kızlar selambugün doktor kontrolümüz vardı
nstye girdik yine sancı çıkmadı
alttan muayene edildik açıklık yok
bebişimiz 1 haftada 400 gr almış şimdi 3700 gr ız
bense tam tamına 99.4 kilo olmuşum yani 29.4 kilo almış oldum hamilelik bıyuncaaakannehir
doktor 1 haftadan önce doğmaz dedi
maşallah bebişine de sana daben 38. haftadayım. bende de sancı ve açılma yok. ama çok kilo almışsın canım ya. zorlanmıyormusun. ben 10 kilo aldım patlıcak gibiyim
flowercım selamlar:) hayırlı kandiller olsun..
selam canım. medipolü öneririm. abimn eşi 2 ay önce 2. doğumunu da orda yaptı. ben de doğumumu haftaya cuma orda yapıcam. için rahat etsin. ben avrupa yakasından oraya gelicem. sen bir de o taraftasın hiç düşünme bile..
selam sana uzzun bir mesaj yazdım.
okudum canım.. cevapladım. çıkıyorum şimdi. herkese iyi geceler..
kızlar selambugün doktor kontrolümüz vardı
nstye girdik yine sancı çıkmadı
alttan muayene edildik açıklık yok
bebişimiz 1 haftada 400 gr almış şimdi 3700 gr ız
bense tam tamına 99.4 kilo olmuşum yani 29.4 kilo almış oldum hamilelik bıyuncaaakannehir
doktor 1 haftadan önce doğmaz dedi
maşallah bebeğine. valla ben toplamda 7 kilo aldım bebeğim geçen hafta 2700 grdınasıl oldu anlamadım. ama çok su içtiğim ve çok hareket ettiğim için sanırım zayıfladım. bebek kilo aldı ben zayıfladım. yüzüm filan küçüldü yani.aslında biraz kilo almak istiyodum. neyse hayırlısı hepimz için.
bebis iyi ise hic merak etme ve keyfini cikar canin ne istiyorsa ye madem kilo almiyorsun, ben acayip tatli seyler yemek isitiyorum ama kendimi tutuyorum yedigim zamanda pisman oluyorumklava:
hayırlı kandıller kızlar
oncelıkle her zaman gırıp cvp yazamadıgım ıcın kusura bakmatın
miss kaprıs teekurler cevabın ıcın bana ultrason resmını verdıler bısey bellı olmuyor ama ıcımdekı endıse sanırım belırsızlıklerden neden se bıseyler kesın bellı olmadan sevınemıyorum yapı meselesı belkıde
umutlu gecmıs olsun
benımde ayaklarımda sısmeler oluyor anormal sanıyordum ama normal galına burda bıkac kısıde daha var
bisey sorcam kızlar
gebelıkte seker cıkanlar dıyatısyene gıttılermı
dıyetısyen ne dedı rejım verdımı
nasıl bır gunluk rejım verdı
ben dıyetısyene gıtmem lazım ama gıdemedım
yardımcı olurmusunuz
aslında kabaca bılıyorum tatlı hamurısı yasak bol bol sebze meyce sut utunu yencek ama daha ayrıntılı bılgısı olan varsa verebılırmı
Günaydınn kızlarr mirmirmirmir
Günaydın kızlarrrrrrrr...
Bugün okulun son günü karneleri verioruz kaydirigubbakcemile2
Oğluşum bugün çok hareketli,beni korkutuo,ben çıkmak istiorum der gibi.
Pzt. doktor kontrolümüz var nstye giricez inşallah bişey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?