2010 Temmuz Anneleri : )

bugün dr randevum vardı.34.haftadayız bebeğimle.dr normal dedi ama bana zayıf geldi bebeğim kızlar yaa.2040gr mış.canım çok fena sıkıldı yaaa.umarım kilo alır doğuma kadar da toparlar kendini.daha da çok var doğuma yaa nasıl dayanacaksam bu sıcaklara...:bbo:

allah yardımcımız olsun.toplar o annesi merak etme..saqlıklı sıhhatli olsunda:Saruboceq:

allah yardımcımız olsun.toplar o annesi merak etme..saqlıklı sıhhatli olsunda:Saruboceq:

şekerim var diye 2 aya yakındır diyet uyguluyorum.acaba ondan ötürü mü almadı çok kilo.aslında drum almaması daha ii şeker bebeğe geçmemiş dedi ama ben yine de üzülüyorumm...

toplar canım
ayrıca zayıf olması da önemli değil sağlıklı olsun yeter
annesi doğunca ona bol bol kilo aldırır inşşallah

şekerim var diye 2 aya yakındır diyet uyguluyorum.acaba ondan ötürü mü almadı çok kilo.aslında drum almaması daha ii şeker bebeğe geçmemiş dedi ama ben yine de üzülüyorumm...

sen qönlünü ferah tut bişey olsa dr söylerdi.sen meywe ye eqer şeker için sakıncası yoksaa

toplar canım
ayrıca zayıf olması da önemli değil sağlıklı olsun yeter
annesi doğunca ona bol bol kilo aldırır inşşallah

inşallah dediğin gibi olur katrem.zayıf bebek daha erken toparlanıo dedi teyzem ama yine de üzüldüm işte.allah başka dert vermesin iyi ve sağlıklı olsun da ewlatlarımız inş:Saruboceq:

inşallah dediğin gibi olur katrem.zayıf bebek daha erken toparlanıo dedi teyzem ama yine de üzüldüm işte.allah başka dert vermesin iyi ve sağlıklı olsun da ewlatlarımız inş:Saruboceq:

evet öyle derler benim görümmcemin bebeği küçücük doğmuştu
şimdiki hali maşallah cimcimenin teki

herkese ii geceler kızlar.uyumayı deneyeyim azcık.uyuyamam ama yine de kaçayım artık...
öpüyorm hepinzi.iyi geceleropuyorumnanaktan

Selam hanimlar bende 2008 temmuz annesiydim birzamanlar ama benim yaramaz ikizler erken gelince topigin ilk doguran annesi olmustum.Simdi gene hamileyim ama bu sefer kasim annesi olucam.Herkese cok kolay dogumlar diliyorum.

Kızlar atama sonuçları açıklandı.
Tayinimimiz olmamış.
Ama ben hiç üzülmedim,okulumda çok rahatım seneye sadece 16 saat dersim olacak bu da 4 gün sadece 8:30-12 çalışıcam yani bebişime çoooooooooook vakit ayırabilicem.O açıdan harika bi durumdayım yeni okulda bu olanakları bulamayabilirdim.
Bir de taşınma telaşı olmayacak ona çok sevindim.
Hayırlısı bu imiş.
İnşallah vakti geldiğinde yerimizde yurdumuzda oluruz.

günaydın arkadaşlar
akşam bi arkadaşımın çok kötü bi haberini aldım
burda sizinle paylaşmak istemiyorum çünkü kendime gelemedim hala,bütün gece rüyamdaydı siz de üzmeyin bebişlerinzi
ama sadce şunuı söyleyim nst leri ihmal etmeyin sakın
5 güne 1 gidin doktorunuz istemiyosa ısrar kıyamet gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…