2010 Temmuz Anneleri : )

ben 64 le hamile kaldım 5 kilo aldım bebiş 2 kiloymuş şu an fazla iştahım olmadı ama
dr dediki senin bebek en fazla 3 kg olur ama normal dedi 3,250 nin üstündekiler biraz kilolu sayılıyormuş

sütü bulgur çorbasıda artırıyormuş ben öyle duydum umarım foşur foşur sütümüz olur benim gögüs aldı başını şişti annemded çok olurmuş ona çektim gibime geliyor çünkü benim hamileligimde hiç bulantı kusmam olmadı annemdede olmazmış

Katrem canım bırak 29 bucuk falan.. duz hesap 30 de bende rahatlayayım.. fazla bunalım yapmayayım kendime.. topigin en fazla kılo alan annesi dıye:roflol:

ne ettiniz kızlar nasıl aldınız bu kadar kiloyu çokmu iştahınız açıktı merak ettim ne yediniz diye

katrem arkadaşımda sende canım ne yiyorsunuz akşamları peki ne biliym benimde canım birşey yapmak istemiyorda
çoğunlukla dışarda yiyoruz ama dışarda yemediğimiz zamanlar hep ikimiz hazırlarız benim adamcım sever öyle girsin yapsın ben zaten şuan ayakta durunca hemen şişiyorum bileklerim kayboluyor bana ayağa kalkmayı yasakladı zaten 2 gündür
mama biberonla veriliyorsa o zaman kaşık niye koyuluyor işte kafam bunda karıştı hangisini koycaz
ayy ne güzel ben 38 haftalık hamileyim
29 buçuk kilo aldım
bende 24- 25 arkandayım cnm sen devam et peşin sıra geliyorum

maşallah diyelim o zaman sana:):)benim hamileliğim anneme hiç benzemedi inşallah süt konusundada ona benzemem:Saruboceq:

ben gebelige 51 kilo ile başladım su an 70 kilo gösterdi tartı fena degil sanırım ben yarasın bebge diye herseyi yedim kısmadım.bebgimde 3.00 kilo teyzeleri 35+4 günlügüm ben hayatımda 51 in üstüne çıkmadım bir tek hamilelik hariç kendime sasıyorum

kızlar şimdiden başladık süt bol olsun tavsiyelerine bol su için ozamn kızlar birde kaynatılmış kompostalar falan öyle nohut falan bol yersek 100 kilo oluruz

sütün bol olsun diyede çok ye derler sana sakın milletin lafına bakma bi 30 kilo daha alırsın söyliym süt gelmesi için en çok bol su için diyolar

yok canım yaa.. ne yemesii... sempatiksalakcinniben biliyorum neyın sut yapacagını.. kaldıkı sutum olmasa bile her bulup gördüğümü yemeyi düşünmüyorum :umursamaz:
Artık kısmet napalım... bende anne sütü emmemişimm .. isterim ki kızım emsin.. olmassada yapıcak bir şey yok ....

emzik nuk damaklı vs nasıl ayırt ediliyor? benim emzik bebedor böyle emzik kutusunun içinde zaten kocaman yarım metre bi biberonun içinde set almıştık. içine herşeyini koymuşlar.

valla bende 61-62 ile hamile kaldım şuan 72 oldum ne çok yedim nede az perşembe kontrolüm var bakalım ne kadar oldu sıpam

mama biberonlada veriliyor sonbaharcıgım ama her bebek almıyor biberonu agzına o yüzden hem alışmasın memdende kesilmesn diye kaşıkla vermek faydalı onu hemn içer kuzucuklar:icecream:

kıslarrrrrrrrrrrrrrr selammmmm biz geldikkkkkkkkkkkkkk bu sabah indik ankaraya çok şükür yollarda doğurmadan geldim ama ayaklarım çok şiş şimdi onları nasıl indiricem diye düşünüyorum :kedi:

ah sonbarcım ah en iyisini yapıyorsunuz vallahi bu erkek milletine yaranılmaz zaten kendini fazla yormıycaksın ben sadece ütü yapmıyorum birde bulaşık makinesini doldurup boşaltmıyorum onları koca yapıyor ama ütüler dağ gibi oldu hala ütüliycek öyle eli çabuk değildir yavaş yapar ama bir kadın gibide yapar yani

bak ben yemeden 24-25 kg aldım yani hamilelik boyunca normalde ne yiyorsam aynısını yedim. evvelden 50 kg olduğum için bu kadar kg almışım doktor dedi emzirirken hepsi gider kilon yok şişliğin var vücudunda 2 kat kan var 3 kat sıvı var bebeğin suyu var göğüslerin içindeki yağ dokuları arttı vs saydıda saydı. benim beybide 2,5 kg dı 3 gün önce gittiğimde.
yani adım gibi eminim bizim kilolar zırt diye gider emzirdikçe.

kıslarrrrrrrrrrrrrrr selammmmm biz geldikkkkkkkkkkkkkk bu sabah indik ankaraya çok şükür yollarda doğurmadan geldim ama ayaklarım çok şiş şimdi onları nasıl indiricem diye düşünüyorum :kedi:

hoşgeldin canım nasılsın ?? ayaklarını hemen yükseğe kaldır otururkenaltına yastık kırlent koy yavaş yavaş iner inşallah. sağ salim gelmenize çok sevindim

hoşgeldin canım nasılsın ?? ayaklarını hemen yükseğe kaldır otururkenaltına yastık kırlent koy yavaş yavaş iner inşallah. sağ salim gelmenize çok sevindim

çok şükür iyiyiz tatlım. sizleri çok merak ettim sadece, oğluşum hiç üzmedi beni teyzesi :))) sizlerde ne var ne yok bakem :)

Katrem canım bırak 29 bucuk falan.. duz hesap 30 de bende rahatlayayım.. fazla bunalım yapmayayım kendime.. topigin en fazla kılo alan annesi dıye:roflol:

hehe olmaz
hatta 29.4 kilo aldım
şimdi 29 buçuk deyip de fazladan söylemim
eşim de tartıldı
maşallah ikimiz de 99.4 kiloyuz
oğlumuz da 3700 gr
baskül ailesi olduk biz maşallahımız varr :roflol::roflol::roflol:

Hoşgeldinn ... iyice dinlen uzat ayaklarını iner canım şişlikler... haaa benimkiler hiç bir şekılde inmiyor o ayrı kaydirigubbakcemile3

Bende 30 kılo aldım ama vucudumda aşırı buyuyen bir yerim yok.. göguslerım hep aynı kaldı.. popomda buyumedı hiçç kaydirigubbakcemile3 bel, göbek kısmım cok buyudü...
birde benim 6. ayımdan itibaren vucudum ödem tutmaya başladı...
bakalım artık.. herkes dogumdan hemen sonra 15 kılo gıder sende dıyorlar.. Umarım fazlasıda gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…