2010 Temmuz Anneleri : )

Canım ya üzülme bu saatten sonra artık. Sadece bebişkonu düşün. Onları kucağımıza alınca dünyayı unutacağız. Az kaldı biraz daha dayan. Valla ben kimseyi takmıyorum artık. Dünya benim yavrumun etrafında dönüyor sanki. Eşin şimdi bişey diyemem başkası olsa sallardım iki laf ama kocişkolara bişe denmez. Sonuçta onlar olmasa biz bu mucizelere sahip olamazdık. Ben eşime her kızışımda böyle düşününce öfkem geçiyor. Bebişimle sohbet ediyor, karnımı okşuyo rahatlıyorum. Hele oda öyle bana cevap verir gibi kıpır kıpır olduysa değme keyfime. Sen ve kuzun gerisi hikayeeezemuszemus

ben normal doğumdan korkuyorum epidural sezeryan olcam. ama işin kötüsü sezeryanden değil de epiduralden de korkuyorum ya uyuşmazsa ya fena olursam diye. ama genel anestezi de içime sinmiyıor.

Eğer uyuşma olmazsa zaten hemen genele dönüyorlar. Ama profesyönelse yapan pek sorun çıkmıyor.Bende epidural sezaryen istiyorum. Bebişimi ilk öpen ilk koklayan ben olayım diye.E hakkım o kadar kahrını çektim dimi amadelikafadulden

ben normal doğumdan korkuyorum epidural sezeryan olcam. ama işin kötüsü sezeryanden değil de epiduralden de korkuyorum ya uyuşmazsa ya fena olursam diye. ama genel anestezi de içime sinmiyıor.
Slm kızlar.

Ayy sorma canım yaa.
Bu hafta kararımı vermiştim.
Kesinlikle epidural sezeryan yapıcam demiştim.
ama ben de epidural olayından korkuyodum.
bugün ilk defa NSTye girmek için hastaneye gittim.
Orda da bi sürü afiş gördüm.Hele bi tanesi beni çok etkiledi.
Bi bebek anne beni normal doğur diyodu.
sürekli normal doğumu övmüşler.
Öfff yine aklım karıştı((
Sonra bi arkadaşla karşılaştım onun da çatı muayenesi varmış.
Normal doğum gibisi var mı yaa diyo(
ama ben alt tarafta dikiş olmasını istemiyorum.
O gün ne olacak bilemiyorum.

Bu arada kızlar hani bahsediyordum ya;
Annemler gelecek Bursadan babam arabasıyla gelmek istiyor diye.
Ben otobüsle gelin 14 saat yol nasıl gelicen diyordum diye size anlatıyodum ya.
Bizimkiler bugün yola çıkmışlar bana haber vermeden Çoruma gelmişler.
Babannemin yanında kalıyolar bugün Çorumda.
Ayy nasıl gelecekler derken gelmişler yaa.
Bana haber vermemeleri çok iyi olmuş ama ya.
Şükür ya Rabbim gelebilmişler.
Çorumla buranın arası da zaten 3 saat.
Sanırım Çarşamba yanımda olacaklar.kaydirigubbakcemile2
Ohhh beee sonunda annem geliyo.
Yemekler annemden,ohhhh değmeyin keyfime.

Kızlar geçmişi okudum biraz Yakamozun bebeği mi olmuş?

YAkamozcum geçmiş olsun gözünaydın canım.
Allah analı babalı büyütsün.
Tebrik ediyorum cici anne...

Herkese iyi geceler.Yakamoz Allah yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:

gözünaydın valla anne gibisi yok. annem geldiğinden beri ne eşim ne ben hiçbişey yapmıyoz evde. kadın koşturup duruyo.

Bizim uyuma zamanımız gelmiş. Bir duş alıp yatayım.Herkese iyi geceler arkadaşlar. Sabaha okurum artık gecelerin kadınları neler yazmışlar.:enbuyukkk:

valla herkes bişi sölüyo tabi de ben normal yapamam. yani bisürü riski var artı açılma belli bi yere gelene kadar epidural yapmıyolar sana sancıyı çektiriyolar.sonra suni sancı verseler bebeğe zararı olan bişeymiş. bebekte bisürü risk oluyo sende basur mesane sarkıklığı gibi riskler var en kötüsü hiçbişey olmasa arkadaşım o kadar kötü korkmuş ki normal doğum sırasında dudakları uçuklamış 1 hafta sütü gelmemiş.bir de bütün bunları yaşayıp bekleyip sancı çekip sonunda sezeryan olcaksın diyolar normal doğumlarım yarısı işlem sırasında sezeryane dönüyo. yani bilmiyorum benim epidural sezeryan olan arkadaşlarım hiç acı çekmediklerini söylediler. ayrıca burda kasları kesiyolar sezeryande filan dedi birisi doğru değil sezeryande karın kasları kesilmiyor. kasların arasından bebeği çekip çıkarıyolar. hakkımızda hayırlısı. bunlar benim etrafımdan duyduklarım kim nasıl istiyosa öyle doğurur tamamen anneye kalmış.

Kızlar bizim de ukumuz geldi.
Biz de kaçalım.
Çok kalamadım ama,yarın fırsatım olursa girerim artık.
Yarın yoğun bi gün sabah okulda seminerimiz var.
sonra başka bi okulda seminere gidicez öğleden sonra.
Öfff beni artık bi yere çağırmasalar.
Allahtan öğleden sonra eşimle beraberiz.Aynı okula yazmışlar bizi.

Hıım bu arada NST sonuçlarım iyi çıktı.Daha sancı mancı görünmüyor Allaha şükür.
Bebişimin hareketleri de gayet iyi.
Öyle işte teyzoşları biz iyiyiz.
NST denilen olay beni sıktı yalnız.
Ööööyle yat boş boş.Gelemem ben öyle sıkıntılara.
Haftaya bi daha giricez.

ışte böle hepinizi öptüm kızlar.ıyi geceler.Öpsün sizi yedi cüceler:)))boshayallersmile

çok sıcak bu gece ya vantilatörün karşısında otuyorum ama banamısın demiyo
içimden volkan çıkıyor sanki offff offff

çok sıcak bu gece ya vantilatörün karşısında otuyorum ama banamısın demiyo
içimden volkan çıkıyor sanki offff offff

Aynen bende öylee ... bu gece nasıl sanah olucak bilemiyorum boshayallersmile Ayy birde kaşıntı tuttu.. gögüslerimi yırtıcam sankii :2: birde ben kaşıdıkca alerji olmuş gibi kabardı :1shok:
ALLAHIM gunler cabuk geçsin İNŞAALAHHHH :Saruboceq
:

off kızlar ben geldim yine uykusuzluk yine
kimse yok ama ben anlatayım

bu gece doğuracakmışım gibi hissediyorum
tam 39 olduk biz
herşeyimi hazırladım bir de kıyafet ütüledim gece gitmek gerekirse diye ne cinsim demi
böyle tuvaletim var gibi ama gidiyorum yok
sancım da vardı biraz ama şimdi o da geçti
çarşamba kontrole gideceğim ama ne bilim işte

içine doğmamıştır cnm umarım.. bugün buraya gelmeni beklicem.doğurmadın di m ii??
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…