2010 Temmuz Anneleri : )

nazosancım benimde iştahım yok bi kaç gündür hatta bugün tartıldığımda kilo verdiimi fark ettim bazı annelerde son ayda kilo kaybı olurmuş korkcak bişi yoktur yani canımmmm

bende dün tartıldım 1 kg eksik çıktım. hayırlısı bakalım canım ya cuma kontrolümde ne çıkacak bilmiyorum.

selam canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
maşallah bebişinin kilosu çok iyi.
benim dün çok kötü oldu, karnım inanılmaz sertleşti ve aşağı doğru acıtırcasına bir basınç...
geçti sonra, bugün daha iyiyim. ama çok korkuttu beni dün gece, öyleki doğum antamı falan kontrol ettim.. eyvahedigeldismile

herkese selamlar...

çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ve ayaklarım davul gibi şişti.

dün ve bugünde oğlumun kıyafetlerini yıkadım. şimdide kurumalarını bekliyorum.

birde ütü işi var nasıl yapacam bilmiyorum.

bu arada sayfalar çok hızlı ilerlemiş herkesler iyidir herelde.

ozan bebeğede maaşallah..

ben 36.haftdayım ara ara sertleşme ve kasılma oluyor bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama çok şiddetli değil normaldir die düşünmüştüm cuma dr randevum var anlatiim dr. gerçi benim bebişin eşi aşağıdaymış ondan mı oluyor ki acaba ????

hoşgeldin baharcım a.s.
nasılsın görüşmeyeli?
ütü işinde Allah yardımcın olsun canım. insan zorlanıyor gerçektende. ütünü yapacak biri olsa keşke...

nazosancım kaçıncı haftadasın sen? Benimde cuma dr randevum var bebiş kaç kg oldu bide benim bebişin eşi aşağıdaydı bi değişme var mı çok merak ediyorum

şimdilik hoşçakalın kızlar ütü ve yemek beni bekliyor iyi bakın kendinize ve bebişlerinize Allaha emanet olun...

hoşgeldin baharcım a.s.
nasılsın görüşmeyeli?
ütü işinde Allah yardımcın olsun canım. insan zorlanıyor gerçektende. ütünü yapacak biri olsa keşke...

hoşbulduk canım.

koşturma içindeyim bende. hafta sonu yakınımızın düğünü vardı istanbulda oradaydık.

dünle bugünde hep doğum hazırlıklarının son rötuşlarını yapayım dedim.

ama insan çok yoruluyor tabi.

yarın akşam ablam gelecek bir gün kalıp gidecek ama ütüyü ona yaptırmak istemiyorum çalışıyor zaten çok yoruluyor ufak ufak yapacağım artık....

bu arada bende çok iştahsızım öğle yemeği yemiyorum iki gündür meyve ile geçiştiriyorum.

bizimde hafta sonu düğünümüz vardı, nasıl yoruldum anlatamam. ayaklarım davul gibi oldu...
evet bende meyve ile geçiştiriyorum. yapmamam lazım ama içimden gelmiyor yemek yemek bir türlü..

gözün aydın canım maşallah kuzucuğuna :) tırsma tırsma elinde sonunda çıkacak durmayacak yerinde kaydirigubbakcemile3

seninde gözün aydın canım hayırlı bir doğum versin allah inşallah.

umarım iyi haberler getirirsin canım.

benimkide öyle canım yerim dar demiyor itip genişletiveriyor kanımın şekli değişiyor kaydirigubbakcemile3

selamlar herkese... flowercım mesajını aldım. birazdan çıkıyorum dr. kontrolüm var. dönüşte haberleri veririm. iyi sohbetler arkadaşlar öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3

güzel haberlerle bekliyoruz tatlım.

valla ben acıkınca tekmeliyor yiyince bir süre duruyor sonra yine tekmeliyor gece gündüz sabah akşam habire tekmeliyor oğlum. ne zaman uyuyor bilmiyorum valla.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaaaaaaa bende yalvarıyorum bazen hadi oğlum azıcık uyu diye yoksa gece gündüz hep hareket halinde kaydirigubbakcemile3

çok haklısın yaaa insan biraz düşünceli olur.

canımm maşallah allahım hayırlı uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah.

benimde iştahım kesildi canım. yolculuk esnasında şişmeler çok fena oluyor 3 gündür insinler diye bekliyorum ama halen biraz var ((

iştah durumumuz aynı kızlar yemek masasına oturunca midem bulanıyo. hep meyve karpuz tipi şeyler yemek istiyo canım.zorla yiyorum yani.zaten zayıfım iyice halsiz düşçem.

iştah durumumuz aynı kızlar yemek masasına oturunca midem bulanıyo. hep meyve karpuz tipi şeyler yemek istiyo canım.zorla yiyorum yani.zaten zayıfım iyice halsiz düşçem.

bu haftalarda bu normal demekki. hepimizde var.
aman dikkat et sen kendine, iyice halsiz düşme. sona bu kadar az kalmışken iyice dikkatli olmak lazım...
karpuz insanı oldum bende valla hihoyyyt

nazosancım arada olması değil de sıklaşması sorun dedi dr..benim de seyrekti,günde bi kaç kez gibi..sonra saatte bir kaç kez olmaya başladı,o riskliymiş...

nazosancım arada olması değil de sıklaşması sorun dedi dr..benim de seyrekti,günde bi kaç kez gibi..sonra saatte bir kaç kez olmaya başladı,o riskliymiş...

canım ayakta kalmadığım sürece sorun yok pek. ama biraz ayakta durayım canım yanmaya başlıyor.
bende kontrol günüme kadar bol bol dinleneceğim.
Allah hepimiz için hayırlısını versin. sende çok dikkat et kendine. aman diyeyim... olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…