ben de eşfman altı ile bir tişört aldım
zaten çıkıp arabaya binilecek pijamayla bile çıkılır bence
kız bezi niye paketiyle koydun ben on tane kadarını çıkardım koydum
hasta bezi de koymadım valla sadece orkid gece koydum
ben bilmiyorumki ne ne kadar konur.
öylece koydum işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bebege ilk dogdugunda giydirilecekleri bir poşete hazırladım o an teleş olup zor olmasın diye.hastanew setini içine bir bebk bezi hemen vermek için hemşireye.birde kendime bir kırmızı pijama takımı,bir gecelik 2 alt çamasır büyükçe 2 üst çamasır koydum,5 adet hasta bezi 5 adet orkid gece pedi,bebegime yedek bir takım daha koydum penye yelek koydum birde polar battaniyesini koydum 10 adette bebek bezi koydum yavruşuma,bir küçük biberon,mama ve kaşık koydum.kendime rezen çayı bir kaç bisküvi ve pipet alıcagım birde bardak.bizde hastanede 1 gece kalınıyor bu kadr yeter.hastaneden çıkarkende eşofman altı ve tisört.bebgin çamasırlarını ayrı kendiminkini ayrı koydum o hasasa hijyan olsun benimkiyle karışmasın çamasırları
kızlar sıcaklardan canım bir şey yapmak istemiyor kahvenin başında bekliyordum taşırdım
dün iki defa pilavın şehriyesini yaktım tencereyle birlikte çöpe attım
birde kızlar patlıcan kızartıcaktım dün doğradım tuz serptip siyah suyu çıksın diye suyuda kaynar koyayım dedim sakın siz denemeyin patlıcanlar simsiyah oldu onlarıda attım çöpe köylülerden almıştım yazık oldu patlıcana barbunya yaptım sonra
hiiççç yemek yapmıyorum böyle sorunlarım da olmuyo kaydirigubbakcemile2
eşim gelecek 4-5 gibi işten hiçbişey yok ortada o gelince beraber hazırlarız artık
tembel temmuz annesiyim ben mirmirmirmir
aynı ben.. bide uzun süre sonra dün yemek yaptım. adamcığımın gözleri parladı yemin ederim. demekki evde yemek olmasına hasret kamışta çaktırmıyormuş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?