2010 Temmuz Anneleri : )

iyi hafta sonları arkadaşlar hepinize

ben de eşfman altı ile bir tişört aldım
zaten çıkıp arabaya binilecek pijamayla bile çıkılır bence

çıkılır çıkılır..doğum bu..
pijama gecelik herşey normal lohusalıkta..rahat olun kızlar.

ama ayrı temiz olsun tabii..

yatmaktan kırışmış bir gecelikle da çıkılmıyor sonuçta..

evde kapı önünde konu komşu karşılıyor denk geliyor eve girerken:)))...hihoyyyt

ben bebege ilk dogdugunda giydirilecekleri bir poşete hazırladım o an teleş olup zor olmasın diye.hastanew setini içine bir bebk bezi hemen vermek için hemşireye.birde kendime bir kırmızı pijama takımı,bir gecelik 2 alt çamasır büyükçe 2 üst çamasır koydum,5 adet hasta bezi 5 adet orkid gece pedi,bebegime yedek bir takım daha koydum penye yelek koydum birde polar battaniyesini koydum 10 adette bebek bezi koydum yavruşuma,bir küçük biberon,mama ve kaşık koydum.kendime rezen çayı bir kaç bisküvi ve pipet alıcagım birde bardak.bizde hastanede 1 gece kalınıyor bu kadr yeter.hastaneden çıkarkende eşofman altı ve tisört.bebgin çamasırlarını ayrı kendiminkini ayrı koydum o hasasa hijyan olsun benimkiyle karışmasın çamasırları

kızlar sıcaklardan canım bir şey yapmak istemiyor kahvenin başında bekliyordum taşırdım
dün iki defa pilavın şehriyesini yaktım tencereyle birlikte çöpe attım
birde kızlar patlıcan kızartıcaktım dün doğradım tuz serptip siyah suyu çıksın diye suyuda kaynar koyayım dedim sakın siz denemeyin patlıcanlar simsiyah oldu onlarıda attım çöpe köylülerden almıştım yazık oldu patlıcana barbunya yaptım sonra

ben bilmiyorumki ne ne kadar konur.

öylece koydum işte
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de bilmiyorum başta ben de paket koymuştum annem kızdı bu ne diye çıkardı koyduklarımı
o altı tane falan koymuştu ben ona çıkardım yine sırnaşık şey

aynı şeyleri koymuşuz tıpatıp aynı
biz de ilk giyeceklerini battaniyesine sardık bir tane de bebek bezi koyduk içine
telaşta karışmasın hepsi diye

kızlar ben tavsiyelerde okudum şimdi ince penye battaniyeyi açın bebeğe bir takım hastane çıkışı bir adat bez koyun katlayın o şakilde bebek doğunca vericekmişsiniz öyle yazıyo tecrubeli anneler ben öyle yapıcam

hiiççç yemek yapmıyorum böyle sorunlarım da olmuyo kaydirigubbakcemile2
eşim gelecek 4-5 gibi işten hiçbişey yok ortada o gelince beraber hazırlarız artık
tembel temmuz annesiyim ben mirmirmirmir

selam kızlar nasılsınızzzzz hava yine cehennem gibi gece wc ye kalkmaktan uyuyamıyorum yaaa her yarım saatte bi kalk mahvoldum bide dün sabah 6 dan 8 e kadar sancıdan kıvrandım yatakta geceye kadar da sık sık sürdü bi ara korktum içerden bişe ittiriyo sanki oğluşum dünden beri bi haller var oğlumda ama hadi hayırlısı sizler nasılsınızz

pier cardin 5 li çamaşır alt satıyor 44 bedene kadar penye ben ondan alıcam çarşıya gidince ilk defa pazardan tanesi 3 liraya aldım memnun kalmadım hiç l beden

hiiççç yemek yapmıyorum böyle sorunlarım da olmuyo kaydirigubbakcemile2
eşim gelecek 4-5 gibi işten hiçbişey yok ortada o gelince beraber hazırlarız artık
tembel temmuz annesiyim ben mirmirmirmir

aynı ben.. bide uzun süre sonra dün yemek yaptım. adamcığımın gözleri parladı yemin ederim. demekki evde yemek olmasına hasret kamışta çaktırmıyormuş
kaydirigubbakcemile3

ben yemek hamileligim boyunca hep düzenli yaptım eşimede acıyordum işten gelicek yapacak adamcagız yiyene kadr zamn epey olucak oda çalışıyor ben kıyamam kocama.eşimin agzı var dili yoktur çok mülayimdir herseye layıktır o yüzden elimden geldigince hep pişirdim çeşit çeşit onada kendimede bebegimede baktım birgün bile safsaklamadım.bu benim düşüncem ben kıyamıyorum yaa ona

aynı ben.. bide uzun süre sonra dün yemek yaptım. adamcığımın gözleri parladı yemin ederim. demekki evde yemek olmasına hasret kamışta çaktırmıyormuş
kaydirigubbakcemile3

katrem arkadaşımda sende canım ne yiyorsunuz akşamları peki ne biliym benimde canım birşey yapmak istemiyorda

biberonu su yüzden koyuyoruz eger sütümüz gelmezse gecenin yarısı hadi dogum oldu acık eczana bul mam ara yapacagın biberon ara dur bebk aç ne yapacagız onun için ne olur olmaz yollara düşmeyelim diye yanımıza almalıyız .ama emzigi ben yanıma almadım çünkü hastaneden çıkıp eve gelince verecegim hemen orda gerekmez.hem hemsireler kızıyormuş

kızlar soğan kıyma domates karabiber pişiriyorum makarna yapıyorum yanına yoğurt ve kavun kesiyorum
bazende süper freş kayseri mantısı yalnız onu yapıyorum yanına karpuz falan
dünde barbunya yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…