merhaba anneler...
biz bugün tembelcik olmuşuz gece 3e kdr oturdum şimdide 12 de uyandım maşallah yani.
sonra duş aldım şimdi yemek yemem lazım ama çöktüm kaldım kaydirigubbakcemile3
bende hastanede bir kutu çikolata alıcam ama normal madlen değil biraz daha iyisinden.eşimde diyor ki bu şekerleri hastanede vermeye ne gerek var, hastanede çikolata verelim , eve gelenlere ya da mevlüte bunları dağıtırsın diyor..
sizce??????????
bende daha çekmece ve dolaplarını yerleştirmedim. halısını sermedim yere. uyku setini beşiğe sermedim. daha 1 ay var dedim tozlanmasın. ve benim cibinlik bir tuhaf anlamadım gitti. normalde tülün üstünde ortada yuvarlak olur demire geçirirsin benim demir var. cibinlikte var ama cibinlik 4 metreye yakın tül yuvarlağı fln yok. nasıl yapacağımı anlamış değilim. benden başka belisten alan varsa cibinlik olayını bana anlatabilirmio dediğin nasıl bişey??
nereye asıcan anlamadım ben..bilmiyorumkismile
ben de daha cibinliğini asmadım..ben de süslücem cibinliği falan ama erken daha kirlenir diye..
bende hastanede bir kutu çikolata alıcam ama normal madlen değil biraz daha iyisinden.
benim eşimde mevlütte dağıtmamı istiyor ama ben mevlüttede dağıtmayacağım. çünkü bizim buranın teyzeleri, kayınvalidemin arkadaşları bilmezler bebek şekerinin ne olduğunu.. o yüzden ben mevlüttede yemek vericem. yani yemek hani tavuk pilav ayran tatlı. öle büyük yemek değil. şekerlerimi ise eve gelen eşimin ve benim arkadaşlarımıza vericem yani bebek şekerinin ne olduğunu anlayan kişilere
bende daha çekmece ve dolaplarını yerleştirmedim. halısını sermedim yere. uyku setini beşiğe sermedim. daha 1 ay var dedim tozlanmasın. ve benim cibinlik bir tuhaf anlamadım gitti. normalde tülün üstünde ortada yuvarlak olur demire geçirirsin benim demir var. cibinlikte var ama cibinlik 4 metreye yakın tül yuvarlağı fln yok. nasıl yapacağımı anlamış değilim. benden başka belisten alan varsa cibinlik olayını bana anlatabilirmi
bende hastanede bir kutu çikolata alıcam ama normal madlen değil biraz daha iyisinden.
benim eşimde mevlütte dağıtmamı istiyor ama ben mevlüttede dağıtmayacağım. çünkü bizim buranın teyzeleri, kayınvalidemin arkadaşları bilmezler bebek şekerinin ne olduğunu.. o yüzden ben mevlüttede yemek vericem. yani yemek hani tavuk pilav ayran tatlı. öle büyük yemek değil. şekerlerimi ise eve gelen eşimin ve benim arkadaşlarımıza vericem yani bebek şekerinin ne olduğunu anlayan kişilere
bende daha çekmece ve dolaplarını yerleştirmedim. halısını sermedim yere. uyku setini beşiğe sermedim. daha 1 ay var dedim tozlanmasın. ve benim cibinlik bir tuhaf anlamadım gitti. normalde tülün üstünde ortada yuvarlak olur demire geçirirsin benim demir var. cibinlikte var ama cibinlik 4 metreye yakın tül yuvarlağı fln yok. nasıl yapacağımı anlamış değilim. benden başka belisten alan varsa cibinlik olayını bana anlatabilirmi
canım kolaylar gelsin
paketin içinden 30cm kadar ip yada kurdele cıkmış olması lazım tüle dikkatli bakarsan ortaya yakın bır yerde sankı kat var gıbı duruyo o aradan bu kurdeleyi geçirip büzüyosun bende cok kafa yordum cibinlik işinede sonra fark ettim di.o büzgüyüde demir yada plastik neyse ona baglıyosun
kolay gelsin
ayy çok teşekkür ederim şimdi yemeğimi bitireyim hemen kalkıp bakıcam ama ben o pembe kurdeleyi attım hay allahım yaaa bide dedimki kendi kendime bu fazlalık artan şeyi niye koymuşlar... hemen kalkıp bakıcam oraya kurdele ayarlamak kolay yeterki becerebiliyim. tekrrar teşekkürler Şeniz
o dediğin nasıl bişey??
nereye asıcan anlamadım ben..bilmiyorumkismile
ben de daha cibinliğini asmadım..ben de süslücem cibinliği falan ama erken daha kirlenir diye..
eşimde diyor ki bu şekerleri hastanede vermeye ne gerek var, hastanede çikolata verelim , eve gelenlere ya da mevlüte bunları dağıtırsın diyor..
sizce??????????
Ben hala kızımın çikolatalarını almadım... mevlud içinde almadım.. bu hafta halletsem iyi olacak zemuszemus
o kadar çok teferruat var ki bi de havalar sıcağa denk geldi.hangi ara halledeceğiz bilmem...:kedi:
Oyle gercekten.. bazen dıyorum kı iyiki odasını önceden almısım...
Yarım saat yurusem bu scakta komaya giriyorum.. her şey istediğim gibi olmazdı muhtemelen...
kalan 2-3 eksiği.. onlarıda ben olmasam bıle hallolur...
ALLAH yardımcın olsun.. cokmu eksik olan şeyleriniz ?
bende kendime gecelik sabahlık bide iç çamaşırı alcam. geçen gün kompedana girdim iç çamaşırı bakmak için hepsi minicik geldi gözüme kendim kocaman olduğum için. birşey sormadan çıktım. kendime göre kocümen çamaşırlar bulmam lazım. gecelik sabahlıkta evde var fuşya satenden onlar hastaneye gitmezki.. yenisini almam gerek. çıkmışken onlarada baktım bi yıkamayla yamulacak şeyler 90-100 tl civarı. zaten normalde sabahlık kullanmıyorumda hastanede lazım olacak. bari parasını veriyorken iyibirşey olsun diyorum kimbilir belki ilerdede kullanırım. o bu derken ufak ufak o kadar harcama olduki sanırım artık cimrileşiyorum
bende kendime gecelik sabahlık bide iç çamaşırı alcam. geçen gün kompedana girdim iç çamaşırı bakmak için hepsi minicik geldi gözüme kendim kocaman olduğum için. birşey sormadan çıktım. kendime göre kocümen çamaşırlar bulmam lazım. gecelik sabahlıkta evde var fuşya satenden onlar hastaneye gitmezki.. yenisini almam gerek. çıkmışken onlarada baktım bi yıkamayla yamulacak şeyler 90-100 tl civarı. zaten normalde sabahlık kullanmıyorumda hastanede lazım olacak. bari parasını veriyorken iyibirşey olsun diyorum kimbilir belki ilerdede kullanırım. o bu derken ufak ufak o kadar harcama olduki sanırım artık cimrileşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?