bugün dr randevum vardı.34.haftadayız bebeğimle.dr normal dedi ama bana zayıf geldi bebeğim kızlar yaa.2040gr mış.canım çok fena sıkıldı yaaa.umarım kilo alır doğuma kadar da toparlar kendini.daha da çok var doğuma yaa nasıl dayanacaksam bu sıcaklara...:bbo:
allah yardımcımız olsun.toplar o annesi merak etme..saqlıklı sıhhatli olsunda:Saruboceq:
bugün dr randevum vardı.34.haftadayız bebeğimle.dr normal dedi ama bana zayıf geldi bebeğim kızlar yaa.2040gr mış.canım çok fena sıkıldı yaaa.umarım kilo alır doğuma kadar da toparlar kendini.daha da çok var doğuma yaa nasıl dayanacaksam bu sıcaklara...:bbo:
şekerim var diye 2 aya yakındır diyet uyguluyorum.acaba ondan ötürü mü almadı çok kilo.aslında drum almaması daha ii şeker bebeğe geçmemiş dedi ama ben yine de üzülüyorumm...
toplar canım
ayrıca zayıf olması da önemli değil sağlıklı olsun yeter
annesi doğunca ona bol bol kilo aldırır inşşallah
sen qönlünü ferah tut bişey olsa dr söylerdi.sen meywe ye eqer şeker için sakıncası yoksaa
inşallah dediğin gibi olur katrem.zayıf bebek daha erken toparlanıo dedi teyzem ama yine de üzüldüm işte.allah başka dert vermesin iyi ve sağlıklı olsun da ewlatlarımız inş:Saruboceq:
evet öyle derler benim görümmcemin bebeği küçücük doğmuştu
şimdiki hali maşallah cimcimenin teki
ne baş aqrısı olurmu öyle şey sen içini rahat tut o çabucak toplar bak qörürsün
herkese ii geceler kızlar.uyumayı deneyeyim azcık.uyuyamam ama yine de kaçayım artık...
öpüyorm hepinzi.iyi geceleropuyorumnanaktan
Günaydınn güzell annecikler...
herkes iyidir inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?