ayy ne güzel ben 38 haftalık hamileyim
29 buçuk kilo aldım
Katrem canım bırak 29 bucuk falan.. duz hesap 30 de bende rahatlayayım.. fazla bunalım yapmayayım kendime.. topigin en fazla kılo alan annesi dıye:roflol:
çoğunlukla dışarda yiyoruz ama dışarda yemediğimiz zamanlar hep ikimiz hazırlarız benim adamcım sever öyle girsin yapsın ben zaten şuan ayakta durunca hemen şişiyorum bileklerim kayboluyor bana ayağa kalkmayı yasakladı zaten 2 gündürkatrem arkadaşımda sende canım ne yiyorsunuz akşamları peki ne biliym benimde canım birşey yapmak istemiyorda
mama biberonla veriliyorsa o zaman kaşık niye koyuluyor işte kafam bunda karıştı hangisini koycazbiberonu su yüzden koyuyoruz eger sütümüz gelmezse gecenin yarısı hadi dogum oldu acık eczana bul mam ara yapacagın biberon ara dur bebk aç ne yapacagız onun için ne olur olmaz yollara düşmeyelim diye yanımıza almalıyız .ama emzigi ben yanıma almadım çünkü hastaneden çıkıp eve gelince verecegim hemen orda gerekmez.hem hemsireler kızıyormuş
bende 24- 25 arkandayım cnm sen devam et peşin sıra geliyorumayy ne güzel ben 38 haftalık hamileyim
29 buçuk kilo aldım
sütü bulgur çorbasıda artırıyormuş ben öyle duydum umarım foşur foşur sütümüz olur benim gögüs aldı başını şişti annemded çok olurmuş ona çektim gibime geliyor çünkü benim hamileligimde hiç bulantı kusmam olmadı annemdede olmazmış
sütün bol olsun diyede çok ye derler sana sakın milletin lafına bakma bi 30 kilo daha alırsın söyliym süt gelmesi için en çok bol su için diyolar
çoğunlukla dışarda yiyoruz ama dışarda yemediğimiz zamanlar hep ikimiz hazırlarız benim adamcım sever öyle girsin yapsın ben zaten şuan ayakta durunca hemen şişiyorum bileklerim kayboluyor bana ayağa kalkmayı yasakladı zaten 2 gündür
mama biberonla veriliyorsa o zaman kaşık niye koyuluyor işte kafam bunda karıştı hangisini koycaz
bende 24- 25 arkandayım cnm sen devam et peşin sıra geliyorum
yok canım yaa.. ne yemesii... sempatiksalakcinniben biliyorum neyın sut yapacagını.. kaldıkı sutum olmasa bile her bulup gördüğümü yemeyi düşünmüyorum :umursamaz:
Artık kısmet napalım... bende anne sütü emmemişimm .. isterim ki kızım emsin.. olmassada yapıcak bir şey yok ....
kıslarrrrrrrrrrrrrrr selammmmm biz geldikkkkkkkkkkkkkk bu sabah indik ankaraya çok şükür yollarda doğurmadan geldim ama ayaklarım çok şiş şimdi onları nasıl indiricem diye düşünüyorum :kedi:
hoşgeldin canım nasılsın ?? ayaklarını hemen yükseğe kaldır otururkenaltına yastık kırlent koy yavaş yavaş iner inşallah. sağ salim gelmenize çok sevindim
Katrem canım bırak 29 bucuk falan.. duz hesap 30 de bende rahatlayayım.. fazla bunalım yapmayayım kendime.. topigin en fazla kılo alan annesi dıye:roflol:
Hoşgeldinn ... iyice dinlen uzat ayaklarını iner canım şişlikler... haaa benimkiler hiç bir şekılde inmiyor o ayrı kaydirigubbakcemile3kıslarrrrrrrrrrrrrrr selammmmm biz geldikkkkkkkkkkkkkk bu sabah indik ankaraya çok şükür yollarda doğurmadan geldim ama ayaklarım çok şiş şimdi onları nasıl indiricem diye düşünüyorum :kedi:
bak ben yemeden 24-25 kg aldım yani hamilelik boyunca normalde ne yiyorsam aynısını yedim. evvelden 50 kg olduğum için bu kadar kg almışım doktor dedi emzirirken hepsi gider kilon yok şişliğin var vücudunda 2 kat kan var 3 kat sıvı var bebeğin suyu var göğüslerin içindeki yağ dokuları arttı vs saydıda saydı. benim beybide 2,5 kg dı 3 gün önce gittiğimde.
yani adım gibi eminim bizim kilolar zırt diye gider emzirdikçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?