2010 Temmuz Anneleri : )

benim bebek şekerimde pembe biberon üstünde 2 tane minik emzik var. içi boş tanesini 75 kuruştan aldım eminönünden. içine badem şekerini kendim koycam ama. bende fotosunu eklemek istiyorum ama malesef ben hiç bir foto yükleyemiyorum artık. yeni eve taşındıktan sonra bilgisayarlara bir haller oldu. sorun netten zannediyordum ama ttneti defalarca aradım sorun yok diyorlar. aslında bu duruma sinir oluyorum bazen kk nın açılması yada sayfayı yenilemem dk lar sürüyor. ama bugün bir ara yine denicem eklemeyi.

eşimde diyor ki bu şekerleri hastanede vermeye ne gerek var, hastanede çikolata verelim , eve gelenlere ya da mevlüte bunları dağıtırsın diyor..

sizce??????????
bende hastanede bir kutu çikolata alıcam ama normal madlen değil biraz daha iyisinden.
benim eşimde mevlütte dağıtmamı istiyor ama ben mevlüttede dağıtmayacağım. çünkü bizim buranın teyzeleri, kayınvalidemin arkadaşları bilmezler bebek şekerinin ne olduğunu.. o yüzden ben mevlüttede yemek vericem. yani yemek hani tavuk pilav ayran tatlı. öle büyük yemek değil. şekerlerimi ise eve gelen eşimin ve benim arkadaşlarımıza vericem yani bebek şekerinin ne olduğunu anlayan kişilere

o dediğin nasıl bişey??
nereye asıcan anlamadım ben..bilmiyorumkismile

ben de daha cibinliğini asmadım..ben de süslücem cibinliği falan ama erken daha kirlenir diye..
bende daha çekmece ve dolaplarını yerleştirmedim. halısını sermedim yere. uyku setini beşiğe sermedim. daha 1 ay var dedim tozlanmasın. ve benim cibinlik bir tuhaf anlamadım gitti. normalde tülün üstünde ortada yuvarlak olur demire geçirirsin benim demir var. cibinlikte var ama cibinlik 4 metreye yakın tül yuvarlağı fln yok. nasıl yapacağımı anlamış değilim. benden başka belisten alan varsa cibinlik olayını bana anlatabilirmi

evet canım biz de hastanede çikolata verirsek öyle sıradan değil zaten, pembe baraklı şık özel çikolataladan olur sanırım.. bakalım belki ben de eve gelen arkadaşlara veririm bebek şekerlerini....bilmiyorumkismile

ben de karyolayı falan hazırlamadım daha..uyku setin falan sermedm..

canım ben ikea dan aldım cibinliği..sanırım 29 liraydı..
herşeyi hazır telli kasnak şeklinde tülü falan güzel renkli.sadece eşim tavana asıcak o kadar..

Son düzenleme:

canım kolaylar gelsin
paketin içinden 30cm kadar ip yada kurdele cıkmış olması lazım tüle dikkatli bakarsan ortaya yakın bır yerde sankı kat var gıbı duruyo o aradan bu kurdeleyi geçirip büzüyosun bende cok kafa yordum cibinlik işinede sonra fark ettim di.o büzgüyüde demir yada plastik neyse ona baglıyosun

kolay gelsin

ayy çok teşekkür ederim şimdi yemeğimi bitireyim hemen kalkıp bakıcam ama ben o pembe kurdeleyi attım hay allahım yaaa bide dedimki kendi kendime bu fazlalık artan şeyi niye koymuşlar... hemen kalkıp bakıcam oraya kurdele ayarlamak kolay yeterki becerebiliyim. tekrrar teşekkürler Şeniz

selam daha önce bebek sekeri resimleri ve kapı süsülerini fotolarını koymuştum ben eminönünden havuzluhandan kampanyadan aldım uyguna gelmıştı .bebekodasisuslemeleri.com isterseniz bir bakın fikir verebilir

ne demek canım becerirsin koca göbeklerimizle neler beceriyoruz bunu kesin yaparsın biraz dinlen .

o dediğin nasıl bişey??
nereye asıcan anlamadım ben..bilmiyorumkismile

ben de daha cibinliğini asmadım..ben de süslücem cibinliği falan ama erken daha kirlenir diye..

yok gülüm o emzikli dediğim şey kızımın şekerleri.ayrıca da dolap süsü niyetine kullanılıyo şekeri yenince...
ben de temmuz gibi süslücem kirlenir şimdi kapı pencere hep açık sıcaklardan...

Ben hala kızımın çikolatalarını almadım... mevlud içinde almadım.. bu hafta halletsem iyi olacak zemuszemus

eşimde diyor ki bu şekerleri hastanede vermeye ne gerek var, hastanede çikolata verelim , eve gelenlere ya da mevlüte bunları dağıtırsın diyor..

sizce??????????

hastahane için çikolata verşcem ben ya da bebek lokumu...
mevlütte de yemek ayarlanıcak...
şekerlerimi ewe tebriğe gelen akrabalara vericem ben...

o kadar çok teferruat var ki bi de havalar sıcağa denk geldi.hangi ara halledeceğiz bilmem...:kedi:

Oyle gercekten.. bazen dıyorum kı iyiki odasını önceden almısım...
Yarım saat yurusem bu scakta komaya giriyorum.. her şey istediğim gibi olmazdı muhtemelen...

kalan 2-3 eksiği.. onlarıda ben olmasam bıle hallolur...

ALLAH yardımcın olsun.. cokmu eksik olan şeyleriniz ?

genel olarak herşeyimiz hazır teyzesi sadece kurulumları ve bebeğimizin gelmesi kaldı:))

valla bu havada kolumu bıle kıpırdatmak gelmıyo içinden iyice miskin oldum .gecede rahat uyuyamıyorum sag ve sola dönüşler arasında dalabilirsen ne mutlu yanı

bende bebek sekerinin içine bademleri koydurmamıştım erken bayat olmasın diye koskaya gıdıp badem sekeri alıcam herhalde yarın giderim bugün hiç evden cıkasım yok

bende kendime gecelik sabahlık bide iç çamaşırı alcam. geçen gün kompedana girdim iç çamaşırı bakmak için hepsi minicik geldi gözüme kendim kocaman olduğum için. birşey sormadan çıktım. kendime göre kocümen çamaşırlar bulmam lazım. gecelik sabahlıkta evde var fuşya satenden onlar hastaneye gitmezki.. yenisini almam gerek. çıkmışken onlarada baktım bi yıkamayla yamulacak şeyler 90-100 tl civarı. zaten normalde sabahlık kullanmıyorumda hastanede lazım olacak. bari parasını veriyorken iyibirşey olsun diyorum kimbilir belki ilerdede kullanırım. o bu derken ufak ufak o kadar harcama olduki sanırım artık cimrileşiyorum

ya ben sabahlık almadım çantama.çok sıcakta onu giyemem diye düşündüydüm..çıkışa da kıyafet koyucam şöyle hoş bişiyler...acaba koysam mı kii sabahlık?CADIARZU

int ten pijamadünyasına bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…