2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın herkese...
bugün hayırlısı ile annem gelecek odamızı yerleştiricez. kaydirigubbakcemile2
annem 3 gün falan kalacak çok mutluyum :teytey:

Çok saol umutlucum...Valla ne yalan söyliyeyim bende korktum dün akşam ne oluyor böyle diye...Zaten cuma günü kontrolümüz var ozaman belli olucak artık...
cnm cuma gününe kadar gönlünü ferah tut inşallah cuma günü de bişey çıkmıcak senın sancının sebebi dinlenememen az istirahatle sancılarının geçecegıne inanıyorum rabbım saglık versin sana ve bebişine

Az kaldı az biraz daha tut bebişi içinde.
Sonra çok güzel olacak.

cnm ben seve seve tutarım içimde yeterkı kalmak istesin kuzucuk

artvinli merhaba canım. seni görmek ne güzel opuyorumnanaktan
dualarımız oğluşunla canım. yesin yesin tosun gibi bişi olsun inşallah tez zamanda

papatyacım dikkat et canım kendine. haftan da baya ilerledi. zorlanman çok normal.
artık dinlenme zamanı.. yerimseniben
bizde amma gezenti çıktı yani :dance:

günaydın herkese...
bugün hayırlısı ile annem gelecek odamızı yerleştiricez. kaydirigubbakcemile2
annem 3 gün falan kalacak çok mutluyum :teytey:

oyyy cnm benım allah mutlulugunu daim etsin inşallah annelerde olmasa bizler ne yaparız insan kaç yasında olursa olsun annesiz yapamıyo rabbım kımseyi annesiz koymasın :Saruboceq:

bana dün doktor normal doğum olacak gibi gözüküyor dedi.
doktordan bunu duymak ne güzelmiş ,, çok istiyorum normal olmasını. hayırlısı tabi çatı muayenesinden sonra netleşecek asıl.

oyyy cnm benım allah mutlulugunu daim etsin inşallah annelerde olmasa bizler ne yaparız insan kaç yasında olursa olsun annesiz yapamıyo rabbım kımseyi annesiz koymasın :Saruboceq:

amiinnn :Saruboceq:
Allah onları başımızdan hiç eksik etmesin. benim kardeşimde yok tek çocuğum. bir annem var. Allah'ım korusun onu :Saruboceq:

amiinnn :Saruboceq:
Allah onları başımızdan hiç eksik etmesin. benim kardeşimde yok tek çocuğum. bir annem var. Allah'ım korusun onu :Saruboceq:

annesinin biricik kuzusu derler ya ölesin gözbebekleri gibi üstüne titrerler senın allah bütün annelere saglık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin inşallah cnm sevindim normal dogum demiş doktorun hakkında hayırlsı olsun :Saruboceq:

canım merhaba, ben de birara senin gibi düşünmüştüm, ama aslında öyle bir durum yok..şimdi bir de hamilelik dönemi insan hassas oluyor ben seni anlıyorum..tabi bir de sıcak şu bu derken herkes kendi derdine düşebiliyor, sen üzerine alınma sakın, kafanı takma :) illa ki cevaplanır mesajın , ne yazmıştın en son tekrar edersen ben de arkadaşlar da yardımcı oluruz..

günaydın günaydın günaydın kızlaaaarrrrrrr...
keyifler yerindedir insallah valla ben günler geçtikçe heyecanlanıyorum. gece sıcaktan bazen de heyecandan uyuyamıyorum. sempatiksalakcinni

kızlar merhaba,

ben size birşey sorucam özellikle tecrubeli annelere;

şimdi hastaneden çıkmadan orada hangi işlemler yapılacak mesela babişler gidip bebişleri nüfus müdürlüğüne kaydettiriyormuş galiba değil mi ? bu yapılacak birinci iş.

sonra hastaneden alınan doğum yaptı raporu ile 8 hafta içinde çalışanlar ssk ya gidiyorlarmış diye biliyorum..

