2010 Temmuz Anneleri : )

ben iyi olmaya çalısıyorum hayırlısıyla bitseydi şu hamilelik allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

amin havalar çok sıcak evde bile durulmuyor
uyku dersen o da yok dışarısı zaten çıkılacak gibi değil
Allah korusun normal insan biel fenalık geçirir
napıcaz bilmem ama herkes lohusalıkta da insanın çok sıcakladığını söylüyor
doktorum diyo ki
bir daha hamile kalmayı düşünürsen mayısta doğacak şekilde denk getir kış hamileleiği gibisi yoktur
üşümezsin dedi gerçekten de öyle

ayy hayırlı olsun biz de odayı bitrdik bu hafta
çok güzel oldu ama bizim de halımız eksik
eltim hediye almış ama getiremedik uzaktalar
tülü de pazardan aldım ip perdelerden 25 TL çok güzel oldu
şimdi yanmına maviden bir de fon ayarlıcaz
süper olacak inşallah
dün de kapı süsümüzü yaptık kardeşimle annemle beraber o da çok güzel oldu
inşallah resimlerini paylaşırım

merhaba kızlar...
kızımın şekerlerine ismini zamplayıcam başlamadan bi size bakmak istedim...
çok sıcak kızlar yaaa...
allahım hepimize dayanma gücü versin inş...

allah sağ salim bebişleriniziş kucağınıza alıp,mışıl mışıl uyumalarını nasip etsin inş o odalarda...
ben bi değişim yapamadım kızıma dair çünkü oğlumun oda takımı zaten kurulu.kızım şimdilik beşiğinde yatıcak.çok özeniyordum ben pembiş pembiş...
ama ileride inş...
ben de oda yapamıyorum diye kuzumun yatacağı yerlere süsler aldım tüllerle süsleyeceğim inş...
ayy çok güzel telaşlar bunlar yaaa...:asigim:

canım kendin mi yaptın şekerleri ?

yok gülüm şekerlemeciden aldım ama zamanım kısıtlıydı isim kağıtlarını çıkarttırdım HOŞGELDİN ECRİN BEBEK diye...şimdi de onları zaplayacağım.az aldım zaten 50 tane...çabucak bitiririm inş!

amin canım
bu arada oğlunun karnesi hayırlı olsun okumuştum ama yazamamıştım
Allah büyük adam olduğu günleri de göstersin inşallah

sağol canım Allah razı olsun..

merhabalar herkese :icecream:
2 gündür giremiyorum var mı doğuran biri?? :1rolleyes:

valla şu an yok ama cuma günü Papatya2010 arkadaş sezeryana girecek..sırada o var yani..

Davetiye Seker.com / Davetiye / Nikah ekeri maazas

bakın bu site çok ucuzmuş KK da vermişler ben inceledim şunu düşünüyorum

Bir Adet Fiyatı: 1.15 TL20 Adet Fiyatı: 23.00 TLTeşekkür ısim Kartı: 10.00 TL (Hediyemizdir)Havale ile 20 adet fiyatı: 22.54 TL(%2 ındirim)Kredi Kartı ile peşin 20 adet fiyatı: 20.70 TL(%10 ındirim)Taksitle 20 adet fiyatı: 3.83 TL x 6 Ay = 23.00 TL

cnm benım derdim sıcaklar degil sıcaklardan da geçtim artık benım açılmam başladı iç rahımde 4 cm den 3 cm ye kadar şu an dış rahımde açılma yok bebek için ciger geliştirici igneler serumlar felan yapılıyo bana sancım çok fazla sancılar azalsın die serum takıldı fakat nstde yine sancı çıktı ben açılmamı farkedıyodum zaten evdeyken doktorada dedim farkettım ben die hep bişe baskı yapıyodu alt tarafa bacaklarımı kitleyesim geliyodu dedim doktora oda sen anlamıssın açılma oldugunu dedi
benım sancılarım vardı ama çogunu hissetmeedim hissetmediklerimde bebekteki toplanmalar ben seviniyorum burası poposu burası başı dayayıp duruyo die megerse sancı kasılmaymıs onlar çarşamba günü bakalım tekrar kontrolüm var inşallah açılma durmustur
dua edn kızlar

katremcim fotoğraflarını paylaş bizimle mutlaka.. bizde yaptık kapı süsümüzü. bende müsait bir zamanda fotoğrafını çeker paylaşırım inşallah.
perdeni ne kadar uyguna almışsın... fon perdesiyle birlikte ipli perdeler güzel duruyor. iyi günlerde kullanın canım. olumunekankayizsmile

şekerlemeler konusunda şansım o kadar yaver gitti ki benim.sadece şekerlemeleri hesaplattırdım en ucuzu 75i buluyordu.kapı süsleri de en ucuzu 35 burda.geçen kemeraltına indik ordan tüm hepsini içinde sepeti de dahil 75 e aldım ben...

ayyyy çok güzel..ya ben karar veremedim artık benim de yaptırmam lazım..

bebek şekeri yaptıran arkadaşlar foto eklesin bir zahmet

hastanede mi evde mi dağıtacaksın bunları canım?

canım hayırlsı olsun..

senin yaklaşıyor galiba...ben diyorum size bu saatten sonra hepimiz aynı günde_haftada sayılrız hiç belli olmaz ..diye..

Allah yardımcın olsun..:Saruboceq: hayırlısı ile al bebişini kucağına..

ne güzel ya..

ben kapı süsü ve şekerler konusunda tıkandım kaldım..el atamıyorum ne yapsam karar veremedim..bilmiyorumkismile

allah yardımcın olsun canım...
inş açılma durmuştur:Saruboceq:

ne güzel ya..

ben kapı süsü ve şekerler konusunda tıkandım kaldım..el atamıyorum ne yapsam karar veremedim..bilmiyorumkismile

ya aslında iş çarşıya inmekte kalıyo valla.orada o kadar çok çeşit var ki insan yapmıcaksa bile o kadar şirin modeli bi arada görünce hemen atılıyo:))
ben bebek önlüğü üzerinde camdan emzik aldım pembiş pembiş kızıma...
ama daha asmadım ben doğuma bir hafta kala asayım diyorum kir olmasın tüller diye...
çok mu geç kalırım acaba...

katrem dediğin siteyi ben de biliyorum KK da önerilmiş evet fiyatlar uygun..

ben de şunu beğendim birim fiyatı 1,49..

magnetli nazar boncuğu var, buzdolabı süsü olarak kullanılır sonradan, aklımdaki model bu şu an için, ama çok da güzel modeller var karar veremedim....

merhaba anneler...

biz bugün tembelcik olmuşuz gece 3e kdr oturdum şimdide 12 de uyandım maşallah yani.

sonra duş aldım şimdi yemek yemem lazım ama çöktüm kaldım
kaydirigubbakcemile3

eşimde diyor ki bu şekerleri hastanede vermeye ne gerek var, hastanede çikolata verelim , eve gelenlere ya da mevlüte bunları dağıtırsın diyor..

sizce??????????

o dediğin nasıl bişey??
nereye asıcan anlamadım ben..bilmiyorumkismile

ben de daha cibinliğini asmadım..ben de süslücem cibinliği falan ama erken daha kirlenir diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…