2010 Temmuz Anneleri : )

aşağıda isimleri görünen ama sohbete hiç katılmayan arkadaşlar var susma haklarınımı kullanıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 buyrun katılın sohbete

bak bak şimdi benim kiloların sebepleri bir bir ortaya çıkmaya başladı.
keşke daha erken öğrenseymişim bunları dobi olmazdım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

boşver doğumdan sonra onlar gider takma hiç kafana..kilo keyiften alınmıyor, bebişler besleniyor işte bizim yediklerimizden içtiklerimizden...

bak bak şimdi benim kiloların sebepleri bir bir ortaya çıkmaya başladı.
keşke daha erken öğrenseymişim bunları dobi olmazdım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen şekerim :)) ama ben bile bile içtim kilo yaptığını, çünkü kahvaltıda çay içemiyorum, süt içemiyorum eee napayım kuru kuru da olmaz kiiii
bu arada doktorum ara sıra soda içebilirsin sıcaklarda iyi olur demişti. ben de geçen dolaptan aldım soda diye,içine de limon koydum. diyorum bu ne kadar şekerli meyveli soda mı almışız acaba biz..yine de içtim bi güzel,sonra şişesine bi baktım meğer gazozmuş!! ama aynı soda şişesinde. asitli asitli,şekerli bi güzel içtim yani :)

ohh afiyet olsun.. benim annem abime hamileyken tek aşerdeiği şey çamlıca gazozmuş. ne enteresan di mi ?? ve sık sık içmiş tabi 30 sene önce bu kadar alternatif yok bi çamlıcayı bilirlermiş.. ama bi sorun yok abimde. için rahat olsun seninde. yaramıştır bebişe

kızlar ben 5. ayımdayken acaip meyve suyuna dadanmıştım. sürekli üzümsuyu narsuyu elmasuyu alıp alıp içiyodum. sonra şeker testi yapıldı şekerim acaip yüksek çıktı. doktor o meyvesularının glikoz değerinin çok yüksek olduğunu katkı maddesi olduğunu içmemek gerektiğini söyledi mhemen kestim. daha da içmedim. ama bu aralar swepps mardarine dayanamıyorum arada bir bir bardak içiyorum.

ben bugün içtiğim suyu sayıcam. büyük bardakla 1,5 oldu bugün. gece başucumda yarım vardı sabah onu bitirdim uyku arasında. bide kahvaltıdan önce 1 bardak içtim. bakıyım ne zaman susarım bidaha

bana yarın yaz o zaman ne kadar su içtim bugün.ben de sayayım düngece 12den bu saate kadar ben 1 buçul lt içmişiömdir.

bana yarın yaz o zaman ne kadar su içtim bugün.ben de sayayım düngece 12den bu saate kadar ben 1 buçul lt içmişiömdir.

yaa olmaz öyle . bende gece 1,5 bardak içtim kocaman hemde saat tam 1 di. ama ben onu saymıyorum sende sayma. ben sabahtan beri sayıyorum yani 5 den beri :))

altıüstü 1 ay sonra süt vericez ve deli gibi su kaybedicez çok su içmek süt açısından iyi bişey aslında. kısıtlayamıyorum kendimi kısıtlamıcam da valla.

altıüstü 1 ay sonra süt vericez ve deli gibi su kaybedicez çok su içmek süt açısından iyi bişey aslında. kısıtlayamıyorum kendimi kısıtlamıcam da valla.

su ve uyku süt yapıyormuş zaten bende öyle okudum. bebek emzirmek nasıl birşey çok merak ediyorum. ben kesin duygulanıp onada ağlarım
:gitme:

sulu gözlü sana diyorum ama bu hormanlar benide cok ağlak yaptı hemen gözlerim dolu veriyo valla
bugünde canım bişi yapmak istemiyo bari yalandan evi bi toplasam .off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…