ayyyy çok güzel..ya ben karar veremedim artık benim de yaptırmam lazım..
bebek şekeri yaptıran arkadaşlar foto eklesin bir zahmet
hastanede mi evde mi dağıtacaksın bunları canım?
katrem dediğin siteyi ben de biliyorum KK da önerilmiş evet fiyatlar uygun..
ben de şunu beğendim birim fiyatı 1,49..
magnetli nazar boncuğu var, buzdolabı süsü olarak kullanılır sonradan, aklımdaki model bu şu an için, ama çok da güzel modeller var karar veremedim....
hastanede çikolata dağıtırım diyorum bunları mevlütte dağıtacağım
çikoltayı da şöyle düşündüm
günaydın kızlar.
canım benim de makat ama sağ kaburgamın altında resmen kafasını sokuyor.benim de sağ tarafta ağrı yapıyor bu yüzden.
bu gün memleketimizde ilk kontrole gideceğiz bakalım nasıl geçecek :uhm:
bende kendime gecelik sabahlık bide iç çamaşırı alcam. geçen gün kompedana girdim iç çamaşırı bakmak için hepsi minicik geldi gözüme kendim kocaman olduğum için. birşey sormadan çıktım. kendime göre kocümen çamaşırlar bulmam lazım. gecelik sabahlıkta evde var fuşya satenden onlar hastaneye gitmezki.. yenisini almam gerek. çıkmışken onlarada baktım bi yıkamayla yamulacak şeyler 90-100 tl civarı. zaten normalde sabahlık kullanmıyorumda hastanede lazım olacak. bari parasını veriyorken iyibirşey olsun diyorum kimbilir belki ilerdede kullanırım. o bu derken ufak ufak o kadar harcama olduki sanırım artık cimrileşiyorum
katrem sekerin çok güzel olmuş yiyenlerin agzı tatlansın
bende eşofman takımı alıcagıom çıkısta giymek için o sancılarla güzel bişeyler giymek insanın yorar bilke diye düşünüyorum
bende eşofman takımı alıcagıom çıkısta giymek için o sancılarla güzel bişeyler giymek insanın yorar bilke diye düşünüyorum
yavsib sen bana dün kırılmadın umarım..
şaka yapıyım dedim ama sonradanda üzüldüm.
yazdımda belki görmemişsindir arkadaşım :kedi:
normal olursa ki inş olur sancı falan olmuyo diye ben kıyafet düşünmüştüm...
umarım öyle olur allah gönlüne göre versin ama o dogum psikolojisi ve sonrası çok yorucu ben nerdeyse pijamamla kalkıp gitmek isterim gibi me geliyor utanmasam
katrem resimdekiler çok güzelmiş
umarım hast odasında minibar olurda çikolar sıcaktan erimezler
yaa su güll arkadasımızdan allah aşkına haberi olan yokmu ne yapıyor bebgi nasıl yaw
inşallah erimezler ama hastane çok sıcak olmaz heralde canım yaa
şimdi annemle konuştum da alalım dolaba koyalım dedi
o zaman almaya giderlerse pahalıya gelir diyo
zaten benim doğuma şurda ne kaldı ki
kızlar ben iki pijama takımı bi gecelik koydum.iki gecelik mi koysaydım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?