- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kızlar çantasını hazırlayan yokmu anlatın nelr koydunuz çantanıza
maşşalhh herseyi ayrıntılı koymuşsun güzel hazırlık tebrik ederim iyi fikir verdin bana çakır eksiklerim vardı benim
slm kızlar nasılsınz beni sorarsanız ben iyiyim evimde serin püfür püfür oturuyorum pc başında.komsum vardı gitti yeni geçtim pc başına.çamasırlarımı topladım işim bitti şimdilik.hastane çantanıza sizlar neler koydunuz bir yazın eksiklerimiz varsa tamamlayalım
bütün bunların dışında ben hastane çevresinde bulamayabılırım diye rezene çayı koymayı düşünüyorum..henüz almadım.en son bir market alış verişi yapıp sevdiğim bir kaç bisküi rezene ve papatya çayı yatakta kolay içebilmem için pipet (sezaryenla doğum yapıcam)
alıcam. antıbakterıyel jel de yattıgım yerde iyi olur.bebişimi emzirmeden önce falan kullanırım.önceden alayım ki zaten eşim falan o gun koşturmaktan çok yorulur.ikide bir;bir yerlere göndermek istemıyorum..
bunların dılında her şey aynı.fakat benımkıler size göre sayı olarak daha az.bebek kıyafetlerı ve bezi mesela..çok fazla lazım olmuyor.sadece bir gece kalıcaz.
bebek şekerleri+kapı süsü+ sepet ..henüz hazır değil...bunları da hazır etmek lazım..
sezeryande 2 gece kalınıyor hastanede
kapı süsü hastaneye götürülüyor mu? hastane veriyor diye biliyorum.
demekki hastaneye göre değişiyor.bnm doğum yaptığım hastanede 1 gece kalıyorsun.bu benım 2. sezaryanım olucak.çevremdende biliyorum.
kapı süsü de hastaneye göre değişiyor.ben odaları gezdim.vardı.ama bazı hastanelerde yok canım.doğum servısını gezmek lazım.
kızlar bebek şekerlerimi görümcem yaptı ve çok güzel oldu. şu anda dolaba koyduk erken olduğu için bi ara resimlerini çeker koyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?