2010 Temmuz Anneleri : )

çok üzüldük emmeyince bıraktık artık kaşıkla vermeyi uçlaru kabuk bağlamıştı ama hemen verdim yinede kızlar hemşirede dediki zaten acısada kanasada ucuda kopsa emzircek dedi

yakamoz maşallah tosun gibi doğmuş
iyi olmanıza çok sevindim. bugün burdada meme ucu yarası konusu vardı.. bizler şimdiden krem alıp kullanmaya başlıcaz. geçmiş olsun canım tekrardan.

dünden beri emiyor çok şükür ama bu sefer kakasını yapmıyor dünden beri ona çok sıkıldım hafa çok sıcak kızlar isilik oluyor boyunlarının kenarı işte böle kızlar uğraşıp duruyorum uyurken başında bekliyorum annem kızım gel diyor olmaz diyorum kkızlar anlatamam çok ama çok mükemmel bir duygu resimlerini koyucam inşallah şimdi yemek yicem görüşürüz inşallah yine hepinizi çok öpüyorum

bol bol ilgilen canım bebişinle. afiyet olsun. gir bize yaz ara ara. meraklandırma olurmu. görüşürüz cnm. bebişe öpücüklerr :asigim:

canım maşallah sana ve bebeğine...
geçen de seni konuşmuştuk burda nasıl oldu acaba diye...
sağlıkla büyüsün oğlun seni hiç üzmesin inş...

KIZLAR HERKESE SELAM BENİ UNUTMADINIZ DİMİ HERKES İYİMİ? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım bebişim çok iyi 3800gr doğdu emzirme problemimiz oldu ama onuda otutturuyoruz çok şükür yeni yeni

canımmmm unuturmuyuz hiçç maşallahhhh tosuna. ikinizinde iyi olmasına çok sevindimmmm allahım uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallahhh olumunekankayizsmile

merhaba kızlar.Ben yeni katıldım aranıza 35+5 haftalık hamileyim ve bi kızım olcak ilk bebeğim çoook heycanlıyım az kaldı kuzumu kucağıma almaya. Allah hepimizin yardımcı olsun :kedi: bebişi doğanlarada hayırlı uğurlu olsun analı babalı sağlıklı büyüsünler...

Yakamozcum Allah analı babalı büyütsün. Merakla tecrübelerini ve önerilerini bekliyorum. Bana da dr cuma günü sezeryan günü vericek. Az kaldı şafak

Kızlar göğüs ucu kremiben bir aydır kullanıyorum lansinoh aldım. Erken doğum filan tehditim yok çok şükür. Bir faydasını da gördüğümü söyleyemem. Çünkü şu anda çatlak filan yok. Çocuk emdikçe tahriş edeceği için önceden hazırlanma en azından lanolin içerikli amacı sadece dokuyu yumuşatmak olan bir maddenin dokuyu sertleştirmesi gibi bir duruma neden olacağını sanmıyorum. Sadece psikolojik olarak anneliğe hazırlandığımı hissetmek için sürüyorum.Bence şu anda fazla bir faydası olmadığı gibi zararıda olmaz. Zaten sürerken ovalaya oynaya sürmüyosun. O kadarcıktan kimsenin uyarılacağını sanmıyorum. En azından ben uyarılmıyorum.

gözün aydın canım..

hayırlısıyla kurtuldun demek..darısı başımıza..:Saruboceq:

Allah analı babalı büyütsün.

ben sürmedim canım bebek emdiği zamanda hiçbirşey fayda etmez gibi geliyor mutlaka yara olur ama göğüs kalkanı diye birşey var çok faydalıymış herkeze tavsiye ederim

ben sürmedim canım bebek emdiği zamanda hiçbirşey fayda etmez gibi geliyor mutlaka yara olur ama göğüs kalkanı diye birşey var çok faydalıymış herkeze tavsiye ederim

canım lansinoh ben de kullanıyorum
yeni doğum yapan arkadaşlarım hep önerdiler önceden başla diye
hiç yara olmuyormuş daha sonra

göğüs kalkanı bildiğim kadarıyla yara olmaması için değil
senin dediğin silikon göğüs ucu olabilir

ben de onu kullanıyorum
çok faydası varmışl
zaten bildiğim kadarıyla organik bişey emzirmeden önce yıkamaya da gerek yok

hoşgeldin canım merak etmiştik seni
Allah analı babalı büyütsün inşallah
yavrunu bizim için de kokla kardeşşleri gelecek yakında :asigim:

Yakamoz bebeğine kavuşmussun Gözünaydın canım.. ne gusel duygudur kım bilir... RABBİM bizede yaşatsın İNŞAALLAH.. :Saruboceq:

herkese selam kızlar5
cuma günü yalancı doğum sancısıyla hastaneye yattım 1 cm açılmam vardı sonra ne açılma nede sancı geldi 1 gün yatıp çıktım bebekde ultrasonda 2 hafta büyüktü şimdi ultrasona göre perşembe son günüm ne yapacağımı bilmiyorum adet tarihime göremi gitmeliyim yoksa ultrasona göremii

Canım bebişim çok iyi 3800gr doğdu emzirme problemimiz oldu ama onuda otutturuyoruz çok şükür yeni yeni

MAŞALLAH CANIM ALLAHIM esirgesin seni ve bebeğini
gözbebeğin oğluşunla sağlıcakla kalın bebek hakkında daha fazla bilgi vermeye çalış bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…