2010 Temmuz Anneleri : )

cok tesekurler cakır
dra gıttım aclık tokluk kan sekerıne bakmak ıstedı ama ben ınsulın kullanmak ıstemıyorum zaten 36. haftaya gırcem 2-3 haftadan sora bebek dogsada kuveze gırmeden yasayabılıyor ınsulın bebege zarar verır belkı dıye kullanmak ıstemıyorum

dıyetısyende bı kıtapcık verdı ama bıse anlasılmıyor
senın lıstenı ornek alıp yapıcam ben 8 aylıkım 69 kıloyum 2000 kalorılık dıyet verdı bana

evet canım aynen öyle. benim 1 haftam kaldı. artık iyice ağırlaştım. biran önce kavuşmak istiyorum bebişime hayırlısıyla:) hepimize kolaylık versin allahım :Saruboceq:

evt senin 25 hazirandı değil mi? haziran annesisin sen o zaman..

ay hayırlısı bakalım..

şu an sırada sen varsın demek..

çalışan bayanlar öyle eve alışamıyorlar bir türlü.bende size imreniyorum ahh keşke bende öyle olsam yaww nasıl başarıyosunz evinizden uzak kalmayı

canım valla çalışıpta evde oturmak çok zor. yapacak hiçbirşey bulamıyorsun. kendi işim oduğu için evimle işim de yakın olduğundan yinede günde 1-2 saat işe gidiyorum hala. 1 hafta sonra doğum yapıcam üstelik :CüvCüv:

yavsib ben anladım zaten cnm ben sana şaka yaptım forumda bişi yazmış olayım sen gül diye.. umarım kötü bişeye sebep olmamışımdır CADIARZU

bende yarım saatte bir girip bakıyorum artık. çünkü sürekli forumda bekliyorum sayfayı

yeniliyorum ama yazan olmayınca bende sıkılıyorum zaten. izleyecek birşey yok diye bende

kral tv yi açtım.

Son düzenleme:
evet canım aynen öyle. benim 1 haftam kaldı. artık iyice ağırlaştım. biran önce kavuşmak istiyorum bebişime hayırlısıyla:) hepimize kolaylık versin allahım :Saruboceq:

Allah yardımcın olsun canım.. bize göre erkenden kavuşacaksın bebeğine.Allahım sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin..:Saruboceq:

benim daha çok v ar 23 temmuzda Allah nasip ederse...

sağol canım.. valla niyeti bozup daha erken gelmezse 25 haziran. ama şimdilik gayet uslu duruyor teyzesi benim sat a göre 4 temmuz zaten. onun için haziran kaçınılmaz oldu:)

hayırlısı olsun zamanında gelsin..:Saruboceq:

şaka maka benim de 23 gün kalmış,eyvahedigeldismile normal şartlarda, bir değişiklik olmazsa.eyvahedigeldismile

Ben evde yalnız değilim kızlar..
Biliyorsunuz oğlum var 7,5 yaşında..acıkmış..birşeyler hazırlayım ona..

zaten oğlumla evde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..
sonra görüşürüz..

bu sene sıcaklar erken bastırdı ama bizim şanzımıza..akannehir

geçen sene böyle değildi sanırım..:sinifsinif:

evet maalesef artık biraz daha katlanıcaz. senin de çok değil canım. inan çok çabuk geçiyor zaman. ben hala inanamıyorum 1 hafta kaldığına. o kadar çok alıştım ki hamilelik durumuna :))

herkese selammm
doktordan geliyoruz
oğlum gelişimini tamamlamış artık istediği zaman gelebilir beklemeye gerek yok dedi doktorumuz dolayısıyla ilaçları falan kesti
bundan sonrası paşanın keyfine kalmış :)))
hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kurtuluruz inşallah

canım hayırlısı inşallah gözün aydın:) ama ilaçları niye kesti dr. un anlayamadım. bi açıklama yaptımı özellikle. ben 1 hafta sonra doğum yapıcam dr. um özellikle demir hapımı içmem gerektiğini söyledi. ayrıca eleviti doğum sonrası 3 ay daha kullanıcam bünyeme takviye olsun diye. süt için iyiymiş. :uhm:

ilaçları kesti derken açılmayı ve sancıyı engelleyen ilaçları kesti doktorum
zaten ben vitamin kullanmıyordum
bundan sonrada sadece kan ilacına devam edicem

medaa gözün aydın allah kurtarsın normalmi olucak senin dogum

normal için bebeğin durumu müsait ama ben çok korktuğum için doktorum kararı bana bıraktı
sen kendini hazır hissediyorsan normal daha iyi ama illa normal yap demem sana dedi
çünkü aşırı korkanlarda doğum esnasındada probşem olab,liyormuş
çarşamba tekrar kontrolümüz var kararımı çarşamba gününe kadar netleştirmemi istedi okadar

İyi dr fikir soruyor benim bildiğim zorunlu olmadıkça sezaryan yapılmıyor diye devlet kısıtlama getirdi diye biliyorum yani.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…