ben iyi olmaya çalısıyorum hayırlısıyla bitseydi şu hamilelik allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
aman aman iyi... Allah herkese vaktinde doğum nasip etsin inşallah...
bizde odamızı yerleştirdik bu hafta annemle... dünde perde siparişi verdim. bir tek halısı kaldı.
ya çok sıcak burası akşam 7den önce dışarı çıkarsam tansiyonum falan düşüyo... mağazalarda 8de kapanıyo. çok sınırlı zamanda bakıyorum herşeye. koştur koştur iş yapıyoruz -tatlicadiarzu-
merhaba kızlar...
kızımın şekerlerine ismini zamplayıcam başlamadan bi size bakmak istedim...
çok sıcak kızlar yaaa...
allahım hepimize dayanma gücü versin inş...
aman aman iyi... Allah herkese vaktinde doğum nasip etsin inşallah...
bizde odamızı yerleştirdik bu hafta annemle... dünde perde siparişi verdim. bir tek halısı kaldı.
ya çok sıcak burası akşam 7den önce dışarı çıkarsam tansiyonum falan düşüyo... mağazalarda 8de kapanıyo. çok sınırlı zamanda bakıyorum herşeye. koştur koştur iş yapıyoruz -tatlicadiarzu-
ayy hayırlı olsun biz de odayı bitrdik bu hafta
çok güzel oldu ama bizim de halımız eksik
eltim hediye almış ama getiremedik uzaktalar
tülü de pazardan aldım ip perdelerden 25 TL çok güzel oldu
şimdi yanmına maviden bir de fon ayarlıcaz
süper olacak inşallah
dün de kapı süsümüzü yaptık kardeşimle annemle beraber o da çok güzel oldu
inşallah resimlerini paylaşırım
canım kendin mi yaptın şekerleri ?
amin canım
bu arada oğlunun karnesi hayırlı olsun okumuştum ama yazamamıştım
Allah büyük adam olduğu günleri de göstersin inşallah
merhabalar herkese :icecream:
2 gündür giremiyorum var mı doğuran biri?? :1rolleyes:
amin havalar çok sıcak evde bile durulmuyor
uyku dersen o da yok dışarısı zaten çıkılacak gibi değil
Allah korusun normal insan biel fenalık geçirir
napıcaz bilmem ama herkes lohusalıkta da insanın çok sıcakladığını söylüyor
doktorum diyo ki
bir daha hamile kalmayı düşünürsen mayısta doğacak şekilde denk getir kış hamileleiği gibisi yoktur
üşümezsin dedi gerçekten de öyle
ayy hayırlı olsun biz de odayı bitrdik bu hafta
çok güzel oldu ama bizim de halımız eksik
eltim hediye almış ama getiremedik uzaktalar
tülü de pazardan aldım ip perdelerden 25 TL çok güzel oldu
şimdi yanmına maviden bir de fon ayarlıcaz
süper olacak inşallah
dün de kapı süsümüzü yaptık kardeşimle annemle beraber o da çok güzel oldu
inşallah resimlerini paylaşırım
Davetiye Seker.com / Davetiye / Nikah ekeri maazas
bakın bu site çok ucuzmuş KK da vermişler ben inceledim şunu düşünüyorum
Bir Adet Fiyatı: 1.15 TL20 Adet Fiyatı: 23.00 TLTeşekkür İsim Kartı: 10.00 TL (Hediyemizdir)Havale ile 20 adet fiyatı: 22.54 TL(%2 İndirim)Kredi Kartı ile peşin 20 adet fiyatı: 20.70 TL(%10 İndirim)Taksitle 20 adet fiyatı: 3.83 TL x 6 Ay = 23.00 TL
cnm benım derdim sıcaklar degil sıcaklardan da geçtim artık benım açılmam başladı iç rahımde 4 cm den 3 cm ye kadar şu an dış rahımde açılma yok bebek için ciger geliştirici igneler serumlar felan yapılıyo bana sancım çok fazla sancılar azalsın die serum takıldı fakat nstde yine sancı çıktı ben açılmamı farkedıyodum zaten evdeyken doktorada dedim farkettım ben die hep bişe baskı yapıyodu alt tarafa bacaklarımı kitleyesim geliyodu dedim doktora oda sen anlamıssın açılma oldugunu dedi
benım sancılarım vardı ama çogunu hissetmeedim hissetmediklerimde bebekteki toplanmalar ben seviniyorum burası poposu burası başı dayayıp duruyo die megerse sancı kasılmaymıs onlar çarşamba günü bakalım tekrar kontrolüm var inşallah açılma durmustur
dua edn kızlar
şekerlemeler konusunda şansım o kadar yaver gitti ki benim.sadece şekerlemeleri hesaplattırdım en ucuzu 75i buluyordu.kapı süsleri de en ucuzu 35 burda.geçen kemeraltına indik ordan tüm hepsini içinde sepeti de dahil 75 e aldım ben...
cnm benım derdim sıcaklar degil sıcaklardan da geçtim artık benım açılmam başladı iç rahımde 4 cm den 3 cm ye kadar şu an dış rahımde açılma yok bebek için ciger geliştirici igneler serumlar felan yapılıyo bana sancım çok fazla sancılar azalsın die serum takıldı fakat nstde yine sancı çıktı ben açılmamı farkedıyodum zaten evdeyken doktorada dedim farkettım ben die hep bişe baskı yapıyodu alt tarafa bacaklarımı kitleyesim geliyodu dedim doktora oda sen anlamıssın açılma oldugunu dedi
benım sancılarım vardı ama çogunu hissetmeedim hissetmediklerimde bebekteki toplanmalar ben seviniyorum burası poposu burası başı dayayıp duruyo die megerse sancı kasılmaymıs onlar çarşamba günü bakalım tekrar kontrolüm var inşallah açılma durmustur
dua edn kızlar
ne güzel ya..
ben kapı süsü ve şekerler konusunda tıkandım kaldım..el atamıyorum ne yapsam karar veremedim..bilmiyorumkismile
ya aslında iş çarşıya inmekte kalıyo valla.orada o kadar çok çeşit var ki insan yapmıcaksa bile o kadar şirin modeli bi arada görünce hemen atılıyo:))
ben bebek önlüğü üzerinde camdan emzik aldım pembiş pembiş kızıma...
ama daha asmadım ben doğuma bir hafta kala asayım diyorum kir olmasın tüller diye...
çok mu geç kalırım acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?