2010 Temmuz Anneleri : )

mrb kızlar nasılsınız vallah zaman bulub giremiyorum buraya.nasılsınız varmı yeni haberler?sizleri cok özledim ben

canım hoşgeldin. daha yeni aklımdan geçirmiştim seni. bu kız neler yaptı. güzel oğluşu nasıl acaba diye opuyorumnanaktan
bizler iyiyiz canım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım?

slm kızlar nasılsınız doğuma 25 günüm kaldı ve benim akşamdan beri hafif sancılarım var herhalde bunlar yalandı sancılardır az kaldı çok heyecanlıyım

mrb kızlar nasılsınız vallah zaman bulub giremiyorum buraya.nasılsınız varmı yeni haberler?sizleri cok özledim ben

oooo aceleci temmuz annesiii...
nasılsınnn...
bebekli olunca zman olmuyor hiçbirşeye
ozanımız nasıll sen nasılsın

canım hoşgeldin. daha yeni aklımdan geçirmiştim seni. bu kız neler yaptı. güzel oğluşu nasıl acaba diye opuyorumnanaktan
bizler iyiyiz canım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım?
canım benim biz iyiyiz oglum ben cok yoruyor.sureklı acıkıyor geceleri yatmıyor gazı oluyo sureklı işte böyle canım sen nasılsın?canım zamanım hic olmuyor.ozan yatar yatmaz hemen azacık uyuyorum.böyle işte
slm kızlar nasılsınız doğuma 25 günüm kaldı ve benim akşamdan beri hafif sancılarım var herhalde bunlar yalandı sancılardır az kaldı çok heyecanlıyım

canım benım bence dr gitt.bende de öyle olmuştu akşama kadar sancım vardı ciddiye almadı sonra gittiyimde tam acılmıştım yanıi

oooo aceleci temmuz annesiii...
nasılsınnn...
bebekli olunca zman olmuyor hiçbirşeye
ozanımız nasıll sen nasılsın

canım benim naber?biz iyiyiz şükür seni sormalı.sabah kalkıyorum akşama kadar Ozanla ugraşıyorum bi bakıyorum eşim geldi zaman o kadar hızlı geciyorki hic bişey anlamıyorum.oglum tam 45 günlük oldu canım.

bebeğinin fotolarını ne zaman görücez oyacım. Allah sağlık versin.

o kadar oldu mu yaa maşallah maşallah

ayyy maşallah oyacım yaa :) darısı başımıza . Allah oğluna da sana da güzel ömür versin...

ayyy maşallah oyacım yaa :) darısı başımıza . Allah oğluna da sana da güzel ömür versin...
canım benim amin.darısı başınıza.
bebeğinin fotolarını ne zaman görücez oyacım. Allah sağlık versin.
canım benim bitanesini eklemiştim.yenilerinide koyarım.oglum o kadar tatlı ki.
o kadar oldu mu yaa maşallah maşallah

evet canım zaman su gibi akıb kecti vallah

geçmiş olsun. bizde dün akşam bir kaç eksiğimizi tamamlamak için alışverişe çıktık eşimle. dönüşe yakın alt tarafta nasıl bir basınç hissettim anlatamam. eve geldik. hemen yattım. yatarken ya da otururken sorun yok ama ayağa kalktığım anda dayanamıyorum. ılık bir duş alıp yattım. bu sabah daha iyi kalktım ama ödüm patladı yanii.
bu cuma kontrolüm var. umarım bir sorun çıkmaz...

selam kızlar. nasılsınız bugün? kuzucuklar nasıl?

hoşgeldin canım. biz iyiyiz sen nasılsın? senin kuzucuğun nasıl bakalım?

Allah iyilik versin oyacım. e annesini azıcık yoracak haliyle ozan bebek. canım benim kıyamam ben ona gazıda mı var? :teselli:
canım yeni fotoğrafını koysanda son halini görsek yakışıklı ozanın :dance:

öyle canım işte büyüyor agul gazı fazlasıyla var işte bişeyler yapıyoruz ama hala ar yani.canım ben unuttum ya bu resmi nasıl yüklüyorduk buraya

oyaaaaaaaaaaaa iyi olmanıza sevindim..darısı başımıza..

papatya da açılma vardı umarım iyidir..

Mürüvet, vişne, sulecik bizi terketti umarım onlar da iyidir..

ama mürüvet bence doğurmuştur o hafta olarak öndeydi.
Flowersun yeğeneine matkapı vermemekle iyi yapmışsın 8 yaşında koca kazık olmuş ne demek matkap için ağlamak..

benim oplumda 7,5-8 yaşında..matkap gibi alakasız birşey için ağlasın da göreyim bakayım, yok öle şımarıklık..

senin çocuğun olunca görürüz laflarını hiiiiiiiiiiiiç takma, olunca görürsünüz de...
bir de 300 lira vercen diye tutturmuş..tövbe estağfirullah..

ben hiç gelemem öyle şeylere..Oğlum da bir bakışımla anlar ne demek istediğimi..yetiştirmeye bağlı..

oya hoşgeldin gözün aydın sen bebgi büyüttün bile bak kırkıda çıkmış tosuncugun sen bizden simdi daha deneyimlisin neler önerirsin bize dogumla ve bebekle ilgili

hoşgeldin canım. biz iyiyiz sen nasılsın? senin kuzucuğun nasıl bakalım?

biz de iyiyiz teysesi. gün sayıyoruz. kızım izin verdikçe uyuyorum., dinleniyorum. benimki şimdiden başladı hayatımı kontrol etmeye :)

ya inşallah ben de böyle anne olurumkaydirigubbakcemile5

deniz güneş ALLAHINA KURBAN İŞTE BU YA BENİM FAVORİ ANNE TİPİM ben disiplini severim kardeşim kim ne derse desin ben disiplin disiplin disiplinden yanayım kesinlikle

ben sevmem öyle zart zurt eden çocugu anneden babadan korkacak çocuk bizi annemiz öyle yetiştirdi.iyi her zaman telinde oynayalım küçücük parmagıyla bizimi oynatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…