selam kızlar nasılsınızzzzz hava yine cehennem gibi gece wc ye kalkmaktan uyuyamıyorum yaaa her yarım saatte bi kalk mahvoldum bide dün sabah 6 dan 8 e kadar sancıdan kıvrandım yatakta geceye kadar da sık sık sürdü bi ara korktum içerden bişe ittiriyo sanki oğluşum dünden beri bi haller var oğlumda ama hadi hayırlısı sizler nasılsınızz
kızlar biberon ve emzik neden koyuyoruz yeni doğmuş bebe anlarmı acaba onlardan
aynı ben.. bide uzun süre sonra dün yemek yaptım. adamcığımın gözleri parladı yemin ederim. demekki evde yemek olmasına hasret kamışta çaktırmıyormuş kaydirigubbakcemile3
ben yemek hamileligim boyunca hep düzenli yaptım eşimede acıyordum işten gelicek yapacak adamcagız yiyene kadr zamn epey olucak oda çalışıyor ben kıyamam kocama.eşimin agzı var dili yoktur çok mülayimdir herseye layıktır o yüzden elimden geldigince hep pişirdim çeşit çeşit onada kendimede bebegimede baktım birgün bile safsaklamadım.bu benim düşüncem ben kıyamıyorum yaa ona
katrem arkadaşımda sende canım ne yiyorsunuz akşamları peki ne biliym benimde canım birşey yapmak istemiyorda
biberonu su yüzden koyuyoruz eger sütümüz gelmezse gecenin yarısı hadi dogum oldu acık eczana bul mam ara yapacagın biberon ara dur bebk aç ne yapacagız onun için ne olur olmaz yollara düşmeyelim diye yanımıza almalıyız .ama emzigi ben yanıma almadım çünkü hastaneden çıkıp eve gelince verecegim hemen orda gerekmez.hem hemsireler kızıyormuş
ben yemek hamileligim boyunca hep düzenli yaptım eşimede acıyordum işten gelicek yapacak adamcagız yiyene kadr zamn epey olucak oda çalışıyor ben kıyamam kocama.eşimin agzı var dili yoktur çok mülayimdir herseye layıktır o yüzden elimden geldigince hep pişirdim çeşit çeşit onada kendimede bebegimede baktım birgün bile safsaklamadım.bu benim düşüncem ben kıyamıyorum yaa ona
Bende tüm hamileliğim boyunca düzenli yaptım yavsib senin gibi...
Bende kıyamıyorum... aylarca yapmasam neden yemek yok demez eşim... :asigim:
hani bir gun yapmayayım dıyorum.. gelsin hazırlasın.. keyf yapayım diyorum ama yok olmuyor... içim rahat etmiyor kaydirigubbakcemile3
evet hemşireler kızıyormuş ama dün teyzemin kızı dedi ki
gece bebek bir ağlamaya başladı hiçbir derdi yoktu gece çıkmış eşi emzik aramış
emziği verince sustu diyo ara ara vermiş hastanede
Bende biberonda emzikte koydum...
Birde kızlar benım göguslerim hiç ama hiç buyumedı.. hanı dıyorum ya 30 kılo aldım... ınanın 100 gr. bile gögoslerıme gelmedi bilmiyorumkismile tırsıyorum acaba süt olmicakmı dıye... okadarda sönük ki :uhm:
valla sizin gibi eşlere bravo
ben yemek yapmayı bile bilmiyorum doğrudüzgün
benim eşim yapsam şaşırır heralde :)) özel bir gün mü falan diye :))
Bende biberonda emzikte koydum...
Birde kızlar benım göguslerim hiç ama hiç buyumedı.. hanı dıyorum ya 30 kılo aldım... ınanın 100 gr. bile gögoslerıme gelmedi bilmiyorumkismile tırsıyorum acaba süt olmicakmı dıye... okadarda sönük ki :uhm:
ama napıyorsunuz pekı canım... dısarıdan mı yiyorsunuz.. yada hazır yıyeceklermi :uhm:
Bende tüm hamileliğim boyunca düzenli yaptım yavsib senin gibi...
Bende kıyamıyorum... aylarca yapmasam neden yemek yok demez eşim... :asigim:
hani bir gun yapmayayım dıyorum.. gelsin hazırlasın.. keyf yapayım diyorum ama yok olmuyor... içim rahat etmiyor kaydirigubbakcemile3
ayy nasıl vericeksin 30 kiloyu kabus gibi emzirirsen iki senede verirsin inşallah
fuLik benimde annemin en fazla bi ay sütü olurmuş hani anneye çeker ya kız genelde ondan korkuyorum
ben çok az kilo aldım ya 36+ 1 günlük hamileğim benim tosun önden gidiyomuş sadece
8 kilo aldım benimde göğsüm falan fazla büyümedi bende bazen acaba sütüm olmıcakmı diye endişeleniyorum ama annem süt gelmesi göğsün büyük yada küçük olmasıyla bir alakası yok diyor inş öyledir.
annem sağolsun canımmmm :kedi:
sus kızz ne iki senesi akannehir
Ben ALLAHIN izni ile 6 ayda eski halime gelme planları yapıyorum...:dance:İ
Benim anneminde 4 cocugundada sütü olmamış...
Ablamında 3 tane var ama onlardada sutu olmadı... bakalım ben de ne olucak..kafamçokkarıştı
Umarım onlara cekmem :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?