biz isislik olunca annem bizi denize götürürdüü :) kaydirigubbakcemile3 ve cidden faydası olurdu
düşünsenize bizim minnişler sıcaktan direk yüzmeyi öğreniolar zaten anne karnında su içindeler çıkar çıkmaz alışsınlar denize
günaydınlarrr güzel bebekler ve gergin anneleri
dün kontrolumuz vardı kasılmalarım azalmış doktorum belkı bekler 7 temmuzu dedi dayandıgı yere kadar artık kısmet 3200 gr 50cm boyu olmuş umut kaan 'ın haftaya carsambada gel sonrakı carsambada kısmetse doguma gelırsin dedi böyle deyince cok yakın geldi tırsmaya basladım .
günaydınlarrr füzel bebekler ve gergin anneleri
dün kontrolumuz vardı kasılmalarım azalmış doktorum belkı bekler 7 temmuzu dedi dayandıgı yere kadar artık kısmet 3200 gr 50cm boyu olmuş umut kaan 'ın haftaya carsambada gel sonrakı carsambada kısmetse doguma gelırsin dedi böyle deyince cok yakın geldi tırsmaya basladım .
sevtap doğum yapınca tekmi kaldın yanında biri kaldımı 40 gün boyunca?? dün bana birşeyler söyledilerde lohusalıkla ilgili, korkutmak içinmi yaptılar yoksa ciddi mi bilmiyorum. burda yazıp korku saçmıyım :)
ama ne olursa olsun 40 ı çıkana kadar tek kalma dediler sen ne yaptın ??
günaydın. ben de foçaya gidince denize sokmak isterdim ama bana arkadaşlar dediler ki ilk 3 ay denize sokulmuyomuş doktorlar istemiyomuş belki cildi hassas olduğu içindir.ben girerim artık onun yerine. doktora sorarız tabiki.3 ay sonrasında da burda deniz soğur hiç sokulmaz.
canımmm evet o doğruu ...
yani öyle bir inanış var
40 çıkana kadar tek kalınmazzzmışş... yani ben kimi gördüysem aynı şeyi söylediler
günaydın. ben de foçaya gidince denize sokmak isterdim ama bana arkadaşlar dediler ki ilk 3 ay denize sokulmuyomuş doktorlar istemiyomuş belki cildi hassas olduğu içindir.ben girerim artık onun yerine. doktora sorarız tabiki.3 ay sonrasında da burda deniz soğur hiç sokulmaz.
ben max 3-4 gün kyınvalidemde kalıcam sonra evime gelicem.
ne olacak pekiii annnee korkuyomm eyvahedigeldismile mafoldumben
flowersun simdi farkettim seninle bebiş günümüz tam aynı , 35 + 2 :)
Sana doktor doğum için tarih falan verdi mi ? bana 15-20 temmuz arası dedi
günaydın melahatt çok az kalmış hadi bakalım tırsmaaa o ora durmayacak bi şekilde çıkacak oldular artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?