- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
bak ben yemeden 24-25 kg aldım yani hamilelik boyunca normalde ne yiyorsam aynısını yedim. evvelden 50 kg olduğum için bu kadar kg almışım doktor dedi emzirirken hepsi gider kilon yok şişliğin var vücudunda 2 kat kan var 3 kat sıvı var bebeğin suyu var göğüslerin içindeki yağ dokuları arttı vs saydıda saydı. benim beybide 2,5 kg dı 3 gün önce gittiğimde.
yani adım gibi eminim bizim kilolar zırt diye gider emzirdikçe.
kıslarrrrrrrrrrrrrrr selammmmm biz geldikkkkkkkkkkkkkk bu sabah indik ankaraya çok şükür yollarda doğurmadan geldim ama ayaklarım çok şiş şimdi onları nasıl indiricem diye düşünüyorum :kedi:
Allaha şükür bizde iyiyiz güllcüm bıraktığın gibi aynı değişen birşey yokçok şükür iyiyiz tatlım. sizleri çok merak ettim sadece, oğluşum hiç üzmedi beni teyzesi :))) sizlerde ne var ne yok bakem :)
sizi gidi baskülgiller sizi... maşallah hepinize. bişicik olmaz doğumdan sonra gidecek onlar üstümüze yapışıp kalacak değiller ya pis kilocuklarhehe olmaz
hatta 29.4 kilo aldım
şimdi 29 buçuk deyip de fazladan söylemim
eşim de tartıldı
maşallah ikimiz de 99.4 kiloyuz
oğlumuz da 3700 gr
baskül ailesi olduk biz maşallahımız varr :roflol::roflol::roflol:
Bende 30 kılo aldım ama vucudumda aşırı buyuyen bir yerim yok.. göguslerım hep aynı kaldı.. popomda buyumedı hiçç kaydirigubbakcemile3 bel, göbek kısmım cok buyudü...
birde benim 6. ayımdan itibaren vucudum ödem tutmaya başladı...
bakalım artık.. herkes dogumdan hemen sonra 15 kılo gıder sende dıyorlar.. Umarım fazlasıda gıder
bide bişe sorcam kızlar yüksek ses anne karnındaki bebeğe zarar verirmi bilginiz varmı
he ya 50 idim 75 olmak üzereyim sayılar küçükte aradaki fark 25 kg :)ben de adım gibi eminim veririz canımmm
zaten doğumda baya bir veriliyor sonrasında da koşturmaca bilmem ne verilir
kız 50 de kilo mu yaw
yani sen şimdi kilo almış halinle aşağı yukarı benim hamilelikten önceki halimle aynısınnn-tatlicadiarzu-
cnm üzülme ya adamın ters anına denk gelmişsin demekki. ama yinede kötü birşey yok. sen sakın aranı açma eşinle heleki bu dönemde. eşlerimiz olmasa ne yaparız onlar bizim herşeyimiz. insanoğluyuz işte bir anımız bir anımızı tutmayabilir . senin eşininde ters anına gelmiştir...dün eşimle sahilde yürüyüş yapuyoruz babası aradı kayınvalidem rahmetli zaten yarına belki çıkmam demiş eşim çok sinirlendi ayda 2 defa istanbula gidip geliyor bir hafta duruyor çocukların yanında geldin işte dur dimi istanbul altınoluk arası mekik dokuyor rahmetli kayınvalidede tez canlıydı şimdi orada rahatsızmış görümcek gidecekmiş bakmaya istersen sende git dedim bana diyorki gidecek olsam onlar benim kanım canım giderim senin lafına bakmam bu güne kadar azımı açıp bir kelime söylemedim ailesi hakkında yine gördüğüm muameleye bak hepsi kaprisli bunların ailece
dün eşimle sahilde yürüyüş yapuyoruz babası aradı kayınvalidem rahmetli zaten yarına belki çıkmam demiş eşim çok sinirlendi ayda 2 defa istanbula gidip geliyor bir hafta duruyor çocukların yanında geldin işte dur dimi istanbul altınoluk arası mekik dokuyor rahmetli kayınvalidede tez canlıydı şimdi orada rahatsızmış görümcek gidecekmiş bakmaya istersen sende git dedim bana diyorki gidecek olsam onlar benim kanım canım giderim senin lafına bakmam bu güne kadar azımı açıp bir kelime söylemedim ailesi hakkında yine gördüğüm muameleye bak hepsi kaprisli bunların ailece
selam herkese tekrar....
duştan çıktık ohhh pek iyi geldi zemuszemus
selam herkese tekrar....
duştan çıktık ohhh pek iyi geldi zemuszemus
yüksek ses bebge zrar vermez diyor herkes ama ben sinemaya hamileyken gittim çok korktum yavrum rahatsız oldumu diye bir daha gitmedim
eşim gelsin ben de giricem
evvde tek başımayken tırsıyorum da bıcı bıcıdann
eşim gelsin ben de giricem
evvde tek başımayken tırsıyorum da bıcı bıcıdann
hoşgeldiniz ana kız bıcı bıcı yaptınız ikinizede sıhhatler olsun :asigim:
bende uykudan kalkınca girdim 12 de. uyurken ağzımdan hep su akıyor. salyalı pis bir insanmı oluyorum ne ?? ya da sıcaktan ağzım açıkmı uyuyorum bilmiyorum şaşırdım kaldım ya bu zamana kadar hiç olmamış şimdi olmaya başladı. benim su yanlış yerden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?