2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bende sertleşmeler vardı doktor dediki bana kasılmalar ritmik mi oluyo dedi toplanmalar bende dedimki önceden başını dayıyo sırtını dayıyo diye düşünüyodum dedim internette araştırırken bunların kasılma habercesi de olabilecegını okudum dedim sonra dikkat etmeye başladım 10 dakıkada bir 5 dakıkada bir sertleşmelerın oldugunu gözlemledim dedim bi tepe olusuyo ölece kalıyo dedim yada semsert taş gibi oluyorum dedim ritmik geliyo ozaman dedi doktor yarın mutlaka nstye gel dedi bakalım nidilat die bi ilacım vardı hem sancı hemde erken dogum riski için ilaç dozunu fazlalaştırcak eger sancım çok çıkarsa bugun nst var bakalım sonuç ne olur kusma içinde bebek baskı yapıyo mideye ondan dedi fazla yiyip mideni yorma sıkıştırma dedi az az sık sık ye dedi yanmam mıde kavrulması yok dememe ragmen gaviscon verdi ama gaviscon benı daha beter yaptı yanmayan midem sabaha kadar yandı kavruldu bu arada bebegım 2.460 gr gelişimi çok ii dedi 2 hafta daha dayansa daha durdurmak için çabalamayız dedi bu sefer biz durdurduk die küser o gelmek istemez dedi kaydirigubbakcemile3

2 hafta daha beklesin kuzucun inşallah
canım o sertleşmeler bende de oluyo aynı anlattığn gibi
ama nstde hiç sancım çıkmıyo dr da son haftalarda normal dedi
benim sancı çekmemem lazım bebek içinbaşka dktorada mı gitsem

günaydın kızlar

size kırgınlığımı yazmak istiyorum sabah sabah
ara ara bakabiliyorum ve yazabiliyorum foruma fazla zamanım olmuyor pc ye bakmaya
ama malesef yazdıklarımı kimse kayla alıp cevap yazmıyor
neden anlamıyorum heyacanla bakıyorum cevap varmı sorularıma diye
ama yokk:1no2:
anca bir iki kişi yazıyor ben birşeyler soruyorum ama malesef kimse tenezzür edip cevap yazmıyor
anladımki burada bir gruplaşma olmuş
neyse sormam bende bundan sonra

kendi başımın çaresine bakarım:1no2:

Canım geçmişler olsunn...İnş.geçmiştir tatlım merak etme.Dualarım sizinle...
bizde doktordan geldik bu akşam benim bıdıkta 2475 gram 48 cm çıktı esnedi esnedi durdu,

uykusuz kalmış yawrucuk sanki
Maaşallah Sonbahar büyümüş senin bebişte..Hayırlısı ile gelsin inş..

hayırlısı olsun Miss...Evet belkide böylesi daha iyi olmuş bak...

Günaydınn Zelihaa hoşgeldinn...
Valla burda gruplaşma falan yok arada arkadaşlar cevap alamayınca sorularına hep aynı şeyi söylüyorlar ama konuları yazılanları okuduğun zaman anlarsın zaten gruplaşma olmadığını.Herkes yetişebildiği,cevaplayabildiği kadarı ile yazmaya çalışıyor en azından ben kendi adıma böyle düşünüyorum...

cnm benım ritmik geliyo o kasılmalar ve alt tarafta açılma hissi gibi bişeler oluyo sıkıştırıyorum devamlı bacaklarımı kasılıp kalıyorum agrıdan bakalım inşallah nstde bişe çıkmaz erken gelsin istemıyorum cnm bende senın neden sancı çekmemen lazım allah çektirmesinde gerçi merak ettim eger doktorundan memnun degilsen git bi başka doktora görün cnm

zelihagok, evet canım papatya doğru sölemiş zaten form yavaş ilerlior artık dikkat edersen herkez yetişebildiğine cevap yazıor ... gruplaşma hiç yok merak etme

hımm alt tarafta bişey olmuyo benim
canım sancı anında bebeğin kalp atışları yavaşlıyomuş benim kızımın boynunda kordon var da

hımm alt tarafta bişey olmuyo benim
canım sancı anında bebeğin kalp atışları yavaşlıyomuş benim kızımın boynunda kordon var da

cnm alttan sancın yoksa sorun yoktur ozaman die düşünüyorum benım altta sancım olmasa hiç tedirgin olmam ama o sancı benı öldürüyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah kurtulur minişin o kordondan :Saruboceq:

