2010 Temmuz Anneleri : )

canım ya ne güzel çok sevindim senin adına insanın annesinin yanında olması çok güzel :dance: ben de istiyorum annemi... baban ikna oldu mu otobüsle gelmeye?

Yok güzelim yaaa,
İkna olmuyo işin kötüsü annem ikna olsa babamı da ikna edeer.
Annem mantıklıdır ama o da bişey olmaz yavaş yavaş geliriz diye tutturmuş.
Önleyemeyeceğim galiba.
Allah korusun artık dua etmekten başka çarem kalmadı.

İnş.Canım yaa hayırlısı ile bekliyoruz bakalım...

papatyacım dikkat et canım kendine. haftan da baya ilerledi. zorlanman çok normal.
artık dinlenme zamanı.. yerimseniben
bizde amma gezenti çıktı yani :dance:
Evet Nazocum ilerledik büyüdük baya

günaydınnn bizde geldik ama geç kalmışız bugün yine uykucugiller olarak

ama ne yapalım gece dön dolaş çıldırıyorduk ana kız göbeğimde çok acıyor zaten :bbo:
Günaydınn canımm...Allah kolaylık versin sana da...​

Saol tatlımm sende hoşgeldin...Kesinlikle yorulmaya falan gelmiyor zaten...İnternette de okumuştum bu ay artık dinlenme iş yapmama ayı diye...

Ohhh gözünaydınn Miss...Ne güzell kavuşacaksın annenlere...Bol boll tadını çıkarırsın artık..

Anaaaam ayaklarım var ya davul gibi şişmiş.
Dizimden sonrasını hissetmiyorum.
Uyuşmuş.

İşte artık bol boll dinlenmemiz ayaklarımızı uzatmamız gerekiyor tatlım..Çok şükür bende şişlik olmuyor...

Yaaa oturmaktan kuyruk sokumum ağrımaya başladı.
Gezsem ayaklarım şiş eziyet oluyo.
Eve gidip öğlen arasında uzanıcam.
Eşim hazırlar artık yemeği.

Allah emanet olsunlar. yavaş yavaş gelirler birşey olmaz. otobüslerde gelmekte zor kaç saatlik yol hep aynı yerde otur insanın ayakları uyuşuyor benimkiler bursadan 3 saate geliyor onda bile yoruluyorlar. geze geze dinlene dinlene gelirler. Allah kavuştursun.

Dün akşam var ya kızlar,
Üst komşum da hamile ya.
Yemenin dibine vurmuşuz.
Dışarıdan (hamuru işi yapan yerler var burda harika şeyler yapıo kadınlar) bi sürü şey söledik
ama yani iki kişinin yiyeceği şeyler değil resmen 4 kişi doyurur.
Bi yemişiz bi yemiişiz.
Sonra ikimizde hacıyatmaz gibi olduk.
Kıvranıoruz.
Kocişler geldi halimize gül gül ölüyolar.
Ama napalım atamalar olmayınca strestten yemeğe vurmuşuz kendimizi.

Amin canım.
Doğru diyosun.
Ben de artık iyi düşünmeye başladım.
Sabaha karşı yola çıkarlarsa dinlene dinlene yavaş yavaş gelirler.
Akşam karanlığı çökmeden burda olurlar inşallah.

kızlar bizim mevye saatimiz geldi. gidip biraz meyve yiyelim teyzeleri. görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz

oh maşalaaahhh yeyin anam yeyin..

ben hamileliğin başından beri o şekilde iç yemedim..
ya ortam olmadı ya da canım çekmedi..

ama doğuma yakın kendi kendime belki bir ''patlayana kadar yeme partisi'' verebilirim belli olmaz.sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selaaam kızlarrrrrrrrr

selam..

misscapris ataman yapılmamış valla yeni okudum hayırlısı...

kızlar bazı arkadaşlar mesajlarına cevap alamadığı için üzülmüş ama gerçekten sayfalar hızlı ilerliyor ve artık çoğumuz eskisi kadar sık giremiyoruz ve takip çok zorlaşıyr..

Ne yalan söyliyim eski sayfalara gözatmak da bazen çok yoruyor beni, son 1-2 sayfaya bakıyorum geçiyorum, kusurumuzabakmayın artık..

birbirimize yetişebildiğimiz kadar paylaşımlara devam...

Bende ilk başlarda hep alınıyordum içten içe ama sonra anladım ki gerçekten de insanlar bazen yetişemiyor..Zaman geçtikce kaynasıyorsun bu da bir gerçek..Özellikle çalışan bayanlar için çok zor olabiliyor...O yüzden kimsecikler alınmasın..e biraz da hassassız tabii..Benim gözlerim hep dolu dolu..Hıımm sebebini düşünüyorum ortada bişi de yok..Tamamen içinde bulundugumuz durumdan..Allah hepimizi ve bebeklerimizi sağlıklı birşekilde kurtarsın..

Kızlar selam...34+0 olduk biz bugün.dün doktorum bebeğin hala makat gelişi durduğunu söyledi ve sanki normal doğum olasılığı ortadan kalmış gibi konuştu.bu haftadan sonra bebişi dönen var mı aranızda? 35den sonra dönmesi zormuş artık sanırım.sanırım sezeyan de 38+ 'lı haftada yapılıyormuş.

sezeryan valla doktora göre degişiyo benım doktor 39 hafta diyo kardeşimde 7,5 aylık hamıle onun kıde 38 haftada alırız dıyo

Alınma konusuna gelince...benim de pek çok sorum ve yazım cevapsız bırakıldı.ben de bu nedenle çok aktif yazmadım, içimden gelmedi.yazılanları okudum tabi.ama şu bir gerçek ki kimse kimseye kasıtlı birşey yapmaz burada.yani kimse düşünmezki ben fizzye cevap yazmayayım,diğerine yazayım.ya okunmamıştır,ya kaynamıştır arada.ama birşey çok memnun etti beni.arkadaşımızın sitemi üzerine herkes çok anlayışlı cevaplar yazmış.bu da herkesin birbirini anlamaya çalıştığını gösteriyor.bunu gördüğüm için ben de cevap yazmak istedim bu duruma.

zaman yaklaştıkca heyecan artıyo yaa..her sabah acaba bu gün dogururmuyum diye kalkıyorum .tabi pek yattıgımız söylenemez ama hacı yatmaz gıbı olduk valla

kesinlikle sana katılıyorum...

selam canım,
evet ssk ya bebişleri kaydettirme işi var, ya aslında bir sürü iş var da nasıl acaba onlar..bir de dediğin gibi doğum yaptı raporunu mu ne işe getiriyorsun. yakın zamanda doğum yapan bir arkadaş var ona sordum o da hatırlamıyor o hengamede bir ssk bir işyeri, gittik geldik dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…