yok canım yaa niye kırılayım.sizin yaş kaç bilmem ama ben 29 yaşındayım öyle basit çocukça seylere fazla takmam kafayı olur onlar.a.s
çok az kaldı senin katrem...
ne güzel alıcaksın inş bebeğini kucağına...
heyecan bastı mı peki?
ben iki gecelik iki pijama koydum
aslında birer tane koymuştum
krem renkliydi onlar
kardeşimle halam hediye almışlar renkli
onları da koydum ben de
bastı canım yaa basmaz mı
korku yok ama sadce tatlı bi heyecan
merak ediyorum oğlumu
doktor bu hafta olmaz dedi ama bilmiyorum kasıklarım falan ağrıyo adet ağrısı gibi
bu arada benim hastane çantası çanta değil artık valiz oluyor sığdıramadım ne yapam. üniv den kalma bi tane lacivert çekçekli valizim vardı onu hazırlıcam
olur o ağrılar doğum yaklaştıkça.rahim kendini hazırlığıa girermiş...
ilk bebeğin mi gülüm senin?
bu arada benim hastane çantası çanta değil artık valiz oluyor sığdıramadım ne yapam. üniv den kalma bi tane lacivert çekçekli valizim vardı onu hazırlıcam
selam kızlarrropuyorumnanaktan
sizlere bi sorum olucak dün akşamdan beri karnım aqrıyo sanki regl olucam gibi we çok tuwalete gitmeye başladım sanki sol kasıqımdada bebeqin kalp atışını çok net duyar dibiyim sizce nedendirrr?????? 33 haftalık hamileyim????? yardım edin :sinifsinif:
sizlere bi sorum olucak dün akşamdan beri karnım aqrıyo sanki regl olucam gibi we çok tuwalete gitmeye başladım sanki sol kasıqımdada bebeqin kalp atışını çok net duyar dibiyim sizce nedendirrr?????? 33 haftalık hamileyim????? yardım edin :sinifsinif:
benim krem olan geceliğim...
pembe ve gül kurusu da pijamalarım...
acaba renkli bi gecelik alsam mı artı olarak...
ama şu sabahlık fikri bana da uygun geldi.yürürken çok ii olur atıveririm üzerime...
ben ayrı ayrı hazırladım çantalarımızı...kızımın ve benim ayrı..millet bak bak kadın valizle gelmiş demesin diye utandım valla ayrı ayrı yaptım çantalarıkaydirigubbakcemile3
canım benimde sol kasığımda kalp atışı gibi atmalar ve regl olucam gibi ağrılar oluyor devamlı dr sordum ağrılar normal dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor ama atma için nts girdim sancım çıkmadı ama hala geçmedi bende anlamadım sende bir doktoruna sor istersen
canım benimde sol kasığımda kalp atışı gibi atmalar ve regl olucam gibi ağrılar oluyor devamlı dr sordum ağrılar normal dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor ama atma için nts girdim sancım çıkmadı ama hala geçmedi bende anlamadım sende bir doktoruna sor istersen
bilmiyorum ki canım biz mi çok abartıyoruz acaba yaa
hani ben hazırlıksız kalmak istemiyorum
krem ya kan falan olsa hemen belli olur benim de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?