2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah bebişine de sana da ben 38. haftadayım. bende de sancı ve açılma yok. ama çok kilo almışsın canım ya. zorlanmıyormusun. ben 10 kilo aldım patlıcak gibiyim

maşallah bebişine de sana da ben 38. haftadayım. bende de sancı ve açılma yok. ama çok kilo almışsın canım ya. zorlanmıyormusun. ben 10 kilo aldım patlıcak gibiyim

sıcaklardan dolayı çok zorlanıyorum sadece
kilomla ilgili bir sorunum yok çok şükür
kendimi kötü hisssetmiyorum
sana da maşallah canım haftalarımız aynı demek ki

herkese hayırlı kandiller arkadaşlarr..hepimizin duaları kabul olsun. iyi şeyler bizimle olsun inşallaahh:):Saruboceq:

hayırlısı olsun canım , sana da kolay doğumlar dilerim..

senin de mi epiduralli sezeryan olacak ?

maşallah bebeğine. valla ben toplamda 7 kilo aldım bebeğim geçen hafta 2700 grdınasıl oldu anlamadım. ama çok su içtiğim ve çok hareket ettiğim için sanırım zayıfladım. bebek kilo aldı ben zayıfladım. yüzüm filan küçüldü yani.aslında biraz kilo almak istiyodum. neyse hayırlısı hepimz için.

hayırlı kandıller kızlar
oncelıkle her zaman gırıp cvp yazamadıgım ıcın kusura bakmatın
miss kaprıs teekurler cevabın ıcın bana ultrason resmını verdıler bısey bellı olmuyor ama ıcımdekı endıse sanırım belırsızlıklerden neden se bıseyler kesın bellı olmadan sevınemıyorum yapı meselesı belkıde

umutlu gecmıs olsun
benımde ayaklarımda sısmeler oluyor anormal sanıyordum ama normal galına burda bıkac kısıde daha var
bisey sorcam kızlar

gebelıkte seker cıkanlar dıyatısyene gıttılermı
dıyetısyen ne dedı rejım verdımı
nasıl bır gunluk rejım verdı
ben dıyetısyene gıtmem lazım ama gıdemedım
yardımcı olurmusunuz
aslında kabaca bılıyorum tatlı hamurısı yasak bol bol sebze meyce sut utunu yencek ama daha ayrıntılı bılgısı olan varsa verebılırmı

bebis iyi ise hic merak etme ve keyfini cikar canin ne istiyorsa ye madem kilo almiyorsun, ben acayip tatli seyler yemek isitiyorum ama kendimi tutuyorum yedigim zamanda pisman oluyorumklava:

bebis iyi ise hic merak etme ve keyfini cikar canin ne istiyorsa ye madem kilo almiyorsun, ben acayip tatli seyler yemek isitiyorum ama kendimi tutuyorum yedigim zamanda pisman oluyorumklava:

ama işte şekerim yükseliyor. şekerli şeyler yemediğim çok fazla su içtiğim sıcaklardan az yediğim ve çok hareket ettiğim için doğal olarak rejim yapmış oldum yani.istemeyerek.

ben diyetisyene gitmedim doktorum beni dahiliyeye yönlendirdi oda bir diyet listesi verdi. bir hafta boyunca yemeklerden 1 saat sonra şekerimi ölçmemi ve kaydetmemi istedi. sonra onu aramamı söyledi. o hafta iki defa şekerim yüksek çıktı tokluk şekerinini 140 ı geçmemesi gerekiyor onların suçlusu da simit ve patates kızartması bilmiyorumkismile dahiliye doktoru iyi olduğunu diyete devam etmemi söyledi eğer yüksek çıkmaya devam etseydi insülin vermek zorunda kalıyorlarmış Allahtan öyle olmadı. şeker yüksekliği bebeğe zarar verebiliyor erken doğuma sebep olabiliyor. hafife almamak gerek. doktorum bana doğumdan sonra da çok kilo almamı ve iyi beslenmemi söyledi ilerleyen yaşlarda % 70 tip2 şeker hastası olma ihtimalin var dedi.

diyet söyle
günde en az 8 bardak su
4 tatlı kaşığı sıvıyağ

SABAH (9.30 dan önce)
1-2 bardak ılık su
bitki çayı
1 subardağı süt
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir
domates salatalık biber maydonoz
50 gr kepekli ekmek ( ben tam buğday ekmeği yiyorum. kepek ekmeği kansızlık yapar diye duymuştum)

ARA ÖĞÜN (11.00)
2 porsiyon meyve( 4 kuru kayısı 1 elma 1 armut)

ÖĞLE ( 13-13.30)
60 gr et veya tavuk veya balık ( 2 köfte kadar)
8 kaşık kuru baklagil ya da sebze yemeği
salata
1 su bardağı yoğurt
50 gr kepekli ekmek yada 8 kaşık makarna veya 25 gr kepekli ekmek+ 1 kase çorba

ARA ÖĞÜN (16-16.30)
1 kibrit kutusu peynir
50 gr kepekli ekmek

AKŞAM (19-19.30)
1 kepçe çorba
90 gr tavuk veya balık
salata
1 su bardağı yoğurt
50 gr kepekli ekmek

ARA ÖĞÜN (21.30)
2 porsiyon meyve

eğer doymazsan badem, yoğurt, ceviz, fındık veya az corn flakes yiyebilirsin dedi.
doktor bana bu diyeti verdi ama herkese göre değişebilir senin ihtiyacına göre bir diyet listesi hazırlayabilir. benimkinde normal listenin üzerinde değişiklik yapmıştı. bence doktora gitmelisin. geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlarrrrrrrr...
Bugün okulun son günü karneleri verioruz kaydirigubbakcemile2
Oğluşum bugün çok hareketli,beni korkutuo,ben çıkmak istiorum der gibi.
Pzt. doktor kontrolümüz var nstye giricez inşallah bişey çıkmaz.

günaydın canım senın ogluşunda karne heyecanı yaşıyo ne yapsın cocukcagız tatıl diye heyecan yapıyo hiç merak etme o zamanını bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…