2010 Temmuz Anneleri : )

minik biberon ve emzik koyun arkadaşlar bulunsun biberon dr brun 125 emzik o numara damaklı silikon

aynen benim de öyle dün gece tuvalete gitmekten uyayamadım
tuvalete gitmek bişey değil de yataktan kalkmak sorun yaa

kızlar biberon ve emzik neden koyuyoruz yeni doğmuş bebe anlarmı acaba onlardan

anlar canım
ben koydum kaşık da koydum süt sağma makinasını da

aynı ben.. bide uzun süre sonra dün yemek yaptım. adamcığımın gözleri parladı yemin ederim. demekki evde yemek olmasına hasret kamışta çaktırmıyormuş
kaydirigubbakcemile3

:)) yemekler annemden geliyo bazen onları bile ısıtmıyorum off off
yazık kocama benim aaa

benim eşim de canım çok mülayimdir
hiç sesini çıkarmaz ben de hiç bişey yaapmadım
ama yapanlara saygım sonsuz valla maşallah
ben sanki hayattan emekli olmuşş gibiyim

katrem arkadaşımda sende canım ne yiyorsunuz akşamları peki ne biliym benimde canım birşey yapmak istemiyorda

ıvır zıvır geçiştiriyoruz
çoğunlukla da annemde yiyoruz çok yakın zaten

evet hemşireler kızıyormuş ama dün teyzemin kızı dedi ki
gece bebek bir ağlamaya başladı hiçbir derdi yoktu gece çıkmış eşi emzik aramış
emziği verince sustu diyo ara ara vermiş hastanede

Bende tüm hamileliğim boyunca düzenli yaptım yavsib senin gibi...
Bende kıyamıyorum... aylarca yapmasam neden yemek yok demez eşim... :asigim:
hani bir gun yapmayayım dıyorum.. gelsin hazırlasın.. keyf yapayım diyorum ama yok olmuyor... içim rahat etmiyor kaydirigubbakcemile3

valla sizin gibi eşlere bravo
ben yemek yapmayı bile bilmiyorum doğrudüzgün
benim eşim yapsam şaşırır heralde :)) özel bir gün mü falan diye :))

Bende biberonda emzikte koydum...
Birde kızlar benım göguslerim hiç ama hiç buyumedı.. hanı dıyorum ya 30 kılo aldım... ınanın 100 gr. bile gögoslerıme gelmedi bilmiyorumkismile tırsıyorum acaba süt olmicakmı dıye... okadarda sönük ki :uhm:

ayy nasıl vericeksin 30 kiloyu kabus gibi emzirirsen iki senede verirsin inşallah

sütün göğsümüzün büyük yada küçük olması ile ilgisi yokmuş hiç kafana takma

benim göğüsler 75 falandı
kilo alınca sırt bedenim de genişledi göğüslerim de büyüdü
ben çok sevdim böyle küçük diye üzülüyodumm :kedi:
ama göğsün büyüklük küçüklüğüyle ilgisi yok canım bebek emdikçe gelecek zaten
hurma sütü çok arttırıyormuş doğumu da kolaylaştırıyormuş bir de bol su tabi
şimdi benimkinden süt geliyor
bu arada bir kaç kişinin tavsiyesi ile lansinoh krem aldım ondan sürüyorum
yumuşatıyormuş bebek emince yara olmasın diye onu da koydum çantaya

aynen öyle zeymuran eger yapmayayım kendimi rahat hissetmiyorum adamcagız işten gelmiş yorgun argın kıyamam yaw aşkım benim.:asigim:

ayy nasıl vericeksin 30 kiloyu kabus gibi emzirirsen iki senede verirsin inşallah

sus kızz ne iki senesi akannehir
Ben ALLAHIN izni ile 6 ayda eski halime gelme planları yapıyorum...:dance:
İ

fuLik benimde annemin en fazla bi ay sütü olurmuş hani anneye çeker ya kız genelde ondan korkuyorum

Benim anneminde 4 cocugundada sütü olmamış...
Ablamında 3 tane var ama onlardada sutu olmadı... bakalım ben de ne olucak..kafamçokkarıştı
Umarım onlara cekmem :Saruboceq:

ben çok az kilo aldım ya 36+ 1 günlük hamileğim benim tosun önden gidiyomuş sadece
8 kilo aldım benimde göğsüm falan fazla büyümedi bende bazen acaba sütüm olmıcakmı diye endişeleniyorum ama annem süt gelmesi göğsün büyük yada küçük olmasıyla bir alakası yok diyor inş öyledir.

ayy ne güzel ben 38 haftalık hamileyim
29 buçuk kilo aldım

sütün bol olsun diyede çok ye derler sana sakın milletin lafına bakma bi 30 kilo daha alırsın söyliym süt gelmesi için en çok bol su için diyolar

:ecrin_bebek:ben emzigi nuk aldım damaklı ve kaucuk aldım bidew evde silikon var kiraz uçlu artık ne tercih eder bilmiyorum.bebekler emzik konusunda çok hassa neyi kabul edip etmeyecegi bilinmez en ummadık emzigi alıyormuş bakalım ne tutturacagız

inşallah hepimizin bolca sütü olur bozada birebir süte diye okumuştum netten nohutta öleymiş ama gaz yapıyomuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…