2010 Temmuz Anneleri : )

selam kizlar..

hastane cantasi icin gecelik sabahlik ariyorsaniz istanbuldakiler icin cok iyi bir yer buldum.. Bakirkoy'de ozgurluk meydanina varmadan solda . D&R in karsisinda..

internette web sitesi de var "lohusashop.com"modellere buradan bakabilirsiniz.

kadinlar kulubunden gidenler olmus o dukkana hatta. Kadinlar kulubunden gelenlere indirim yapiyormus.. Ben de oradan aldim ve indirim yapti.. Yalan degil yani..kaydirigubbakcemile3

Haberiniz olsun.

ben oğlumda da 2 gece kaldım(farklı doktor ve hastane), bundan da normal şartlarda 2 gece kalınacakmış..

bence hastanee göre değil, doktora göre değişiyor bu durum..

ben sordum canım..bizim burada 1 gece kalınıyor.hatta ücretlerde ona göre paket program.sabah ameliyat oluyosun .ertesi sabah gazını çıkarınca gönderiyorlar.ya da lavman yapıp gönderiyorlar.zaten serumu da akşam çıkarıyorlar.evde antıbıyotık tedavısıne devam ediliyor.burada bir çok hastanede böyle.hatta ben hiç bebekte yada annede ekstra bir sağlık durumu söz konusu olmadan ikinci gece yatanı duymadım.

O zaman şehirlerarası değişiyor diyelim..kaydirigubbakcemile3

Olabilir arkadaşım..Ben de yaşadıklarımı ve benim çevremde yaşananları söylüyorum..

Ben de sezeryanda 1 gece yatıldığını ilk sende duydum..

Ay keşke beni de 1 gecede çıkarsa doktor, hatta belki söylerim doktora da 1 gece tutsun diye,kim ister fazladan hastane odasında kalmak..:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3
evet yaaa ben ben ilk geceyı bile evimde geçirmek istiyorum..ama bırakmıyorlar malesef.kanamnın ve rahmın durumunu kontrol edıyorlar..o ilk gece hastanede olmak kabus gibii..

kaydirigubbakcemile3

evet yaaa ben ben ilk geceyı bile evimde geçirmek istiyorum..ama bırakmıyorlar malesef.kanamnın ve rahmın durumunu kontrol edıyorlar..o ilk gece hastanede olmak kabus gibii..

valla evet ne olursa olsun hastane odası işte..:umursamaz:
ben oğlumda sıkılmıştım 2 gece hastanede..tamam bebeğin oluyor mutlusun ama 2 gece uzun gelmişti bana..CADIARZU
evine gelince ohhhhh diyorsun inan ki..:hulya:

hayırlısı..

izmirde de kardeşimin eşi 1 gece kalmıştı. ama doktora bağlı değil hastaneler sezeryab için istanbulda fix 2 gece yatmalı fiyat veriyolar. paket fiyatları böyle ben 1 gece yatçam diyemiyosun. paket fiyatları böyle çıkarsan boşuna para vermiş olyosun sadece.benim gördüğüm genelde böyle yani. ama ayrıca ben 2 gece kalmak isterim zaten. bebekte sarılık vb bişey olup olmadığı 24 saat sonra ortaya çıkıyor bebek kakasını bazen geç yapıyor ekstra bir durum olduğunda hastanedeyken müdehale etmek daha kolay burda anne bebek dostu olan hastaneler sana amzirme konusunda yardımcı oluyor ilk gün süt gelmiyor. bebek bakımı yıkanması her şeyi anlatıyorlar. sonuçta ameliyat yani ben 2 gün kalmaktan yanayım ama bakalım başıma gelince ne düşüncem.sonuçta ilk defa sezeryan olcam.sadece etrafımdan sezeryan olmuşlardan duyduklarım böyle.

medipol hastanesi de cerrahi hastanesi de kapı süsü veriyor fiyata eklemiyor diye biliyorum.başka hastaneleri sormadım ama bidaha sorarım.sem giderken çıkarıyolar alıyolar.görümcem doğum yaptı medipolde kapı süsü taktılar ekstra para da almadılar. ama hastanesine göre değişiyodur. ben gene de sorayım da.

Herkesin kandili mübarek olsun.Allah inşallah bütün hamilelerin en kolay şekilde doğum yapmasına yardımcı olsun.:Saruboceq:Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Herkesin kandili mübarek olsun.Allah inşallah bütün hamilelerin en kolay şekilde doğum yapmasına yardımcı olsun.:Saruboceq:Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

amin bu gece dua edelim kızlar. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

kadıköy şifa hastanesinde doğum yapacak olan var mı kızlar ?

ben doktorumla konuştum da , mesela epidural sezeryanı doğru düzgün yapamadıklarını söyledi, yani anadolu yakasında hiç mi düzgün hastane olmaz ya ..

ben de şişliden doğum için medipole geçicem. çünkü ssk geçen hastanelerden eniyisi medipol. bikere çocuk hastanesi yoğun bakım ünitesi çok iyi. gerek olursa. benim doktorum da tavsiye etti ama benim bütün arkadaşlarım orda doğum yaptı hepsi de çok memnun kaldı. bu tarafta nereye gidicen. ben bu tarafta cerrahiyi istiyorum ama medipole göre bayaa pahalıya çıkıyor. bakalım karar vericez.

bilmiyorum ki benim doktor bir rahat ki sorma , 35. haftaya giriyoruz hala konusuruz diyor. Anadolu yakasında bana hastane oner dedim Medipol dedi, Sifa yı sordum cunku orda birkaç tanıdığım doğum yapmıştı orası da iyi ama normal doğum için önermem dedi. Bir de epidural sezeryan için her zaman tutturamıyorlar dedi. Ben de doğum şeklime daha kararsız olduğumdan herşeyi iyi olan bir yer istiyorum. Şimdi sorucam bakalım avrupa yakasında nereyi onerir acaba, soyle kopruye yakın olsun fazla uzak olmasın.

yani medipol doğum konusunda meşhur bir hastane. benim doktor bir akrabam var karısını orda doğum yaptırttı. normal doğumu bilmiyorum epidurali de bilmiyorum. ben epidural sezeryan istiyorum. orda doğum yapan arkadaşlarım ya genel anestezi ya da spinal anesteziyle sezeryan oldular.ben de merak ediyorum epidural anestezide başarılı mı diye. ama kadıköy şifada bir arkadaşım sezeryanle doğum yaptı memnun kaldı. sen bilirsin. ama bence de bu taraftaki ssk geçen hastaneler çok kalabalık ben de bu tarafta bilmiyorum.

selam canım. medipolü öneririm. abimn eşi 2 ay önce 2. doğumunu da orda yaptı. ben de doğumumu haftaya cuma orda yapıcam. için rahat etsin. ben avrupa yakasından oraya gelicem. sen bir de o taraftasın hiç düşünme bile..

kızlar selambugün doktor kontrolümüz vardı
nstye girdik yine sancı çıkmadı
alttan muayene edildik açıklık yok
bebişimiz 1 haftada 400 gr almış şimdi 3700 gr ız
bense tam tamına 99.4 kilo olmuşum yani 29.4 kilo almış oldum hamilelik bıyuncaaakannehir
doktor 1 haftadan önce doğmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…