceq:
misscapris bence sen raporunu bi takip et çünkü uzattığın gün işleme alınması gerekiyo
adam alıp kenarı koyduysa senin çalıştıkların boşa gider Allah korusun
bi de aslının sende olması gerek umarım fotokopiyi vermişsindir. çünkü 5 haftan dolduğunda o raporla gidiyosun onu kapatıyolar
canım benim boynumda da siyah lekeler oluştu.kir gibi duruyor.çok sinir oluyorum.doktorum gebelik lekesi diyor.ama tamda boyun bölgemde olduğu için rahatsız oluyorum.hele koltuk altım iyice karardı.askılı vede kolsuz giyemiyorum.off off..:gitme:hamilelik güzel şeyde birde su sorunlar olmasa..doktorum doğumdan sonra cildiyeye gitmemi öneriyor.şimdi kullanacağım ilacların bebeğe zararlı olabileceğini düşünüyor.ben ne yapacağım mafoldum benmafoldumben
napıyorsunuz bakayım kızlaaaarrr..?? ben dışarda işlerimi hallettim geldim evde takılıyorummm..
Bursada anormal bir sıcak var..
hoşgeldin şekerr
ben de donuyorum şu an sanırım klimanın ayarını kaçırdım
doğumdan sonra nasıl olacaktı ya unuttum ben..bilmiyorumkismile
dopum raporunu işyerine verecektik değil mi? ama ne zaman?bilmiyorumkismile
Deniz güneş tecrübeli olduğundan sana soruyorum doğumdam sonra nasıl korunacaksın ben şimdiden düşünmeye başladım. Acaba bağlatsam mı diye düşünüyorum.
ben oğlum 4-5 aylıkken spiral taktırmıştım..7 senedir o şekilde korundum çokkkk rahat..
tavsiye ederim yine o şekilde düşünüyorum..
gerçi 2 çocuktan sonra sezeryan sırasında bağlatsana diyenler de oluyorCADIARZU
selamm kızlar
yakamozdan hala haber yok çok merak ettim doğm yapmışmıdır acaba
sıcakkk mı neee sempatiksalakcinni akannehir
yav medaa dan haber var mı ? çıktı mı hastaneden?
Bende aynen senin gibi yaptım 5 sene spiralle korundum ama mantar enfeksiyonu yaptı 10 senelikti bu yüzden 5. senede çıkarttırdım sonrada hap- iğne falan korundum hepsi ayrı bir dert yapıyor insanda onun için bağlatsam mı diye düşündüm ama kararsızım yani.
cehennem sıcakları gelmiş türkiye ye..akannehir
vatana millete hayırlı olsunsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?