Yaaa kızlar ciddi ciddi benim ki fena hareketlendi.
Hiç bu kadar hareketli olduğunu bilmezdim.
Öff alt tarafta da böyle kemiklerimde sanki çatırdıyolarmış gibi bi ağrı var.
Yaaa korkmaya başladımmmmmmmm.eyvahedigeldismile
Ama hoşuma da gidiyo tepinmlerisositososito
günaydın kızlar
ben dr dan geldim kızımın suyu azalmış günde 3 lt su iç dedi 15 gün sonra düzelmezse müdahale etmem gerekir dedi erken doğuma neden olurmuş suyun azalması
15 günde hiç kilo almamış kızım çok canım sıkıldı senağlama
Asıl sana günaydın güzel anne.günaydın kızlar...
Asıl sana günaydın güzel anne.
Biz nerdeyse öğle yemeğine çıkıoruz
Ayy kızlar şu anda bi arkadaşım sezeryanda.
Allah yardımcısı olsun.
İkinci bebeği herşeyi bilince insan daha çok korkuyo diyodu dün akşam.
İnşallah herşey yolunda gider.
Canım üzülüp de kendini kasarak doğumu yaklaştırma.
Herşey olacağına varır.
Al eline şişeni iç suyunu çoğalır ne var.
Bebeğin de kilo almıştır belki ultrasonlara çok güvenemiyorum ben.
saol cnm valla elimde su şişesi ile dolaşacağım artık :sm_confused:
gunaydin kizlar
ben kadikoy sifa ile ilgili hep iyi seyler duydum. Suan 34+4 deyim ve benim doktorum da medipol acibadem veya kadikoy sifa arasinda secim yapmami onerdi. Benim cevremdeki bir cok insan kadikoy sifada dogum yaptigi ve herhangi bir sorun yasamadigi icin kadikoy sifayi tercih ettim.
Doktorum normal dogum istedigimi biliyor ve kadikoy sifa ile ilgili herhangi bir uyarida bulunmadi.
Ama mesela yeditepe icin sunu soylemisti.: gece tum dogum katina bakmasi icin sadece 1 hemsire birakiyorlarmis. Uzman doktor kalmiyormus nobete. Onun icin onermedi orayi
herkese selamm..
canım geçmiş olsun...kilo konusunda bende ultrasonda katılmıuyorum.bebeğin ölçüleri sat la uygunsa ve 15 gunde onlar değişmişse kıloyu takma kafana...ama suyu mutlaka iç..plasenta susuz kalınca kireçleniyor.bu da rısklı bır durum.bu konuda dr.unu dinle canım.illaki su içmen gerekmıyor.bitki çayları meyve suları ve bol bol karpuz ye canım..geçmiş olsun
kızlar selambugün doktor kontrolümüz vardı
nstye girdik yine sancı çıkmadı
alttan muayene edildik açıklık yok
bebişimiz 1 haftada 400 gr almış şimdi 3700 gr ız
bense tam tamına 99.4 kilo olmuşum yani 29.4 kilo almış oldum hamilelik bıyuncaaakannehir
doktor 1 haftadan önce doğmaz dedi
ünaydınnnn kızlar
bugün nst ye gidiorum
günaydın kızlar
ben dr dan geldim kızımın suyu azalmış günde 3 lt su iç dedi 15 gün sonra düzelmezse müdahale etmem gerekir dedi erken doğuma neden olurmuş suyun azalması
15 günde hiç kilo almamış kızım çok canım sıkıldı senağlama
Herkese günaydınlar olsunn güzel annişler...Bugün biraz geç geldim işe....Benim bildiğim son iş günüm ama arada acil bişey olursa uğrayadabilirim...Hemde doktor kontrolümüz var bugün..Heyecan dorukta çatı muayenesi olucaz bugün...hayırlı haberler veririm inş. sizlere...
güünaydın...senden ve bebişinden güzel haberler beklıyoruz..
artık kaç gün arayla gıdıyorsunuz kızlar dr.a...
ben bu salı gittim.dr um 10 yada 15 gün sonra gel dedii.son ayda haftada gitmek gerekmiyormu???sizin kontrolleriniz nasıl??
Herkese günaydınlar olsunn güzel annişler...Bugün biraz geç geldim işe....Benim bildiğim son iş günüm ama arada acil bişey olursa uğrayadabilirim...Hemde doktor kontrolümüz var bugün..Heyecan dorukta çatı muayenesi olucaz bugün...hayırlı haberler veririm inş. sizlere...
güünaydın...senden ve bebişinden güzel haberler beklıyoruz..
artık kaç gün arayla gıdıyorsunuz kızlar dr.a...
ben bu salı gittim.dr um 10 yada 15 gün sonra gel dedii.son ayda haftada gitmek gerekmiyormu???sizin kontrolleriniz nasıl??
Teşekkürler inş.canım...
Valla ben şimdi 3 hafta da gitmiş olucam ama bundan sonra ne kadarda bir çağırır bilmiyorum..Heralde bugün söyler ne sıklıkta gitmem gerektiğini...
herkese günaydın kızlar
sıcakta çalışmak o kadar zor ki
inşallah 5 haftayı tamamlayabilirim
herkese günaydın kızlar
sıcakta çalışmak o kadar zor ki
inşallah 5 haftayı tamamlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?