2010 Temmuz Anneleri : )

çingene çocuklarını da ilk 3 ay denize sokmuyolardır belki canım. onlar zaten pek banyo da yapmıyolar. ama sokaklarda ayak çıplak dolaşıyolar tabi metobolizmaları farklı. bir de benim etrafımdan gördüğüm hani sakınan göze çöp batar denir ya ne kadar giydirirsen o kadar hassas oluyor o kadar erken üşütüyor bebek. görümcem hiç dikkat etmez maşallahı var kızının aynı yaştalar kardeşimin bebeği yani herşeyden nem kapar. biraz raat mı olmak lazım ne. ama ben de evhamlıyımdır işin kötüsü. ıslak mendil aldım ben ilk 1 hafta pamuk kullancam sonra unibaby yenidoğan ıslak mendili denicem çülnkü arkadaşlarımın hepsi kullanmış 1 haftalıkken bişi olmamış onlar bayaa iyi .

ayy hislerine tercüman oldun valla bende kara kara düşünüyorum .yok desen var var desen alınacak kadar degıl bakalım bebışler günlerini beklerse planlı bıraz daha rahat olucak kısmet

esmacım dediğini yapıyorum şuanda ben yiyim ama sen aklıma soktun kaloriler senin olsun canım benim sana hedaye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen yiyonn kalari benmm bari accık verde bende yiyimde boşuna calori almamamış oliyimmm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

günaydınlar!!
temmuza 1 hafta kaldı sadece. inşallah hayırlı haberler alırız forumumuzda..
haftasonu kızımızı gördük,2400 gr doktor proteini arttırmalısın dedi. tabi bunu duyan eşim olayı abarttı,her öğün et yedircek nerdeyse. nst ye bağladılar,her şey normalmiş çok şükür ve de çatı muayenesi yaptı.normal doğuma engel bir durum yok dedi. bebek ufak,senin de yapın müsait dedi. bakalım hayırlısı.
buralar çok ama çok sıcak kızlar,izne çıkmasam ne yapardım bilmiyorum. annemde klima olduğu için eşim sabah anneme getirdi beni, bugün rahatım biraz.
sizde ne var ne yok? her şey yolundadır inşallah. geçmişi de okuyamadım hiç...

günaydın froyacım. bebeğine maşallah.

valla benm evde sabaha kadar vantilatör çalışıorrr ....
akşamlarıda klima açıoruzzz çoook sıcak kızlar çook

İyiyim tatlım, sen nasılsın...:1hug: artık rutin olarak her sabah mide yanmam başladı. Bugün sabah 5 te uyandım bi daha da uyumadım artık öğleden sonra uyku bastırır herhalde.. :1no2:

bende iyiyim canım. mide yanmaların için geçmiş olsun. bende erkenciyim son 3 gündür 4-5 saatlik uykularla duruyorum benide muhtemelen öğleden sonra uyku bastırır ama bugün uyuyamam misafirim gelecekçünkü.

maşallah canım 2400gr az değil ki daha 1 ay var doğumuna 3000gr doğar işte kızın minyondur ama yine et yemekten zarar gelmez boşver hem protein hem demir hem yavruna kilo yapar. ben dün izne çıktım ve ayaklarım hiç şişmedi. demek ki ayakta kalmaktan ve oturmaktan şişiyomulş bileklerim davul gibi olurdu.

evet bizim de 26 temmuz tam doğum tarihi , doktor da bana 15-20 temmuz arası olur dedi. ben de sezeryan olacağım sanırım, tam 38,5-39. hafta içinde alıyoruz dedi doktor.

pasta,çörek yaptın mı kızzcokacimcoook

canım her sabah yumurta gün içinde de tavuk veya kırmızı et yersen bayağı farkeder..

evet bizim de 26 temmuz tam doğum tarihi , doktor da bana 15-20 temmuz arası olur dedi. ben de sezeryan olacağım sanırım, tam 38,5-39. hafta içinde alıyoruz dedi doktor.

bana 17 temmuzdan önce almayalım dedi 38+5 filan olsun enazından bi problem yok çünkü dedi. biz de 17 temmuz cumartesi yenidoğan sünneti düşünüyoruz pazar günü doktor olmaz hastanede işlemler filan zor olur die pazartesi yapalım dedik. 16 temmuz cuma da olur dedi ama aynı sebepten pazartesi olsun dedik. eşim çarşamba istedi doğumizniyle haftasonu birleşsin die ama 15 temmuz çarşamba için erken dedi doktor 21 temmuz da geç olabilir dedi öyle kaldı. yaa düşünüyorum da aslında beklesek bebek aslan burcu olacak biz zorla yengeç yapıyoz çocuğu.

kkızlar ben 10-15 dakkada bir su içiyorum geçenlerde hesapladım yaklaşık 4-5 lt arası su içiyomuşum. gece de sabaha kadar uyandıkça 2-3 yudum içiyorum. doktor çok fazla dedi. sizin bünyenizde bir insanın 2-2buçuk litreyi geçmemesi lazım yani max 3lt için fazlası zarar kalbi ve böbrekleri yorar dedi. ama dayanamıyorum yaa sanki dğnyanın en güzel şeyi suymuş gibi geliyor. içmeden duramıyorum. içim yanıyo resmenç hatta böle söyledim diye bir daha şeker testi yaptı bugün çıkacak sonucu. siz ne durumdasınız benim gibi olan var mı?

ben de aşırı su içiyorum canım, su içemicem diye dışarı çıkmak istemiyorum düşün yani o derece. zaten yarım saat içmesem içim daralıyo gibi oluyo..günde heralde 4 lt yi buluyordur..neden öyle dedi ki ne zararı olabilirmiş fazla suyun acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…