bide bu arada sezeryanda istanbulda 2 günmü yatılıyor buney yaaw iki gün ne demek bizim buralarda 1 gün yatar,özel bir durum varsa 2 gün vaeya daha fazla bırakırlar.hele siz yanınıza ondan bu kadar cok sey alıyorsunuz anam.kat kat çamasır paket paket bezlerkaydirigubbakcemile3neyse allah sabır versin sıkar insanı iki gün ama saglık acısından tabi iyide olur odalarınızda tv varmı klima varmı kızlar hastaneleriniz
yahu temmuz annişleri niye böyle isteksiz yazıyorsunuz sıcalklar etkiledimi sizleride iyice
Ben bari bi şeyler yazayım dün ultrasona bide nst ye girdim hemşire bebeğin çok harketli dedi hiç yerinde durmadı yani, bebişim 2600 gr olmuş. 19 temmuz gibi sezaryan olacağım. Bu ayın 29 da işi bırakacam şimdilik bizden bu kadar teyzoşlar...
klima ve tv sormuşsun cnm zaten birçoğumuz özel hastanede doğum yapacağı için sezeryanda 2 gün yatırılıyor. bende kocaelideyim ve doğum ücreti zaten pakettir. sezeryan + 2 gece yatış olarak fiyat veriyorlar. hastanede istirahat daha iyi bence olası bir komplikasyona karşı...bide bu arada sezeryanda istanbulda 2 günmü yatılıyor buney yaaw iki gün ne demek bizim buralarda 1 gün yatar,özel bir durum varsa 2 gün vaeya daha fazla bırakırlar.hele siz yanınıza ondan bu kadar cok sey alıyorsunuz anam.kat kat çamasır paket paket bezlerkaydirigubbakcemile3neyse allah sabır versin sıkar insanı iki gün ama saglık acısından tabi iyide olur odalarınızda tv varmı klima varmı kızlar hastaneleriniz
izdivaca çekildim ne demek cnm sen zaten evli değilmisin şaka şaka izdivaçı mı izliyorsun CADIARZUherekze tünaydın bugün pijamamla evin içinde geziniyorum dönüyorum duruyorum pc başına geçeyim iki sohbet edeyim dedim sabah gittim kızıma bebek deterjanı aldım bim de indirimdeydi bingonun seti haberiniz olsun. sonra geldim uyku tutmadı kaahvaltı yaptım bi yatıyorum bir kalkıyorum.niyetim dışarıda cıkmaktı ama artık korkuyorum ben dısarı cıkmaya yalnız gitsem mi gitmesemmi diye düşündüm bayagı kararsız kaldım ve sonunda erindim gitmedim alışveriş yapacaktım çok acil degilde bi kaç bişey kendime ve eşime alayım diyordum neyse evde artık izdivaca cekildim ben sizlere maşşlha.istanbul gibi bir yerde nasıl cıkıyosunuz dısarı yaaa.yolda belde bişey mişey olur diye ben korkardım sahsen szi alışkansınz herhalde.
tebrik ederim cnm oğlunun gözlerinden öperim ve kutlarım :teselli:selam...oğlumun karnesini aldık geldk..hepsi pekiyi..
ama çoook sıcaktı....zor attım eve kendimi..
günaydınnnnn. erkenciyiz zemuszemus
klima ve tv sormuşsun cnm zaten birçoğumuz özel hastanede doğum yapacağı için sezeryanda 2 gün yatırılıyor. bende kocaelideyim ve doğum ücreti zaten pakettir. sezeryan + 2 gece yatış olarak fiyat veriyorlar. hastanede istirahat daha iyi bence olası bir komplikasyona karşı...
izdivaca çekildim ne demek cnm sen zaten evli değilmisin şaka şaka izdivaçı mı izliyorsun CADIARZU
tebrik ederim cnm oğlunun gözlerinden öperim ve kutlarım :teselli:
sonbaharcıgım yanlış yazmışım dinlenme anlamında izdivaya çekildim yazmak istedim.herkez gibi evde dinlen kalk gez dur başka yaptıgım bişey yok.ayrıca o evlilik programlarından nefret ederim hiç bakmam.ben evliligimden beri tv acıp gündüz izlemiş insan degilim tv seyretmem ben kolay kolay hiç bir diziyede bakmam.
maşallah bebeğine ipekböcüğü..sositososito sende şafak saymaya başladın artık.
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
Artık sıcaklar iyice bunaltıyor biran önce zaman geçsede doğurayım diye bakıyorum inşallah herkes hayırlısyla bebişlerine kavuşurda bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz..
Ben bari bi şeyler yazayım dün ultrasona bide nst ye girdim hemşire bebeğin çok harketli dedi hiç yerinde durmadı yani, bebişim 2600 gr olmuş. 19 temmuz gibi sezaryan olacağım. Bu ayın 29 da işi bırakacam şimdilik bizden bu kadar teyzoşlar...
tebrik ederim cnm oğlunun gözlerinden öperim ve kutlarım :teselli:
formun tadı tuzu kalmadı kimsecikler yok halbuki evimizde hepimiz dinlenmedeyiz fikir alışverişi yapacagımız en iyi zamn ama tam tresi oldu yarın bebeklerimiz dogarsa oooo hiç girilmez.hele diger topik 2010 temmuz annelelri bebişlere neler aldıkta hiç bişey ekleyen yok herkezin dogumuna az kaldı herkez alıcagını aldı yerleştirdi sunuda aldım diye koyan yok maşallh.valla çok tesüf ederim herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?