2010 Temmuz Anneleri : )

ay maşallah sizlere 36 bitti demek 37 oluyonuz...

kendimi ve kızımı küçük hissettim biran biz daha 34+0 ız bugün
:kedi:

Sanada MAŞAALLAH Bende topikteki 37+ ları 38 + ları görunce kendimizi kucuk sanıyorum... kaydirigubbakcemile3

2 aşagı 2 yukarı ... ama hepimiz temmuz da bebeişlerimizleyiz ALLAHIN izni ile :Saruboceq:

bende tırsıyorum çok fazla
doktorum normalci olmasına rağmen o bile sen nasıl istersen öyle yapıcam dedi
psikolojide önemliymiş
eğer sancılarım tutmazsa haftaya falan doğum tarihi belirleriz

selam güzel annişler

sizde uyuyamamışsınız benim gibi bende 36+ 1 oldum bende doğum konusunda kararsızım
normal doğumdan çok korkuyorum oğlumda hala dönmemiş bu yüzden sol kaburgam çok ağrıyor
sizdede böyle şikeyetler varmı her gece ağrıdan ağlıyorum artık dayanamıyorum ağrıya sanki
kaburgam kırılıyor senağlama

Benim kızım haftalardır başı aşagıdaydı.. gecen hafta makat gelişi dedi dr...:CüvCüv:
Bakalım hayırlısı... bende hiç kaburga agrısı olmuyor ama... her hamilelik farklı etki yapıyor sanırım canım ... kaydirigubbakcemile3
Bende kaburga agrısı yerine, elde kolda uyuşma ve agrı var boshayallersmile

günaydın kızlar.

canım benim de makat ama sağ kaburgamın altında resmen kafasını sokuyor.benim de sağ tarafta ağrı yapıyor bu yüzden.

bu gün memleketimizde ilk kontrole gideceğiz bakalım nasıl geçecek :uhm:

bende normal dogum ıstıyorum ama hayırlısı
benım hastanede bıkac bebek gordum okadar kucuktulerkı dedım bunlar normal dogar yaa dedım ıcımden bunun ıcın karnımı kesmesınler dıye akolımdan gecırdım ama bende seker var bebek ırı olmassa ınsallah korkmuyorum normal dogumdan ama hersey son anda bellı oluyor bılıyorsunuz
bebek ırı olmassa catım musaıtse bebekte ters degıl duzse normal doguracak cesaretım var noolucakkı korkmuyorum ınsana son zamanlarda cesaret gelıyor dogsada kurtulsam dıyo ınsan
saga yatamıyorum sola yatamıyorum egılemıyorum nebıleyım dogumdan hıc korkmuyorum kedıler kopekler 3er 5 er doguruyor
herseyın hayırlısı

günaydın kızlar..

Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

herşey yolundaysa adı üstünde normal olan doğumu tercih edin bence de..
Benim ilki sezeryan olduğu için 2.de sezeryan olmak zorunda olduğu için sezeryan olucam..

Bu arada doğum tarihleri bu saatten sonra sürpriz olabilir artık..
yani herşey olabilir..

Doğumlar illa ki tam beklenen tarihlerde olacak diye birşey yok..

çoğunluktan 5-10 gün geri de olanlar bile öne geçebilir, doğum bu....hiiiçççç belli olmaz..
Herkes hazırlıklı olsun valla..
artık hazırlanmamış hastane çantası kalmasın bu topicte..

tabii ki canım....herşey müsaitse doktorun da uygun görüyorsa normal yapın bence de..
eskiden millet tarlada doğuruyormş kendi başına..sempatiksalakcinni

slm kızlar nasılsınz beni sorarsanız ben hala normalmi sezeryan mı karar veremedim ben korkuyorum yapamam herhalde yaw.ben korkum normal dogumda bebgime zarar gelirmi psikolojisi yoksa beni assınlar kesssinler umrumda bile degil sezeryanı istememim sebebi bebgim için

günaydın kızlarrrr
biz daha yeni kahvaltımızı ettik
bu akşam misafirimiz var
evimizi toplucaz çok dağınık yaa
nasıl bu kadar dağılıyo anlamıyorum iki kişiyiz amaa

selam canım
normal doğumda niye bebeğe zarar gelsin ki
adı üstünde normal doğum
öyle bişey olsaydı yurtdışında yaşayanların çoğu anormal olurdu
anne için de bebek için de en iyi doğum şekli normal doğumdur
bir risk varsa (bebeğin ters olması,kordon dolanması vs.) ya da anne psikolojik olarak hazır değilse sezeryan olunmalı bence
ben normal doğum yapmak istiyorum bebeğim büyük olmasına rağmen
zaten doktor da anormal bir kanaman olmadıkça ya da bebek kakasını yapmadıkça normal yapmamızı önerdi
ki ben epidural konusunda bile hala tereddütteyim
Allah izin verirse normal bir şekilde doğum yapmak istiyorum
herkes öyle doğurmuş kimseye de bişey olmamış

Son düzenleme:

amin canım
bu arada oğlunun karnesi hayırlı olsun okumuştum ama yazamamıştım
Allah büyük adam olduğu günleri de göstersin inşallah

yok canım sayılar aynı artış yok :)

aman aman iyi... Allah herkese vaktinde doğum nasip etsin inşallah...

bizde odamızı yerleştirdik bu hafta annemle... dünde perde siparişi verdim. bir tek halısı kaldı.

ya çok sıcak burası akşam 7den önce dışarı çıkarsam tansiyonum falan düşüyo... mağazalarda 8de kapanıyo. çok sınırlı zamanda bakıyorum herşeye. koştur koştur iş yapıyoruz -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…