2010 Temmuz Anneleri : )

ben de adım gibi eminim veririz canımmm
zaten doğumda baya bir veriliyor sonrasında da koşturmaca bilmem ne verilir
kız 50 de kilo mu yaw
yani sen şimdi kilo almış halinle aşağı yukarı benim hamilelikten önceki halimle aynısınnn-tatlicadiarzu-

kıslarrrrrrrrrrrrrrr selammmmm biz geldikkkkkkkkkkkkkk bu sabah indik ankaraya çok şükür yollarda doğurmadan geldim ama ayaklarım çok şiş şimdi onları nasıl indiricem diye düşünüyorum :kedi:

hoşgeldin hayatım hemen ılık bir duş al ve uzan

benimde aynı bel kısmım ve karın bölgem aldı kilo popo aynen duruyor.gögüsler şiş ama dolgun iyice bide sırt kısmım genişledi

dün eşimle sahilde yürüyüş yapuyoruz babası aradı kayınvalidem rahmetli zaten yarına belki çıkmam demiş eşim çok sinirlendi ayda 2 defa istanbula gidip geliyor bir hafta duruyor çocukların yanında geldin işte dur dimi istanbul altınoluk arası mekik dokuyor rahmetli kayınvalidede tez canlıydı şimdi orada rahatsızmış görümcek gidecekmiş bakmaya istersen sende git dedim bana diyorki gidecek olsam onlar benim kanım canım giderim senin lafına bakmam bu güne kadar azımı açıp bir kelime söylemedim ailesi hakkında yine gördüğüm muameleye bak hepsi kaprisli bunların ailece

çok şükür iyiyiz tatlım. sizleri çok merak ettim sadece, oğluşum hiç üzmedi beni teyzesi :))) sizlerde ne var ne yok bakem :)
Allaha şükür bizde iyiyiz güllcüm bıraktığın gibi aynı değişen birşey yok
sizi gidi baskülgiller sizi... maşallah hepinize. bişicik olmaz doğumdan sonra gidecek onlar üstümüze yapışıp kalacak değiller ya pis kilocuklar

ya benimde öyle devasa büyüyen bir yerim yok gobeğim var işte belim göbeğim şişik.
çok ayakta kalınca ayak bileklerim kayboluyor resmen şişlikten. hatlar kayboluyor elimde ve ayağımda.

yüksek ses bebge zrar vermez diyor herkes ama ben sinemaya hamileyken gittim çok korktum yavrum rahatsız oldumu diye bir daha gitmedim

bide bişe sorcam kızlar yüksek ses anne karnındaki bebeğe zarar verirmi bilginiz varmı

canım görmemişim soruyu kusura bakma
bence verir
bak nette şöyle bişey buldum

Çeşitli araştırmalar sonucu seslerin amniyotik sıvıdan geçebileceği ve bebeğinizin gelişmekte olan kulaklarına ulaşabileceği saptanmıştır. Gürültülü bir yerde çalışıyorsanız hamileliğiniz süresince daha sessiz bir alanda çalışmanız gerekebilir. Bazı araştırmalarda toplanan verilere göre sürekli yüksek sesin ve kısa, şiddetli ses patlamalarının ceninde doğumdan önce ve doğum sonrası işitme problemlerine neden olduğu düşünülmektedir. Büyümekte olan bebeğinizin yüksek sese (konser vs.) bir süre maruz kalması kabul edilebiir ancak sizi bağırmaya zorlayan sürekli çok yüksek sese maruz kalıyorsanız bu durum bebeğinizin işitme sağlığını tehdit edebilir.

he ya 50 idim 75 olmak üzereyim sayılar küçükte aradaki fark 25 kg :)
cnm üzülme ya adamın ters anına denk gelmişsin demekki. ama yinede kötü birşey yok. sen sakın aranı açma eşinle heleki bu dönemde. eşlerimiz olmasa ne yaparız onlar bizim herşeyimiz. insanoğluyuz işte bir anımız bir anımızı tutmayabilir . senin eşininde ters anına gelmiştir...

canımm erkekler aileleriyle ilgili yorumları kabullenemiyorlar
ben hiçbir konuda yorum yapmıyorum artık susup kalıyorum banane

yüksek ses bebge zrar vermez diyor herkes ama ben sinemaya hamileyken gittim çok korktum yavrum rahatsız oldumu diye bir daha gitmedim

bende netten baktım ama hiçbi bilgi bulamadım gidince doktorumada sorucam böle baya yüksek sesler sinema gibi değil hani tüfek sesi gibi

eşim gelsin ben de giricem
evvde tek başımayken tırsıyorum da bıcı bıcıdann

bende uykudan kalkınca girdim 12 de. uyurken ağzımdan hep su akıyor. salyalı pis bir insanmı oluyorum ne ?? ya da sıcaktan ağzım açıkmı uyuyorum bilmiyorum şaşırdım kaldım ya bu zamana kadar hiç olmamış şimdi olmaya başladı. benim su yanlış yerden geliyor

hiçbir erkek ailesinin hakkında konuşulmasını kabul etmez.ailesini kendi sevmese bile sen bir laf et kabul etmez.o onun ailesi.bende hiçbir zamn yorum yapmam ne o ne ben

eşim gelsin ben de giricem
evvde tek başımayken tırsıyorum da bıcı bıcıdann

ende evde eşim olmadan girmemeye çalışıyorum canım. başım dönüyo bazen çünkü. Allah korusun....

hoşgeldiniz ana kız bıcı bıcı yaptınız ikinizede sıhhatler olsun :asigim:

selam şeker. teşekkür ederiz... opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:
kız o kilodan ben deyim sanaa
bende de oluyor
ortak noktamız ne hamile ve çok kilo almış olmamız
şimdi burdaki herkes hamile herkesten gelmediğine göre kilodan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…