2010 Temmuz Anneleri : )

canım benim boynumda da siyah lekeler oluştu.kir gibi duruyor.çok sinir oluyorum.doktorum gebelik lekesi diyor.ama tamda boyun bölgemde olduğu için rahatsız oluyorum.hele koltuk altım iyice karardı.askılı vede kolsuz giyemiyorum.off off..:gitme:hamilelik güzel şeyde birde su sorunlar olmasa..doktorum doğumdan sonra cildiyeye gitmemi öneriyor.şimdi kullanacağım ilacların bebeğe zararlı olabileceğini düşünüyor.ben ne yapacağım mafoldum benmafoldumben

napıyorsunuz bakayım kızlaaaarrr..?? ben dışarda işlerimi hallettim geldim evde takılıyorummm..
Bursada anormal bir sıcak var..

Hoşgeldinn Yasecim..Evet inş.izne ayrılıcam artık çok zor oluyor gerçekten...Birde sıcak zaten iyice bunalıyorum sabahtan akşama kadar masa başında otur otur...Darısı başına olsun inş...

aminnn :Saruboceq:

misscapris bence sen raporunu bi takip et çünkü uzattığın gün işleme alınması gerekiyo
adam alıp kenarı koyduysa senin çalıştıkların boşa gider Allah korusun
bi de aslının sende olması gerek umarım fotokopiyi vermişsindir. çünkü 5 haftan dolduğunda o raporla gidiyosun onu kapatıyolar

doğumdan sonra nasıl olacaktı ya unuttum ben..bilmiyorumkismile

dopum raporunu işyerine verecektik değil mi? ama ne zaman?bilmiyorumkismile

nası yani yaaa ben doğum sonrası kendiliğinden geçer diye ümid etmiştim
ama bu haksızlık gebelik lekesi gebelikte oluyosa sonrasında kendiliğinden gitsin tıpış tıpış klava:
napıyorsunuz bakayım kızlaaaarrr..?? ben dışarda işlerimi hallettim geldim evde takılıyorummm..
Bursada anormal bir sıcak var..

hoşgeldin şekerr
ben de donuyorum şu an sanırım klimanın ayarını kaçırdım

slm kızlar bende giriş sayfamı degiştiremiyorum sabahtan beri onla ugraşıyorum ne yapacagımı sasırdım ve bugün burada sıcak yanıyorum bende artık uyku haram banada.bide yarın muayenem var bakalım bizim bebiş nasıl

doğumdan sonra nasıl olacaktı ya unuttum ben..bilmiyorumkismile

dopum raporunu işyerine verecektik değil mi? ama ne zaman?bilmiyorumkismile

sanırım bunun takibini biz yapıcaz. muhasebeciler unutabiliyo. biz izin bittiği gün işyerine haber veririz ki onlar da işbaşımızı yapıp tekrar primleri ödemeye başlasınlar.

yase sizin iş bilişim internet ise bana yardımcı olurmusun pc min anasayfasını google yapmak istiyorum çok alakasız bir site ile acılıyor pc.internet explorer kısmından degiştirmek istiyorum orası donuk hiç bir sekilde aktif olmadı ne yapmam lazım

Deniz güneş tecrübeli olduğundan sana soruyorum doğumdam sonra nasıl korunacaksın ben şimdiden düşünmeye başladım. Acaba bağlatsam mı diye düşünüyorum.

yavsib internetin üstüne gel mausun diğer tarafı tıkla özellikleri yere gir adres yazan yere google yaz bu kadar..

Deniz güneş tecrübeli olduğundan sana soruyorum doğumdam sonra nasıl korunacaksın ben şimdiden düşünmeye başladım. Acaba bağlatsam mı diye düşünüyorum.

ben oğlum 4-5 aylıkken spiral taktırmıştım..7 senedir o şekilde korundum çokkkk rahat..

tavsiye ederim yine o şekilde düşünüyorum..

gerçi 2 çocuktan sonra sezeryan sırasında bağlatsana diyenler de oluyorCADIARZU

Bende aynen senin gibi yaptım 5 sene spiralle korundum ama mantar enfeksiyonu yaptı 10 senelikti bu yüzden 5. senede çıkarttırdım sonrada hap- iğne falan korundum hepsi ayrı bir dert yapıyor insanda onun için bağlatsam mı diye düşündüm ama kararsızım yani.

selamm kızlar
yakamozdan hala haber yok çok merak ettim doğm yapmışmıdır acaba

ay evet yaaaa naptı acaba? ayşeçınarlı ile aynı hastanedeydiler..bilmiyorumkismile

sıcakkk mı neee sempatiksalakcinni akannehir

yok canım ne alakası var..sempatiksalakcinni

yav medaa dan haber var mı ? çıktı mı hastaneden?

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bilemicembilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…