2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar merhaba,

kayınvalidem daha bebek için bir iğne almış değil, şimdiye kadar insan özenir de 3-4 birşeyler alır..acaba aldı da sonra mı getirecek çok merak ediyorum...sinir olmaya başladım gerçekten ya...sizinkiler birşeyler alıyor mu ?

Benim kayınvalidem kayınpederim yok, hiç görmedim olsalardı nasıl olurdu bilemiyorum, Belki doğduktan sonra alır... Bebeğin sağlıklı olsunda boşver almasınlar..Sen alırsın takma kafana....

canım valla benimki sağolsun çok özeniyor. daha çok ben engelliyorum yeter anne artık diye. zevkli olduğu için aldığı şeyleri de beğeniyorum. ilk torun olduğu için çok hevesli. daha hamile değildim bornoz takımını bile almıştı canım ya düşün artık:))

Benim kayınvalidem kayınpederim yok, hiç görmedim olsalardı nasıl olurdu bilemiyorum, Belki doğduktan sonra alır... Bebeğin sağlıklı olsunda boşver almasınlar..Sen alırsın takma kafana....

öyle canım aslında ben de takmıyodum da bir arkadaşım sorunca farkettim hakikaten daha bir iğne gelmedi, aramızda da sorun falan yok yani gayet hevesli görünüyor ama bir iğne almadan hevesli nasıl oluyorsa...

ne güzel canım güle güle kullan..bizimkinin de ilk torunu bakalım görücez neler almış ne hazırlamış..ha belki birşey almayıp takı da takabiliyorlar bilmiyorum ama görücez şimdiye kadar aslında birşeyler getirip şunu bunu aldım deseydi , gösterseydi ne kadar güzel bir jest olurdu benim için...ama nerde...

canım takma kafana belki doğuma daha yakın yapar. bişey getirmezse de boşver. aranızda problem yoksa önemli değil dert etme..

Benimki alıyor ama almasaydı gerçekten kızmazdım.Şöyle düşün bebeğe birsürü şey alıp seni karnın burnundayken laflarıyla rahatsız eden, iğneleyen, sürekli sataşan bir kayınvalide mi tercih ederdin? :1no2: Yoksa hiçbirşey almasa da seni hoş tutan kalbini kırmayan bir kayınvalide mi? İnan hiçbirşey almasın da tatlı dili,samimiyeti olsun derdin bence :umursamaz:

yok canım birşey alacaklarını zannetmiyorum çorap bile almayacaklar muhtemelen. üstüne bizden para istiyorlar,doğum olacak kenarda paraları var mıdır ihtiyaçları çok olacak diye düşünmeden Çok üzgünüm çoook

ama annemle babam birer küçük altın almışlart sağ olsunlar yerimseniben

canım benim gözün aydın. Allah hayırlısyla bebişine kavuştursun. tabi bizi de...

evet maalesef artık biraz daha katlanıcaz. senin de çok değil canım. inan çok çabuk geçiyor zaman. ben hala inanamıyorum 1 hafta kaldığına. o kadar çok alıştım ki hamilelik durumuna :))

canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın insallah. bazen bana da hep hamileymişim gibi geliyor sempatiksalakcinni

çakırcım sende benim gibi erkenden kalkmışsın ne gece uykusu ne gündüz uykusu ben şaşırdım sanırım iyice kafamçokkarıştı

sorma canım ya gece zaten uyuyamıyorum bir taraftan öbür tarafıma dönmek yarım saat sürüyor delikafadulden sabahta 6-7 gibi uyanıyorum tuvalete kalkmalarım hariç. bir daha uyuyamıyorum. herhalde ufaklıklar bizi şimdiden alıştırıyor.

evet canım heyecan dorukta valla eyvahedigeldismile ama inan son haftalar çok çabuk geçiyor. son ay kontroller de hafta da 1 olunca zaman nasıl geçti hiç anlamadım. darısı hepinizin başına:)

haklısın canım o da ayrı zor bir durum , boşver sen de takma kafana..olan bebişlere oluyor aslında bize değil, biz kafaya takıp sinir oldukça onlar etkileniyorlar..üzme tatlı canını ..

zaten anne babalarımız gibi olamazlar olmalarını da beklemiyoruz da işte insan gene de birşeyler bekliyor..torunum torunum demeyi bilirler ama yarın bugün bir de yüzsüz bir şekilde..ama belki de alırlar birşeyler hele bir doğuralım sağlıcakla da...

almazsalar almasınlar ama bizden de birşey beklemesinler,düşünce sıfır yaaaa

Slm kızlarrr.
Yaşasın tatile girdik artık.
30 hazirana kadar devam edicez ama öğrenciler yok artık daha kolay geçer günler.
1 seneyi daha bitirdik.
Mesleğimde 5. yılımı tamamladım.
6. yılın yarısı bebişimle geçer zaten iyi bi ara veriyorum inşallah:)))

Kızlar kimseden bi beklentim yok benim.
Bir şey beklemeyince daha bi güzel oluyo kafan rahat oluyo.
allah sağlık sıhhat iş güç versin herşeylerini kendimiz yaparız bebelerimizin.
Boşverin yaa takmayın.

ben de 3. yılımı tamamladım turkbayragi

Kızlar kimseden bi beklentim yok benim.
Bir şey beklemeyince daha bi güzel oluyo kafan rahat oluyo.
allah sağlık sıhhat iş güç versin herşeylerini kendimiz yaparız bebelerimizin.
Boşverin yaa takmayın.

haklısın tatlım
ne alsınlar ne karışsınlar diyorsun haklısın..sağlıcakla gelsin bebeklerimiz şu anda en önemli olan bu..

meraba arkadaslar bende temmuz annesıyım benım gecelerı kollarım cok agrıyo uyusma desem degıl bıcak saplanıyo gıbı bole bı sıkayetı olan varmı bol su ıcıyorum odem olmasın dıye tuzada dıkkat edıyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…