2010 Temmuz Anneleri : )

sen nerelisin canım...bizim burada da 1 gün yatılıyor.normal doğumda da aynı gün taburcu..

yahu temmuz annişleri niye böyle isteksiz yazıyorsunuz sıcalklar etkiledimi sizleride iyice

valla etkiliyor canım...akannehir

evde olunca hele ben pek girmiyorum pc ye..ara ara bakıyorum..

soğuk birşeyler yeyip içip:içelim: biraz uzanıcam şimdi..dışardan yeni geldim..kafamçokkarıştı

sonra görüşürüzzz..:ecrin_bebek:

Ben bari bi şeyler yazayım dün ultrasona bide nst ye girdim hemşire bebeğin çok harketli dedi hiç yerinde durmadı yani, bebişim 2600 gr olmuş. 19 temmuz gibi sezaryan olacağım. Bu ayın 29 da işi bırakacam şimdilik bizden bu kadar teyzoşlar...

maşallah bebeğine ipekböcüğü.. sositososito sende şafak saymaya başladın artık.

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
:Saruboceq:

klima ve tv sormuşsun cnm zaten birçoğumuz özel hastanede doğum yapacağı için sezeryanda 2 gün yatırılıyor. bende kocaelideyim ve doğum ücreti zaten pakettir. sezeryan + 2 gece yatış olarak fiyat veriyorlar. hastanede istirahat daha iyi bence olası bir komplikasyona karşı...
izdivaca çekildim ne demek cnm sen zaten evli değilmisin şaka şaka izdivaçı mı izliyorsun CADIARZU
selam...oğlumun karnesini aldık geldk..hepsi pekiyi..
ama çoook sıcaktı....zor attım eve kendimi..
tebrik ederim cnm oğlunun gözlerinden öperim ve kutlarım :teselli:

formun tadı tuzu kalmadı kimsecikler yok halbuki evimizde hepimiz dinlenmedeyiz fikir alışverişi yapacagımız en iyi zamn ama tam tresi oldu yarın bebeklerimiz dogarsa oooo hiç girilmez.hele diger topik 2010 temmuz annelelri bebişlere neler aldıkta hiç bişey ekleyen yok herkezin dogumuna az kaldı herkez alıcagını aldı yerleştirdi sunuda aldım diye koyan yok maşallh.valla çok tesüf ederim herkeze

sonbaharcıgım yanlış yazmışım dinlenme anlamında izdivaya çekildim yazmak istedim.herkez gibi evde dinlen kalk gez dur başka yaptıgım bişey yok.ayrıca o evlilik programlarından nefret ederim hiç bakmam.ben evliligimden beri tv acıp gündüz izlemiş insan degilim tv seyretmem ben kolay kolay hiç bir diziyede bakmam.

zaten gündüzleri tv de bakılacak hiç bir şey. Evde olunca canım çok sıkılıyor..Çalışmaya alıştığım için izinliyken ne yaparım diye kara kara düşünüyorum çatlarım herhalde..

maşallah bebeğine ipekböcüğü.. sositososito sende şafak saymaya başladın artık.

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
:Saruboceq:

Artık sıcaklar iyice bunaltıyor biran önce zaman geçsede doğurayım diye bakıyorum inşallah herkes hayırlısyla bebişlerine kavuşurda bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz..

çalışan bayanlar öyle eve alışamıyorlar bir türlü.bende size imreniyorum ahh keşke bende öyle olsam yaww nasıl başarıyosunz evinizden uzak kalmayı

Artık sıcaklar iyice bunaltıyor biran önce zaman geçsede doğurayım diye bakıyorum inşallah herkes hayırlısyla bebişlerine kavuşurda bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz..

evet canım aynen öyle. benim 1 haftam kaldı. artık iyice ağırlaştım. biran önce kavuşmak istiyorum bebişime hayırlısıyla:) hepimize kolaylık versin allahım :Saruboceq:

gözün aydın bebiş iyiymiş..tarih de belli olmuş..hadi hayırlısı..:lepi:

tebrik ederim cnm oğlunun gözlerinden öperim ve kutlarım :teselli:

teşekkürler..

kaydirigubbakcemile3teessüf etme kız..
gel öpem seni..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…