nazosancım benimde iştahım yok bi kaç gündür hatta bugün tartıldığımda kilo verdiimi fark ettim bazı annelerde son ayda kilo kaybı olurmuş korkcak bişi yoktur yani canımmmm
selam kızlar...oyacım kocaman olmuş ozan maaşallah..:) ben dün kontroldeydim.oğlum 3300 gr olmuş, nidilata devam dedi doktorum..pazartesi günü kesicez ilacı,ondan sonra da beklicez bakalım ne zaman gelirse paşa :)inşallah kafa çapı da uygun olursa normal doğurmamda hiç sakınca yokmuş..hayırlısı..aman kızlar karnınızda sık sık kasılma, sertleşme olursa ihmal etmeyin,doktorunuza bildirin..
selam kızlar...oyacım kocaman olmuş ozan maaşallah..:) ben dün kontroldeydim.oğlum 3300 gr olmuş, nidilata devam dedi doktorum..pazartesi günü kesicez ilacı,ondan sonra da beklicez bakalım ne zaman gelirse paşa :)inşallah kafa çapı da uygun olursa normal doğurmamda hiç sakınca yokmuş..hayırlısı..aman kızlar karnınızda sık sık kasılma, sertleşme olursa ihmal etmeyin,doktorunuza bildirin..
herkese selamlar...
çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ve ayaklarım davul gibi şişti.
dün ve bugünde oğlumun kıyafetlerini yıkadım. şimdide kurumalarını bekliyorum.
birde ütü işi var nasıl yapacam bilmiyorum.
bu arada sayfalar çok hızlı ilerlemiş herkesler iyidir herelde.
ozan bebeğede maaşallah..
hoşgeldin baharcım a.s.
nasılsın görüşmeyeli?
ütü işinde Allah yardımcın olsun canım. insan zorlanıyor gerçektende. ütünü yapacak biri olsa keşke...
hoşbulduk canım.
koşturma içindeyim bende. hafta sonu yakınımızın düğünü vardı istanbulda oradaydık.
dünle bugünde hep doğum hazırlıklarının son rötuşlarını yapayım dedim.
ama insan çok yoruluyor tabi.
yarın akşam ablam gelecek bir gün kalıp gidecek ama ütüyü ona yaptırmak istemiyorum çalışıyor zaten çok yoruluyor ufak ufak yapacağım artık....
bu arada bende çok iştahsızım öğle yemeği yemiyorum iki gündür meyve ile geçiştiriyorum.
günaydınlarrr güzel bebekler ve gergin anneleri
dün kontrolumuz vardı kasılmalarım azalmış doktorum belkı bekler 7 temmuzu dedi dayandıgı yere kadar artık kısmet 3200 gr 50cm boyu olmuş umut kaan 'ın haftaya carsambada gel sonrakı carsambada kısmetse doguma gelırsin dedi böyle deyince cok yakın geldi tırsmaya basladım .
günaydınlar!!
temmuza 1 hafta kaldı sadece. inşallah hayırlı haberler alırız forumumuzda..
haftasonu kızımızı gördük,2400 gr doktor proteini arttırmalısın dedi. tabi bunu duyan eşim olayı abarttı,her öğün et yedircek nerdeyse. nst ye bağladılar,her şey normalmiş çok şükür ve de çatı muayenesi yaptı.normal doğuma engel bir durum yok dedi. bebek ufak,senin de yapın müsait dedi. bakalım hayırlısı.
buralar çok ama çok sıcak kızlar,izne çıkmasam ne yapardım bilmiyorum. annemde klima olduğu için eşim sabah anneme getirdi beni, bugün rahatım biraz.
sizde ne var ne yok? her şey yolundadır inşallah. geçmişi de okuyamadım hiç...
canımmmm geçmişi okuyodum maşallah dün kaç sayfa yazışmışsınız bitmedi bi türlü
günaydınn hekese
ben dünden buyana sıkıntılıyım biraz
kızım çok az hareket ediyo çok az
biraz sonra nst için çıkıcam
ama doktora da ısrar edicem ultrasonla baksın..20gün olcak nerdeyse
çok yoğun ama inşallah kabul eder
çok korkuyorum kızımda kordon da vardı tekrar mı doladı acaba
içim hiç rahat değil
keşke diyorum doğsa da gözümün önünde olsa:gitme:
yaa kızlar benim de tam tersi bazen göbeğimi yarıp kendisi fırlıcak sanıyorum çok şiddetli ve fazla hareket ediyo. azalcak diyolardı ama nerdeee saatlerce hiç durmadan tekme atıyo bazen bi rahatsızlığın mı var bişey mi demek istiyosun diye endişeleniyorum. yani debeleniyomuş gibi.
selamlar herkese... flowercım mesajını aldım. birazdan çıkıyorum dr. kontrolüm var. dönüşte haberleri veririm. iyi sohbetler arkadaşlar öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
valla ben acıkınca tekmeliyor yiyince bir süre duruyor sonra yine tekmeliyor gece gündüz sabah akşam habire tekmeliyor oğlum. ne zaman uyuyor bilmiyorum valla.
biraz daha bekleyip doğuma gelseler daha iyiymiş :roflol:yorma canım kendini
ne olursa olsun kocaman karnınla bide millete hizmet ne kadar yorulmam desende sonunda çay getir götür illaki yorulur insan yavaş hareket et kendileri doldursunlar çaylarını aklinialirimsmile
oldu galiba
hoşbulduk canım.
koşturma içindeyim bende. hafta sonu yakınımızın düğünü vardı istanbulda oradaydık.
dünle bugünde hep doğum hazırlıklarının son rötuşlarını yapayım dedim.
ama insan çok yoruluyor tabi.
yarın akşam ablam gelecek bir gün kalıp gidecek ama ütüyü ona yaptırmak istemiyorum çalışıyor zaten çok yoruluyor ufak ufak yapacağım artık....
bu arada bende çok iştahsızım öğle yemeği yemiyorum iki gündür meyve ile geçiştiriyorum.
iştah durumumuz aynı kızlar yemek masasına oturunca midem bulanıyo. hep meyve karpuz tipi şeyler yemek istiyo canım.zorla yiyorum yani.zaten zayıfım iyice halsiz düşçem.
selam canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
maşallah bebişinin kilosu çok iyi.
benim dün çok kötü oldu, karnım inanılmaz sertleşti ve aşağı doğru acıtırcasına bir basınç...
geçti sonra, bugün daha iyiyim. ama çok korkuttu beni dün gece, öyleki doğum antamı falan kontrol ettim.. eyvahedigeldismile
nazosancım arada olması değil de sıklaşması sorun dedi dr..benim de seyrekti,günde bi kaç kez gibi..sonra saatte bir kaç kez olmaya başladı,o riskliymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?