bak bak şimdi benim kiloların sebepleri bir bir ortaya çıkmaya başladı.
keşke daha erken öğrenseymişim bunları dobi olmazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaç kilo aldın sonbaharcım şuana kadar
bak bak şimdi benim kiloların sebepleri bir bir ortaya çıkmaya başladı.
keşke daha erken öğrenseymişim bunları dobi olmazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen şekerim :)) ama ben bile bile içtim kilo yaptığını, çünkü kahvaltıda çay içemiyorum, süt içemiyorum eee napayım kuru kuru da olmaz kiiii
bu arada doktorum ara sıra soda içebilirsin sıcaklarda iyi olur demişti. ben de geçen dolaptan aldım soda diye,içine de limon koydum. diyorum bu ne kadar şekerli meyveli soda mı almışız acaba biz..yine de içtim bi güzel,sonra şişesine bi baktım meğer gazozmuş!! ama aynı soda şişesinde. asitli asitli,şekerli bi güzel içtim yani :)
ben bugün içtiğim suyu sayıcam. büyük bardakla 1,5 oldu bugün. gece başucumda yarım vardı sabah onu bitirdim uyku arasında. bide kahvaltıdan önce 1 bardak içtim. bakıyım ne zaman susarım bidaha
:))) olsun kız bebeişin doğunca verirsin kiloları kalmıyor zaten gidiyor hepside :CüvCüv:
bana yarın yaz o zaman ne kadar su içtim bugün.ben de sayayım düngece 12den bu saate kadar ben 1 buçul lt içmişiömdir.
yaa olmaz öyle . bende gece 1,5 bardak içtim kocaman hemde saat tam 1 di. ama ben onu saymıyorum sende sayma. ben sabahtan beri sayıyorum yani 5 den beri :))
altıüstü 1 ay sonra süt vericez ve deli gibi su kaybedicez çok su içmek süt açısından iyi bişey aslında. kısıtlayamıyorum kendimi kısıtlamıcam da valla.
su ve uyku süt yapıyormuş zaten bende öyle okudum. bebek emzirmek nasıl birşey çok merak ediyorum. ben kesin duygulanıp onada ağlarım :gitme:
GÜNAYDIN TEMMUZ MELEKLERİ opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?