2010 Temmuz Anneleri : )

ay diş çıkarırkende zayıflıor yavrucuklar ateş basıyorr birde havalr sıcakk amann allah yardımcın olsun

ateş olmadıda yemek yemedi 2 hafta kadar sadece beni emdi bide mama yedi acıdı kuzumun canı tabi yemedi yemek falanda

günaydınlarrr güzel bebekler ve gergin anneleri

dün kontrolumuz vardı kasılmalarım azalmış doktorum belkı bekler 7 temmuzu dedi dayandıgı yere kadar artık kısmet 3200 gr 50cm boyu olmuş umut kaan 'ın haftaya carsambada gel sonrakı carsambada kısmetse doguma gelırsin dedi böyle deyince cok yakın geldi tırsmaya basladım .

günaydın. ben de foçaya gidince denize sokmak isterdim ama bana arkadaşlar dediler ki ilk 3 ay denize sokulmuyomuş doktorlar istemiyomuş belki cildi hassas olduğu içindir.ben girerim artık onun yerine. doktora sorarız tabiki.3 ay sonrasında da burda deniz soğur hiç sokulmaz.

sevtap doğum yapınca tekmi kaldın yanında biri kaldımı 40 gün boyunca?? dün bana birşeyler söyledilerde lohusalıkla ilgili, korkutmak içinmi yaptılar yoksa ciddi mi bilmiyorum. burda yazıp korku saçmıyım :)
ama ne olursa olsun 40 ı çıkana kadar tek kalma dediler sen ne yaptın ??

günaydın melahatt çok az kalmış hadi bakalım tırsmaaa o ora durmayacak bi şekilde çıkacak oldular artık

maşallah canımmm... sanda meleğinede...
evet çok yakın doğumlarrr... ya bende ağdaya gitmiştim 2 haftra once şimdi az az çıkmaya başladılar doğurmadan onlarıda aldırım diorum ama çok küçükler diee zor oluyorrr

canımmm evet o doğruu ...
yani öyle bir inanış var
40 çıkana kadar tek kalınmazzzmışş... yani ben kimi gördüysem aynı şeyi söylediler

günaydın.. dün çoğu kişi ilk 6 ay ıslak mendil kullanmamaktan bahsetmişti. kaldıki denize sokmak... çingene çocukları dayanıyor ama bizim bebekler hemen hasta olurlar.. nasıl bir fark bu onların sistemleri bizimkinden farklımı ya ?

canımmm evet o doğruu ...
yani öyle bir inanış var
40 çıkana kadar tek kalınmazzzmışş... yani ben kimi gördüysem aynı şeyi söylediler

ben max 3-4 gün kyınvalidemde kalıcam sonra evime gelicem.
ne olacak pekiii annnee korkuyomm
eyvahedigeldismile mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 biliyorum tahmin ediyorum söylenenleri valla ben kırkım çıkana kadar annem ve kayınvalidemle kaldım yani dönüşümlü kaldılar yanımda ama bi gün annemler gitti kayınvalidemde akşama geldi gündüz bütün gün bebekle beraber kendim kaldım ama gece hiç kendim kalmadım
bişiy olmaz bee Allah korur hepimizi ama biri olsa yanında yardımcı olmak amaç iyi olur zaten
doğumdan çok yorgun çıkıyorsun ne olduğunu bile anlamıyorsun 1 hafta kadar alışmak gerekiyor bebeğe biri oldum yardım eder en azından

flowersun simdi farkettim seninle bebiş günümüz tam aynı , 35 + 2 :)

Sana doktor doğum için tarih falan verdi mi ? bana 15-20 temmuz arası dedi

sonbahar valla kalabildiğin kadar kal kayınvalidenle helede sezeryan olursa zaten 1-2 haftada kendini zor toparlıyor sun biraz zor olur 3-4 gün sonunda bide doğumdan 1 hafta sona gaz sancıları başlıyor biri olsa iyi olur yanında

benim kardeşimin eşi foçada doğum yaptı ilk 15 gün annem ve onun annesi dönüşümlü kaldılar 1 gece o 1 gece diğeri daha da kalıcaklardı ama 15. günü sonunda kız gerek yok biz idare ederiz artık herkes kendi evinde kalsın dedi. ruhsal duruma bağlı ben zaten annemle olcam.

gece eşim varda gündüzleri mecbur tek kalcam.. hadi 1 gün 2 gün 1 hafta neysede 40 gün kim kalır benimle herkesin işi gücü var

ben max 3-4 gün kyınvalidemde kalıcam sonra evime gelicem.
ne olacak pekiii annnee korkuyomm
eyvahedigeldismile mafoldumben

canımmm kayınvaliden sende kalsa uzakmı evlerinizzz ...
korkmaa hem akşamları kocişin geliormuşşş ne olcakkk ama bebeğe bakmayı öğrenmek içinn daha fazla kalır kayınvaliden bnce3

flowersun simdi farkettim seninle bebiş günümüz tam aynı , 35 + 2 :)

Sana doktor doğum için tarih falan verdi mi ? bana 15-20 temmuz arası dedi

canım benim sata göre 26 temmuz ama sezeryan istediğim için 19temmuz die karar verdik.bebek 2 hafta önde gidiyo ama doğum tarihinin onla ilgisi yok dedi doktorum o sadece iri doğacağını gösterir erken doğacağını göstermez dedi. kısmetse 19 temmuz yani beklerse bebek.

esmacım dediğini yapıyorum şuanda ben yiyim ama sen aklıma soktun kaloriler senin olsun canım benim sana hedaye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın melahatt çok az kalmış hadi bakalım tırsmaaa o ora durmayacak bi şekilde çıkacak oldular artık

evet de yinede insan düşünmeden edemıyo hakkımızda hayırlısı hepimize güzel allahım kolay dogumlar nasip eder insallah saglıkla sıhhatle bebişleri alırız kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…