2010 Temmuz Anneleri : )

çok az kaldı senin katrem...
ne güzel alıcaksın inş bebeğini kucağına...
heyecan bastı mı peki?

bastı canım yaa basmaz mı
korku yok ama sadce tatlı bi heyecan
merak ediyorum oğlumu
doktor bu hafta olmaz dedi ama bilmiyorum kasıklarım falan ağrıyo adet ağrısı gibi

ben iki gecelik iki pijama koydum
aslında birer tane koymuştum
krem renkliydi onlar
kardeşimle halam hediye almışlar renkli
onları da koydum ben de

benim krem olan geceliğim...
pembe ve gül kurusu da pijamalarım...
acaba renkli bi gecelik alsam mı artı olarak...
ama şu sabahlık fikri bana da uygun geldi.yürürken çok ii olur atıveririm üzerime...

bastı canım yaa basmaz mı
korku yok ama sadce tatlı bi heyecan
merak ediyorum oğlumu
doktor bu hafta olmaz dedi ama bilmiyorum kasıklarım falan ağrıyo adet ağrısı gibi

olur o ağrılar doğum yaklaştıkça.rahim kendini hazırlığıa girermiş...
ilk bebeğin mi gülüm senin?

bu arada benim hastane çantası çanta değil artık valiz oluyor sığdıramadım ne yapam. üniv den kalma bi tane lacivert çekçekli valizim vardı onu hazırlıcam

selam kızlarrropuyorumnanaktan
sizlere bi sorum olucak dün akşamdan beri karnım aqrıyo sanki regl olucam gibi we çok tuwalete gitmeye başladım sanki sol kasıqımdada bebeqin kalp atışını çok net duyar dibiyim sizce nedendirrr?????? 33 haftalık hamileyim????? yardım edin :sinifsinif:

salı günün doktor kontrolüm vardı.ultrason görüntülerini dr umuz cd ye çekip veriyo.izleyip izleyip duruyorz yaa.çok merak var bizde de:))
sağ salim bi kavuşsaydık yavrularımıza:))

bu arada benim hastane çantası çanta değil artık valiz oluyor sığdıramadım ne yapam. üniv den kalma bi tane lacivert çekçekli valizim vardı onu hazırlıcam

ben ayrı ayrı hazırladım çantalarımızı...kızımın ve benim ayrı..millet bak bak kadın valizle gelmiş demesin diye utandım valla ayrı ayrı yaptım çantalarıkaydirigubbakcemile3

olur o ağrılar doğum yaklaştıkça.rahim kendini hazırlığıa girermiş...
ilk bebeğin mi gülüm senin?

ilk canım Allah nasip ederse

benim de iki tane çanta oldu kocaman
millet gülecek bize temelli mi geldiniz diye

aynen bende de var o belirtiler dün gece o kadar çok wc ye kalktım ki

karçiçeğim sen onu bizlere değil doktoruna danışsan çok çok daha yerinde olur arkadaşım..

bence hiç durma hemen ara ya da imkanın varsa hemen git...

yani yorumlar seni korkutmasın sen doktorunla iletişime geç bence. geçmiş olsun

doğum kanalına giriyordur belki beebek.ondandır sancın.hem de yalancı sancılar tutar bu zamanlarda.benim de erken başlamıştı dr um öyle demişti.adet sancısı gibi.bir saatte ritmik bi şekilde oluyorsa drunu ara canım...bebek aşağıya doğru indiği içindir de sık tuvaletinin gelmesi...
için rahat etmicekse ara istersen bi dr unu...
geçmiş olsun canım...

nee yaniii doqumm belirtilerimii yoksaaaaa:1shok: doktorumu aramadım konturum haftaya daha sizce ne yapayımmdelikafadulden

canım benimde sol kasığımda kalp atışı gibi atmalar ve regl olucam gibi ağrılar oluyor devamlı dr sordum ağrılar normal dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor ama atma için nts girdim sancım çıkmadı ama hala geçmedi bende anlamadım sende bir doktoruna sor istersen

benim krem olan geceliğim...
pembe ve gül kurusu da pijamalarım...
acaba renkli bi gecelik alsam mı artı olarak...
ama şu sabahlık fikri bana da uygun geldi.yürürken çok ii olur atıveririm üzerime...

bilmiyorum ki canım biz mi çok abartıyoruz acaba yaa
hani ben hazırlıksız kalmak istemiyorum
krem ya kan falan olsa hemen belli olur benim de öyle

ama benim bebeqim tersti dr sezeryen demişti .acaba bebek döndüde ondanmı bu aqrııı ama sürekli deqil aradaa

ben ayrı ayrı hazırladım çantalarımızı...kızımın ve benim ayrı..millet bak bak kadın valizle gelmiş demesin diye utandım valla ayrı ayrı yaptım çantalarıkaydirigubbakcemile3

inanki benimde ayrı ayrıydı. bebeğinkine hastane çıkışını bohça gibi yaptım penye battaniyeye sardım. bide yanına bezi paketiyle koydum. ufak tefek şeyler derken kapanmaz oldu. benimkindede yine 2 pijama, bir paket hasta bezi, ıslak mendil, ped.. yani bu tarz şeyler var ama daha gecelik sabahlık alcam tıkış tıkış oluncada hep kırışcaklar. ayyy walla bana da derler hee kadına bak temelli gelmiş diye öff bilemedim şimdi ne yapacağımı

aynısı bende de oldu hem 33ihaftada.nts de çıkadı bişiy.onun için yalancı doğum sancısı diyorlar...
netten bi bakın istersenz Braxton Hicks kasılmaları diye geçiyo ismi...

denizkum kalp atışı gibi atmalar hıçkırık mı acaba??

benim bebiş günde 2-3 kez hıçkırıyor belki senin bebişte hıçkırıyordur

bilmiyorum ki canım biz mi çok abartıyoruz acaba yaa
hani ben hazırlıksız kalmak istemiyorum
krem ya kan falan olsa hemen belli olur benim de öyle

oğlumda ben bi pijama bi gecelikle ewime dönmüştüm..öle çok kanamam olmamıştı da...
normaldi ama ssezeryan deildi o..bakalım bunda ne olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…