Bende dün akşam biraz fena oldum iş çıkışında annemle çarşıya çıktık..Artık dolanmak mı yaramadı bilmiyorm ama eve zor attım kendimi kasıklarım sancıdı hep ve karnım sertleşip durdu hemen uzandım bu sabah biraz daha iyiyim çok şükür...

canım amann dikkat etmek lazım artık çok ayakta kalmamak lazım
son ay dinlenme ayımızmış zaten ne kaldı şurda

ALLAHIM SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİMİZ
BUGÜN ÇOK HASSASIM ARKADAŞIMDAN ETKİLENDİM:gitme:

cnm geçmiş olsun dikkat et sertleşmelerin devam ederse doktoruna bi danış sertleşmeler kasılmalarında habercisi olabiliyomus korkutmıyımda seni şimdi durup dururken fazla dolaşmaktanda olabilir gerçi havalarda sıcak kan basıncıda yükseliyo son zamanlarımız herşeyde pimririkleniyoruz rabbim bebeklerimize saglıkla kavusmayı nasıp etsin inşallah

cnm arkadasına ne oldu bilmiyoruz ama merak etmedim degil mahsuru yoksa anlatabilirmisin umarım kötü bir durum yoktur :çok üzgünüm:

Canım işte dinlenemiyoruz ki işte..Ben hala çalışıyorum akşamları da anca koşturmaca oluyor...Bir ayaklarımı uzatıpta dinlenemiyorum zaten..İnş.bundan sonra nekadar vaktimiz kaldı bilmiyorum kızımla kavuşmamıza ama hayırlısı ile gelirler inş..Bu cuma kotrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz çatı muaynemizi yapıcak hem...Biraz heyecanım var o yüzden de...
İnş.arkadaşına kötü birşey olmamıştır.İnş.iyidirler şimdi canım..

Zaliha gruplaşma falan yok alınganlık yapma güzelim.
Çok giren arkadaşlara aşinayız birbirimizi tanır olduk daha bi samimiyet oluştu aramızda.
ama ben şahsen ilk defa giren birini de görsem (eğer gördüysem)yazarım.
Özellikle bir soru sorduysa ve ben cevabını biliyorsam yardımö etmeye çalışırım.
Alınganlık yapacak bir şey yok yani canım.
Biraysel düşünme.
Ben çok fazla topicte bulunmama rağmen ben de bazen cevap alamıyorum olabiliyor yoğunluktan bazen sayfalar çok çabuk akıyor senin sorun bi önceki sayfada atlanmış olabiliyor.
Kendini üzmeye değmez be tatlım.

Çok saol umutlucum...Valla ne yalan söyliyeyim bende korktum dün akşam ne oluyor böyle diye...Zaten cuma günü kontrolümüz var ozaman belli olucak artık...

Yaa aslında Papatyacım sen son 3 haftanın içine girmişsin yasal olarak açlışmaman lazım zaten.
Artık bıraksan işi olmuyo mu ki tatlım.
Son ana kadar çalışıcan mı yoksa kıyamam ben sana.

Az kaldı az biraz daha tut bebişi içinde.
Sonra çok güzel olacak.

Nurdan ne oldu ki :uhm:

anlatsana .. neden 5 gune 1 gıdın nsteye dedin.. anlatkı bilgimiz olsun.. nasıl merak ettim şimdi ..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…