çok heyecanlıyım ya
16 gün sonra anne olcam allah izin verirse
hala inanamıyorum bazen
ben oğlumda da 2 gece kaldım(farklı doktor ve hastane), bundan da normal şartlarda 2 gece kalınacakmış..
bence hastanee göre değil, doktora göre değişiyor bu durum..
ben sordum canım..bizim burada 1 gece kalınıyor.hatta ücretlerde ona göre paket program.sabah ameliyat oluyosun .ertesi sabah gazını çıkarınca gönderiyorlar.ya da lavman yapıp gönderiyorlar.zaten serumu da akşam çıkarıyorlar.evde antıbıyotık tedavısıne devam ediliyor.burada bir çok hastanede böyle.hatta ben hiç bebekte yada annede ekstra bir sağlık durumu söz konusu olmadan ikinci gece yatanı duymadım.
O zaman şehirlerarası değişiyor diyelim..kaydirigubbakcemile3
Olabilir arkadaşım..Ben de yaşadıklarımı ve benim çevremde yaşananları söylüyorum..
Ben de sezeryanda 1 gece yatıldığını ilk sende duydum..
Ay keşke beni de 1 gecede çıkarsa doktor, hatta belki söylerim doktora da 1 gece tutsun diye,kim ister fazladan hastane odasında kalmak..:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
evet yaaa ben ben ilk geceyı bile evimde geçirmek istiyorum..ama bırakmıyorlar malesef.kanamnın ve rahmın durumunu kontrol edıyorlar..o ilk gece hastanede olmak kabus gibii..
Herkesin kandili mübarek olsun.Allah inşallah bütün hamilelerin en kolay şekilde doğum yapmasına yardımcı olsun.:Saruboceq:Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
kadıköy şifa hastanesinde doğum yapacak olan var mı kızlar ?
ben doktorumla konuştum da , mesela epidural sezeryanı doğru düzgün yapamadıklarını söyledi, yani anadolu yakasında hiç mi düzgün hastane olmaz ya ..
medipol hastanesi iyi bence.
medipol için benim doktor da iyi dedi ama benim hiç duymadığım bir yer olduğundan ısınamadım oraya..bir de orada doğum yapan hiç tanıdığım yok..ama bana da doktorum iyi demişti...ben yine karşıya geçicem sanırım doğum için ...
ben de şişliden doğum için medipole geçicem. çünkü ssk geçen hastanelerden eniyisi medipol. bikere çocuk hastanesi yoğun bakım ünitesi çok iyi. gerek olursa. benim doktorum da tavsiye etti ama benim bütün arkadaşlarım orda doğum yaptı hepsi de çok memnun kaldı. bu tarafta nereye gidicen. ben bu tarafta cerrahiyi istiyorum ama medipole göre bayaa pahalıya çıkıyor. bakalım karar vericez.
bilmiyorum ki benim doktor bir rahat ki sorma , 35. haftaya giriyoruz hala konusuruz diyor. Anadolu yakasında bana hastane oner dedim Medipol dedi, Sifa yı sordum cunku orda birkaç tanıdığım doğum yapmıştı orası da iyi ama normal doğum için önermem dedi. Bir de epidural sezeryan için her zaman tutturamıyorlar dedi. Ben de doğum şeklime daha kararsız olduğumdan herşeyi iyi olan bir yer istiyorum. Şimdi sorucam bakalım avrupa yakasında nereyi onerir acaba, soyle kopruye yakın olsun fazla uzak olmasın.
bilmiyorum ki benim doktor bir rahat ki sorma , 35. haftaya giriyoruz hala konusuruz diyor. Anadolu yakasında bana hastane oner dedim Medipol dedi, Sifa yı sordum cunku orda birkaç tanıdığım doğum yapmıştı orası da iyi ama normal doğum için önermem dedi. Bir de epidural sezeryan için her zaman tutturamıyorlar dedi. Ben de doğum şeklime daha kararsız olduğumdan herşeyi iyi olan bir yer istiyorum. Şimdi sorucam bakalım avrupa yakasında nereyi onerir acaba, soyle kopruye yakın olsun fazla uzak olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?