2010 Temmuz Anneleri : )

erkek için aslında aslan ideal olabilir haklısın :) ama yengeç burcu da çok iyi.

bizimki kız olacak o yüzden ben yengeç olsun istiyorum

canım su ile aram hala iyi değil bu sıcaklara rağmen. bütün gün terliyorum ama içtiğim anca 1.5-2 litredir.
inşallah iyi çıkar şeker testinin sonucu.

yaa banada doktor bol bol su iç dedii 20 bardak günde dedi yanii 5 lt takebül ediorr plasenta için çok faydalıymış suu

fazla su böbrekleri ve kalbi gerekiz yorarmış. bir de sanırım vücudun mineral dengesini bozuyormuş. ama dayanamıyorum yaa napim. demek ki vücut istiyo yoksa ben çok su içen bir insan değildim önceden sıcaklar da var kaybediyoruz demek ki.

yaa banada doktor bol bol su iç dedii 20 bardak günde dedi yanii 5 lt takebül ediorr plasenta için çok faydalıymış suu

bana 8-10 bardak su için mutlaka dedi. dedim ben 4 bardağı sadece gece uyanınca içiyorum. sonra sabahtan akşama kadar oo 20 bardak içiyorumdur dedim çok fazla dedi. bilmiyorum valla. vücut istiyo demek ki ama başkalarında durum nasıl die merak ettim herkes benim kadar içiyo mu diye. bir de meyve çok yiyorum. yani bu kadar su içtiğim ve sürekli meyve yediğim için sanırım az kilo aldım ben bir de hareketten dolayı.

öff 20 bardak ammada çokmuş yaaa

kızlar benim içtiğim su , su bardağından büyükçe meşrubat bardakları olurya onlarla toplam en fazla 5-6 bardaktır. ama şu varki ben öncedende su içemezdim karnım ağrırdı. şimdi bebek için içiyorum. susuz kalmasın çocukcağız zaten 2 büklüm

ama şu an çok sıcak mesela klimalı ortamlarda o kadar su içme isteği olmuyor bende. bir yandan da kaybediyoruz o suyu terleyerek öyle düşünmek lazım dediğin gibi. ayrıca her 3 saatte bir bebeklerin içinde durduğu sıvı yenileniyor, az su içmek erken doğuma neden olabilir..

yanio kadar ki midem culk culk su dolu oluyo wcden çıkamıyorum ama yine de şöyle gidip sıcak soğuk karışık 1 bardak su içmek ooohh böyle dünyalara bedel yani.sanki içimi yıkıyo.

he ben birde dün 1 litrelik meyvesuyunu git gel git gel bitirdim. onuda içtim ama içim hiç rahat etmedi. kızıma faydasımı var meyvesuyunun zararımı oda tartışılır. siz birşey duydunuzmu hazır meyve suları zararlımı acaba CADIARZU

canım katkı maddeleri olduğu için ve de şekerli olduğundan çok da fazla tüketmemek lazım bence. ama ben kahvaltıda sürekli meyve suyu içtiğimden organik olanlarından alıyorum veya komposto içiyorum.

23 temmuzda olursa benimki aslan olacak :CüvCüv:

aslan kızım benim :):ecrin_bebek:

:) valla ben kızım yengeç olsun isterim..daha duygusal evcimen falan diye...ama aslan da tuttugunu koparan tipler oluyor tabii ... aman gerçi burçlar da hikaye ya, eğleniyoruz işte :)

günaydın kızlar, ay benim çok az kaldı 22 gün heyecan artıyor 14 temmuzda sezeryan olcak kısmetse

bizim kız da dönseydi aslan olcaktı ne güzel ama dönmedi yengeç olcak sempatiksalakcinni

canım bende deli gibi su içenlerdenim gece uykudan uyanıp 1,5 litre suyu bitiriyorum gün içinde içtiğimin haddi hesabı yok sadece su içsem de doysam diye bile düşünüyorum bazen :içelim:

canım katkı maddeleri olduğu için ve de şekerli olduğundan çok da fazla tüketmemek lazım bence. ama ben kahvaltıda sürekli meyve suyu içtiğimden organik olanlarından alıyorum veya komposto içiyorum.

bende bütün kış hep kendim yaptım onların sayesinde hiç hasta olmadım ama şimdiki meyvelerin suyunu sıkamamki düşünsene kavun karpuz suyu ya da kiraz suyu :) aslında yapılabilir ama artık haklim yokki walla uğraşacak... katkı maddeleri zararlıdır tabi ya sonuçta raf ömrünü uzatabilmek için katıp katıştırıyorlar. ya markete gidiyorum mesela elim çoğu şeye gidiyor geri geliyor o zararlı bu zararlı canımda istiyor..

canım bana doktor sen de sıksan hazır da alsan meyve suyu içme fazla dedi..özellikle hazır olanlar çok şekerli olduğundan fena kilo yaparmış..posalarını da ye ki faydası olsun dedi, günde 3 öğün meyve verdi...

hazır meyve suları zararlı mı bilmiyorum ama çürük çarık işe yaramayan meyvelerden yapıldığını biliyorum,elma bahçaleri olan bir arkadaşım söylemişti yere düşen çürük meyveleri meyve suyu fabrikaları alıyor diye.ben zaten içemiyorum hazır meyve sularını gaz yapıyor mideme

ben bugün içtiğim suyu sayıcam. büyük bardakla 1,5 oldu bugün. gece başucumda yarım vardı sabah onu bitirdim uyku arasında. bide kahvaltıdan önce 1 bardak içtim. bakıyım ne zaman susarım bidaha

bak bak şimdi benim kiloların sebepleri bir bir ortaya çıkmaya başladı.
keşke daha erken öğrenseymişim bunları dobi olmazdım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…