- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
canım ya ne güzel çok sevindim senin adına insanın annesinin yanında olması çok güzel :dance: ben de istiyorum annemi... baban ikna oldu mu otobüsle gelmeye?
İnş.Canım yaa hayırlısı ile bekliyoruz bakalım...cnm cuma gününe kadar gönlünü ferah tut inşallah cuma günü de bişey çıkmıcak senın sancının sebebi dinlenememen az istirahatle sancılarının geçecegıne inanıyorum rabbım saglık versin sana ve bebişine
Evet Nazocum ilerledik büyüdük bayapapatyacım dikkat et canım kendine. haftan da baya ilerledi. zorlanman çok normal.
artık dinlenme zamanı.. yerimseniben
bizde amma gezenti çıktı yani :dance:
günaydınnn bizde geldik ama geç kalmışız bugün yine uykucugiller olarak
ama ne yapalım gece dön dolaş çıldırıyorduk ana kız göbeğimde çok acıyor zaten :bbo:
geçmiş olsun. aman canım dikkat et kendine. bende dün biraz yoruldum eşim dolapla beşiği kurdu bende yardım ettim biraz sildim toz aldım kasıklarıma sancı girdi. duşa girdim hemen yattımm biraz korktum. dinlenince geçti çok şükür...
Bu hafta sonu evimi çok güzel temizlettirip,
Hastane çantamı hazırlamam lazım.
Sanırım haftaya annemler geliyolar:)))))))
Ayyy çok seviniyorum özledim yaa.
Hem de ohh annemin yemekleriyle coşucaz ana oğul.
Erkek kardeşimle(Ufak tekne kazıntımız var bi tane lise 1e giden dayımız)
Babamda gelicek,ama eminim onlar sıkılırlar 1hafta kalıp dönerler.
Annemle biz takılırız.
Eşimin de görevi devam edicek zaten ohh evde yalnız kalmayacağım inşallah.
Anaaaam ayaklarım var ya davul gibi şişmiş.
Dizimden sonrasını hissetmiyorum.
Uyuşmuş.
Yok güzelim yaaa,
İkna olmuyo işin kötüsü annem ikna olsa babamı da ikna edeer.
Annem mantıklıdır ama o da bişey olmaz yavaş yavaş geliriz diye tutturmuş.
Önleyemeyeceğim galiba.
Allah korusun artık dua etmekten başka çarem kalmadı.
Allah emanet olsunlar. yavaş yavaş gelirler birşey olmaz. otobüslerde gelmekte zor kaç saatlik yol hep aynı yerde otur insanın ayakları uyuşuyor benimkiler bursadan 3 saate geliyor onda bile yoruluyorlar. geze geze dinlene dinlene gelirler. Allah kavuştursun.
Dün akşam var ya kızlar,
Üst komşum da hamile ya.
Yemenin dibine vurmuşuz.
Dışarıdan (hamuru işi yapan yerler var burda harika şeyler yapıo kadınlar) bi sürü şey söledik
ama yani iki kişinin yiyeceği şeyler değil resmen 4 kişi doyurur.
Bi yemişiz bi yemiişiz.
Sonra ikimizde hacıyatmaz gibi olduk.
Kıvranıoruz.
Kocişler geldi halimize gül gül ölüyolar.
Ama napalım atamalar olmayınca strestten yemeğe vurmuşuz kendimizi.
oh maşalaaahhh yeyin anam yeyin..
ben hamileliğin başından beri o şekilde iç yemedim..
ya ortam olmadı ya da canım çekmedi..
ama doğuma yakın kendi kendime belki bir ''patlayana kadar yeme partisi'' verebilirim belli olmaz.sempatiksalakcinni
Selaaam kızlarrrrrrrrr
Kızlar selam...34+0 olduk biz bugün.dün doktorum bebeğin hala makat gelişi durduğunu söyledi ve sanki normal doğum olasılığı ortadan kalmış gibi konuştu.bu haftadan sonra bebişi dönen var mı aranızda? 35den sonra dönmesi zormuş artık sanırım.sanırım sezeyan de 38+ 'lı haftada yapılıyormuş.
Bende ilk başlarda hep alınıyordum içten içe ama sonra anladım ki gerçekten de insanlar bazen yetişemiyor..Zaman geçtikce kaynasıyorsun bu da bir gerçek..Özellikle çalışan bayanlar için çok zor olabiliyor...O yüzden kimsecikler alınmasın..e biraz da hassassız tabii..Benim gözlerim hep dolu dolu..Hıımm sebebini düşünüyorum ortada bişi de yok..Tamamen içinde bulundugumuz durumdan..Allah hepimizi ve bebeklerimizi sağlıklı birşekilde kurtarsın..
herkse günaydın..
canım doğum belgesi ile nüfusa gidip nüfus cüzdanı çıkartma işlemi sonraki iş.
ben oğlumda, oğlum 1 aylıken falan kendim gidip çıkarttım doğum belgesi ile..
doğum belgesi ile ssk ya başvurma olayını biraz unuttum işte ben de dün arkadaşlara sordum..
doğumdan önce doktorum doğumdan sonra 36 gün sonra, (o zaman öyleydi)doğum raporun ile işe başlaman lazım unutma diye sıkı sıkı tembih etmişti..
doğumdan sonra 36 gün sonra işe gittim bende doğum rraporu ile sonra ne oldu hatırlamıyorum..
sanırım iş yerinden de işe başlamayla ilgili birşey verdiler de onu mu SSk ya götürdüm orayı unuutttummmmmmmmmm..CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?