siz nasıl yapacaksınız karar verdiniz mi?
ay maşallah sizlere 36 bitti demek 37 oluyonuz...
kendimi ve kızımı küçük hissettim biran biz daha 34+0 ız bugün :kedi:
selam güzel annişler
sizde uyuyamamışsınız benim gibi bende 36+ 1 oldum bende doğum konusunda kararsızım
normal doğumdan çok korkuyorum oğlumda hala dönmemiş bu yüzden sol kaburgam çok ağrıyor
sizdede böyle şikeyetler varmı her gece ağrıdan ağlıyorum artık dayanamıyorum ağrıya sanki
kaburgam kırılıyor senağlama
selam güzel annişler
sizde uyuyamamışsınız benim gibi bende 36+ 1 oldum bende doğum konusunda kararsızım
normal doğumdan çok korkuyorum oğlumda hala dönmemiş bu yüzden sol kaburgam çok ağrıyor
sizdede böyle şikeyetler varmı her gece ağrıdan ağlıyorum artık dayanamıyorum ağrıya sanki
kaburgam kırılıyor senağlama
bende normal dogum ıstıyorum ama hayırlısı
benım hastanede bıkac bebek gordum okadar kucuktulerkı dedım bunlar normal dogar yaa dedım ıcımden bunun ıcın karnımı kesmesınler dıye akolımdan gecırdım ama bende seker var bebek ırı olmassa ınsallah korkmuyorum normal dogumdan ama hersey son anda bellı oluyor bılıyorsunuz
bebek ırı olmassa catım musaıtse bebekte ters degıl duzse normal doguracak cesaretım var noolucakkı korkmuyorum ınsana son zamanlarda cesaret gelıyor dogsada kurtulsam dıyo ınsan
saga yatamıyorum sola yatamıyorum egılemıyorum nebıleyım dogumdan hıc korkmuyorum kedıler kopekler 3er 5 er doguruyor
herseyın hayırlısı
slm kızlar nasılsınz beni sorarsanız ben hala normalmi sezeryan mı karar veremedim ben korkuyorum yapamam herhalde yaw.ben korkum normal dogumda bebgime zarar gelirmi psikolojisi yoksa beni assınlar kesssinler umrumda bile degil sezeryanı istememim sebebi bebgim için
günaydın kızlar..
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
herşey yolundaysa adı üstünde normal olan doğumu tercih edin bence de..
Benim ilki sezeryan olduğu için 2.de sezeryan olmak zorunda olduğu için sezeryan olucam..
Bu arada doğum tarihleri bu saatten sonra sürpriz olabilir artık..
yani herşey olabilir..
Doğumlar illa ki tam beklenen tarihlerde olacak diye birşey yok..
çoğunluktan 5-10 gün geri de olanlar bile öne geçebilir, doğum bu....hiiiçççç belli olmaz..
Herkes hazırlıklı olsun valla..
artık hazırlanmamış hastane çantası kalmasın bu topicte..
merhabalar herkese nasılsınız kızlar
merhabalar herkese :icecream:
2 gündür giremiyorum var mı doğuran biri?? :1rolleyes:
merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
yok canım sayılar aynı artış yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?