şu yapılacak işler neler herkes bildiğini yazarsa çok iyi olur o kargaşada düzgün bir şekilde işleri yapabiliriz ?

herkse günaydın..

canım doğum belgesi ile nüfusa gidip nüfus cüzdanı çıkartma işlemi sonraki iş.
ben oğlumda, oğlum 1 aylıken falan kendim gidip çıkarttım doğum belgesi ile..

doğum belgesi ile ssk ya başvurma olayını biraz unuttum işte ben de dün arkadaşlara sordum..

doğumdan önce doktorum doğumdan sonra 36 gün sonra, (o zaman öyleydi)doğum raporun ile işe başlaman lazım unutma diye sıkı sıkı tembih etmişti..

doğumdan sonra 36 gün sonra işe gittim bende doğum rraporu ile sonra ne oldu hatırlamıyorum..

sanırım iş yerinden de işe başlamayla ilgili birşey verdiler de onu mu SSk ya götürdüm orayı unuutttummmmmmmmmm..CADIARZU

Yaa aslında Papatyacım sen son 3 haftanın içine girmişsin yasal olarak açlışmaman lazım zaten.
Artık bıraksan işi olmuyo mu ki tatlım.
Son ana kadar çalışıcan mı yoksa kıyamam ben sana.

Ya canım ben normalde aslında raporluyum ayrıldım ama bizim kendi işimiz olduğu için idare edebildiğim yere kadar etmeye çalışıyorum...Ama bu hafta son artık gelmicem inş.bundan sonra...

günaydınnn bizde geldik ama geç kalmışız bugün yine uykucugiller olarak

ama ne yapalım gece dön dolaş çıldırıyorduk ana kız göbeğimde çok acıyor zaten :bbo:

geçmiş olsun. aman canım dikkat et kendine. bende dün biraz yoruldum eşim dolapla beşiği kurdu bende yardım ettim biraz sildim toz aldım kasıklarıma sancı girdi. duşa girdim hemen yattımm biraz korktum. dinlenince geçti çok şükür...

Bu hafta sonu evimi çok güzel temizlettirip,
Hastane çantamı hazırlamam lazım.
Sanırım haftaya annemler geliyolar:)))))))
Ayyy çok seviniyorum özledim yaa.
Hem de ohh annemin yemekleriyle coşucaz ana oğul.
Erkek kardeşimle(Ufak tekne kazıntımız var bi tane lise 1e giden dayımız)
Babamda gelicek,ama eminim onlar sıkılırlar 1hafta kalıp dönerler.
Annemle biz takılırız.
Eşimin de görevi devam edicek zaten ohh evde yalnız kalmayacağım inşallah.

Anaaaam ayaklarım var ya davul gibi şişmiş.
Dizimden sonrasını hissetmiyorum.
Uyuşmuş.

Öfff arkadaşın biri tatil için şapka,pareo,teerlik siparişi vermişti AVONdan
az önce getirmişler onları deniyodu.
Bi kötü oldum ki.
Ben de tatile gitmek istiyorum.
Bütün kış çalış.
ınsan arıyo tatili.
Bu sene ışık hızıyla geçsin bebelerimiz 1 yaşına gelsin hemen tatile gidelim istiorummmmmmmmmmmmmm.

canım ya ne güzel çok sevindim senin adına insanın annesinin yanında olması çok güzel :dance: ben de istiyorum annemi... baban ikna oldu mu otobüsle gelmeye?

Ayyy oğluma böle şemsiyeli simitler var ya onlardan alıcam.
Havuza beraber giricez,
oyy bıngıl bıngıl oynayacam onla.
ınşallah.
En çok birlikte tatilde olduğumuz günlerin hayalini kuruyorum.
Her gittiğimiz tatilde çocuklu bi çiftle tanışıp kaynaşırdık.
Şimdi başkalarının deeğil kendi bebeişimizin tatil keyfini yaşayacağız inşallah.
Çıldırıyorum bu hayalleri kurdukça.
Rabbim o güzel günleri yaşat bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…