2010 Temmuz Anneleri : )

evet ya tepinsinler
zaten az kaldı gelmelerine bu duyguları hareketleri özlücez eminim ki

Canım üzülüp de kendini kasarak doğumu yaklaştırma.
Herşey olacağına varır.
Al eline şişeni iç suyunu çoğalır ne var.
Bebeğin de kilo almıştır belki ultrasonlara çok güvenemiyorum ben.

Asıl sana günaydın güzel anne.
Biz nerdeyse öğle yemeğine çıkıoruz

sabah oldu ben oldum yine gülüm yaa.o kadar sıcak kii uyuyamadım sabaha kadar...
eşimi geçirdikten sonra sızıp kalmışım bi köşede...
son günler uyuyayım da nasıl olsa sonra uyuyamayacağım sanarım

Ayy kızlar şu anda bi arkadaşım sezeryanda.
Allah yardımcısı olsun.
İkinci bebeği herşeyi bilince insan daha çok korkuyo diyodu dün akşam.
İnşallah herşey yolunda gider.

aynen katılıyorum valla arkadaşına.benim de ilk doğumumda hiç korkum yoktu ana bunda heşeyi tekrardan yaşayacağımı bildiğim için korkmuyorum da değil...
arkadaşının bebeğini de allah analı babalı büyütsün canım...
darısı başımıza...:Saruboceq:

saol cnm valla elimde su şişesi ile dolaşacağım artık :sm_confused:

saol cnm valla elimde su şişesi ile dolaşacağım artık :sm_confused:

herkese selamm..
canım geçmiş olsun...kilo konusunda bende ultrasonda katılmıuyorum.bebeğin ölçüleri sat la uygunsa ve 15 gunde onlar değişmişse kıloyu takma kafana...ama suyu mutlaka iç..plasenta susuz kalınca kireçleniyor.bu da rısklı bır durum.bu konuda dr.unu dinle canım.illaki su içmen gerekmıyor.bitki çayları meyve suları ve bol bol karpuz ye canım..geçmiş olsun

günaydın, kadıköy şifa ile ilgili bana doktorum normal doğum düzeneği iyi değil dedi. Bir de epidurali birkaç kez tutturamadılar dedi, sorumluluk almam dedi. Genel anestezi olacaksan sorun yok dedi. Ama hani normal doğum için sorun olacak birşey söylemedi, bence normal doğum yapılabilir ancak doktorun dışarıdan geliyorsa. Çünkü malesef şifa nın doktorları direkt sezeryana yönlendiriyorlar.

teşekkür ederim cnm
su içicem artık bol bol kendimi zorlayacağım inşallah 15 gün sonra bebeğimin suyu yeterli hale gelir

Herkese günaydınlar olsunn güzel annişler...Bugün biraz geç geldim işe....Benim bildiğim son iş günüm ama arada acil bişey olursa uğrayadabilirim...Hemde doktor kontrolümüz var bugün..Heyecan dorukta çatı muayenesi olucaz bugün...hayırlı haberler veririm inş. sizlere...

Maaşallah Katremcim siz bebişinle çoook güzel bakmışsınız kendinize..Hayırlısı ile dünyaya gelsin inş..
ünaydınnnn kızlar
bugün nst ye gidiorum

Günaydın cnm...hadi hayırlısı bakalım...

Günaydınn Duruu...Kendini üzme canım merak etme biraz dikkat ettiğinde suyun normale döner inş...

herkese günaydın kızlar
sıcakta çalışmak o kadar zor ki
inşallah 5 haftayı tamamlayabilirim

herkese günaydın kızlar

günaydın canım..hala çalışıyorsun demek..allah yardımcın olsun..ahh bu annelerin fedakarlıkları..her şey bebişlerimiz için.daha karnımızdalarken başlıyoruz..

herekze tünaydın bugün pijamamla evin içinde geziniyorum dönüyorum duruyorum pc başına geçeyim iki sohbet edeyim dedim sabah gittim kızıma bebek deterjanı aldım bim de indirimdeydi bingonun seti haberiniz olsun. sonra geldim uyku tutmadı kaahvaltı yaptım bi yatıyorum bir kalkıyorum.niyetim dışarıda cıkmaktı ama artık korkuyorum ben dısarı cıkmaya yalnız gitsem mi gitmesemmi diye düşündüm bayagı kararsız kaldım ve sonunda erindim gitmedim alışveriş yapacaktım çok acil degilde bi kaç bişey kendime ve eşime alayım diyordum neyse evde artık izdivaca cekildim ben sizlere maşşlha.istanbul gibi bir yerde nasıl cıkıyosunuz dısarı yaaa.yolda belde bişey mişey olur diye ben korkardım sahsen szi alışkansınz herhalde.

bide bu arada sezeryanda istanbulda 2 günmü yatılıyor buney yaaw iki gün ne demek bizim buralarda 1 gün yatar,özel bir durum varsa 2 gün vaeya daha fazla bırakırlar.hele siz yanınıza ondan bu kadar cok sey alıyorsunuz anam.kat kat çamasır paket paket bezlerkaydirigubbakcemile3neyse allah sabır versin sıkar insanı iki gün ama saglık acısından tabi iyide olur odalarınızda tv varmı klima varmı kızlar hastaneleriniz

herkese günaydın kızlar

Allah sabrını veriyor be arkadaşım tamamlarız merak etme sen.
Yavaş yavaş yapıcaz işlerimizi.
Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…