cnm cuma gününe kadar gönlünü ferah tut inşallah cuma günü de bişey çıkmıcak senın sancının sebebi dinlenememen az istirahatle sancılarının geçecegıne inanıyorum rabbım saglık versin sana ve bebişineÇok saol umutlucum...Valla ne yalan söyliyeyim bende korktum dün akşam ne oluyor böyle diye...Zaten cuma günü kontrolümüz var ozaman belli olucak artık...
Az kaldı az biraz daha tut bebişi içinde.
Sonra çok güzel olacak.
İyi geceler kızlar.
Oğlumda yeni doğan sarılığı çıktı,1 gün yoğun bakımda kaldık,çok şükür iyileşti,
Yarın tekrar kontrolümüz var,dua edin teyzeleri oğluma.
Anne olmak çok güzel bir duygu kızlar,sizlerde hayırlısıyla alınca kucağınıza anlıyacaksınız beni.
Bol bol dinlenin uyuyun kızlar,sonra çok ihtiyacınız olacak.
Bende dün akşam biraz fena oldum iş çıkışında annemle çarşıya çıktık..Artık dolanmak mı yaramadı bilmiyorm ama eve zor attım kendimi kasıklarım sancıdı hep ve karnım sertleşip durdu hemen uzandım bu sabah biraz daha iyiyim çok şükür...
günaydın herkese...
bugün hayırlısı ile annem gelecek odamızı yerleştiricez. kaydirigubbakcemile2
annem 3 gün falan kalacak çok mutluyum :teytey:
oyyy cnm benım allah mutlulugunu daim etsin inşallah annelerde olmasa bizler ne yaparız insan kaç yasında olursa olsun annesiz yapamıyo rabbım kımseyi annesiz koymasın :Saruboceq:
amiinnn :Saruboceq:
Allah onları başımızdan hiç eksik etmesin. benim kardeşimde yok tek çocuğum. bir annem var. Allah'ım korusun onu :Saruboceq:
günaydın kızlar
size kırgınlığımı yazmak istiyorum sabah sabah
ara ara bakabiliyorum ve yazabiliyorum foruma fazla zamanım olmuyor pc ye bakmaya
ama malesef yazdıklarımı kimse kayla alıp cevap yazmıyor
neden anlamıyorum heyacanla bakıyorum cevap varmı sorularıma diye
ama yokk:1no2:
anca bir iki kişi yazıyor ben birşeyler soruyorum ama malesef kimse tenezzür edip cevap yazmıyor
anladımki burada bir gruplaşma olmuş
neyse sormam bende bundan sonra
kendi başımın çaresine bakarım:1no2:
kızlar merhaba,
ben size birşey sorucam özellikle tecrubeli annelere;
şimdi hastaneden çıkmadan orada hangi işlemler yapılacak mesela babişler gidip bebişleri nüfus müdürlüğüne kaydettiriyormuş galiba değil mi ? bu yapılacak birinci iş.
sonra hastaneden alınan doğum yaptı raporu ile 8 hafta içinde çalışanlar ssk ya gidiyorlarmış diye biliyorum..
şu yapılacak işler neler herkes bildiğini yazarsa çok iyi olur o kargaşada düzgün bir şekilde işleri yapabiliriz ?
Yaa aslında Papatyacım sen son 3 haftanın içine girmişsin yasal olarak açlışmaman lazım zaten.
Artık bıraksan işi olmuyo mu ki tatlım.
Son ana kadar çalışıcan mı yoksa kıyamam ben sana.
Bende dün akşam biraz fena oldum iş çıkışında annemle çarşıya çıktık..Artık dolanmak mı yaramadı bilmiyorm ama eve zor attım kendimi kasıklarım sancıdı hep ve karnım sertleşip durdu hemen uzandım bu sabah biraz daha iyiyim çok şükür...
Bu hafta sonu evimi çok güzel temizlettirip,
Hastane çantamı hazırlamam lazım.
Sanırım haftaya annemler geliyolar:)))))))
Ayyy çok seviniyorum özledim yaa.
Hem de ohh annemin yemekleriyle coşucaz ana oğul.
Erkek kardeşimle(Ufak tekne kazıntımız var bi tane lise 1e giden dayımız)
Babamda gelicek,ama eminim onlar sıkılırlar 1hafta kalıp dönerler.
Annemle biz takılırız.
Eşimin de görevi devam edicek zaten ohh evde yalnız kalmayacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?