2010 Temmuz Anneleri : )

senide tatılcıler kervanın da görmek güzel sen yınede pc basında cok oturma .ben oturmaktanda raharsız oluyorum ssat bası merakla gelıp okuyup yazıyorm ancaa.s.

sağol melahatk..ben sol tarafıma uzanıyorum,laptopı da fiskosun üstüne koydum öyle yazıyorum :) kollarım yorulunca bırakıyorum..

amin inşallah. haftaya cumaya sezeryan randevumuzu aldık. hayırlısıyla kavuşucaz kuzumla. allahım herkese nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

Aaa hadi hayırlısı sırada sen varsın demek..Bizi habersiz bırakma..sağlıcakla kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

slm lar arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun bu akşam birbirimize bol bol dua etmeyi unutmayalım:Saruboceq:

Evt arkadaşım..
Bu akşam dualarımızda birbirimize de yer verelim..:Saruboceq:

oturdugun yerden sırılsıklam oluyosun
hiç evi toplayasım bıle yok ne olacak sonumuz bılmem

aynen oturduğum yerde sırtımdan su akıyor..

salonum ve mutfağım yanıyor.akannehiroturma odam biraz daha serin ama yeterli değil....

dağ gibi ütü varsempatiksalakcinni
yapamam vallaaaaaa:dilcikar:

aman allahımm 10 da kalktım saat 3 oldu kahvaltıdan başka hiççbişey yapmadım
bulaşıkları makinaya bile koymadım düşününeyvahedigeldismile
sıcaktan patlıyorumm hiçbişey yapasım yokk
eşim gelcek yemek de yokakannehir

eşin gelirken hazır yemek getirsin kaydirigubbakcemile5

ben gece dönerken de zorlanıyorum
bir de sizdede oluyomu
ne tarafa yatsam kızım o tarafa kayıyo karnım sivriliyo o tarafta

Kızlar hakikaten sıcak yani..bende ne akla hizmetle dışarıya çıktıysam zor attım kendimi buraya...Yeni kendime geliyorum daha...Çok sakıncalı artık bizler için ama eksiklerde bitmiyor kii...

slm kızlar nasılsınz beni sorarsanız ben iyiyim evimde serin püfür püfür oturuyorum pc başında.komsum vardı gitti yeni geçtim pc başına.çamasırlarımı topladım işim bitti şimdilik.hastane çantanıza sizlar neler koydunuz bir yazın eksiklerimiz varsa tamamlayalım

kızlar ben hatay dayım buranın sıcagı hiçbir yerde yok bütün gün vantilatör karşısında oturuyorum.günde 2 3 defa duş alıyorum doğursam da bir an önce hayırlısıyla evime gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…