2010 Temmuz Anneleri : )

ya inşallah ben de böyle anne olurumkaydirigubbakcemile5

deniz güneş ALLAHINA KURBAN İŞTE BU YA BENİM FAVORİ ANNE TİPİM ben disiplini severim kardeşim kim ne derse desin ben disiplin disiplin disiplinden yanayım kesinlikle

valla kızlar evlat herşeyden değerli ama şımarıklık ayrı birşey..
hiç tahamül edemem..:umursamaz:

8 yaşındaki çocuğun matkap için ortalığı ayağa kaldırması ne demek?akannehirlmaz:

hani 2-3 yaşında olur da anlamıyor dersin..hoşgörü gösterirsin.. ..koca adam olmuş artık..

kim ne derse desin biraz disiplin iyidir..sempatiksalakcinni

öyle canım işte büyüyor agul gazı fazlasıyla var işte bişeyler yapıyoruz ama hala ar yani.canım ben unuttum ya bu resmi nasıl yüklüyorduk buraya

hizliresim.com adresine girip koyacağın resmi seçiyorsun canım. boyut için 640*480 boyutunu seçiyorsun. yükle diyorsun...

oyaaa maşallahhh kuzucuğunaaaaaaaa bakışlara bak ya...

Allah hayırl uzun ömür versin..:Saruboceq:

bize de kısmet etsin Rabbim..:Saruboceq:

sonra daha net cekib yollarım rahat durmuyor cünkü.gözleride mavi ogluşumun teyzeleri.darısı başınıza

kızlar benim iştahımda azalma var 2 gündür falan sizde de var mı?
umarım bebeğim kilo alıyordur

nazosancım benimde iştahım yok bi kaç gündür hatta bugün tartıldığımda kilo verdiimi fark ettim bazı annelerde son ayda kilo kaybı olurmuş korkcak bişi yoktur yani canımmmm

selam kızlar...oyacım kocaman olmuş ozan maaşallah..:) ben dün kontroldeydim.oğlum 3300 gr olmuş, nidilata devam dedi doktorum..pazartesi günü kesicez ilacı,ondan sonra da beklicez bakalım ne zaman gelirse paşa :)inşallah kafa çapı da uygun olursa normal doğurmamda hiç sakınca yokmuş..hayırlısı..aman kızlar karnınızda sık sık kasılma, sertleşme olursa ihmal etmeyin,doktorunuza bildirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…