2010 Temmuz Anneleri : )

offffffffff kıslarrrr içim sıkılıyor bebek beni çok yormaya başladı

burada internet kesiliyor sorun var ara ara gidip geliyor geldi şimdi.sizde bebeklerinizin hıçkırdıgını hissediyormusunz benimki su an yine hıçkırıyor büyüyorlar dimi

nazocum pratik bir yemek yapsan mesela soğan kıyma domates kavuruyorum mantı makarna sou oluyo yanınada karpuz

selam nurcancımm naber??
canım çok iyi hatırlattın buzlukta mantım vardı. bu akşam onu yapayım :dance:
bak içim rahatladı yemek konusunda.....

burada internet kesiliyor sorun var ara ara gidip geliyor geldi şimdi.sizde bebeklerinizin hıçkırdıgını hissediyormusunz benimki su an yine hıçkırıyor büyüyorlar dimi

canım benimki günde 2-3 kez hıçkırıyor.
hıçkırmaları yutkunmayı bilmemelerindenmiş ama benimde büyüyor demek hoşuma gidiyor

selam nurcancımm naber??
canım çok iyi hatırlattın buzlukta mantım vardı. bu akşam onu yapayım :dance:
bak içim rahatladı yemek konusunda.....

iyiyz bebişle saolasın güzelim siz nasılsınız bakalım bende dün akşam yalnız mantı yaptım bak ben sounu domates sivri biber kavuruyorum haşlanmış mantıyı karıştırıyorum üzerinede sarımsaklı yoğurt tavsiye ederim canım

kızlar akşam çaya yada
yemeye misafir alıyormusunuz hani ağırlaştık ya ondan sordum

cumartesi günü kuzenimin lohusa mevlüdüne gittik.
çok rahatsız bi sandalyede oturuyodum dayanamadım yastık istedim yengem verdi sağolsun
sonra bi ara bişey almak için içeri girdim. terasta oturuyoduk.
1-2 dakka sonra döndüm yerime oturucam bi baktım sırtıma koyduğum yastık yok.
yanımdaki kadın da teyzen aldı dedi.
baktım almış kendi kızının arkasına koymuş.
bu kadar olur ya nasıl kıymetli kızı varsa artık
ben de istedim yasstığı alabilirmiyim dedim yüzünü buruşturdu kızına ver ver diyo
yuh
çüş
bu kadar mı olur ya onca insanın içinde hiç de utanmadı yani.
benim karnım burnumdayken bile o sadece kendi kızını düşünebilecek ve de bana burun kıvırabilecek kadar düşüncesiz.
kızlar sizce insanlık hala yaşıyor olabilir mi?

bence insanlık çoktan ölmüş gitmiş
umarım bu nefret yüklü duygularım bebeğime geçmez

peki yutkunmayı ne zamn ögrenecekler

doğduktan sonrada çok hıçkırıyorlar. bu uzunca bir süre böyle devam edecek. tam olarak ne zaman geçer bilmiyorum..

bizde iyiyiz nurcancım işte ne olsun.
klimayı açıp oturuyorum bütün gün. buralar çok sıcak sempatiksalakcinni
tavsiyeni uygulayacağım bakalım eşimde beğenecek mi....

sana katılıyorum.
dün alış-veriş merkezinde 2 saat tuvalet sırası bekledim. bir kişi bile dönüp buyrun demedi. klava:
metroda da sıra vermemişlerdi bundan önce. annem birini kaldırdı birde azarladı utanmıyorsunuz değil mi diye.. kızdım ama iyide yaptı aslında...

bende hamile birini gördüğümde hiç kıyamazdım.

tezyzen amma düşünceliymiş yaw insanlar kıskançlar arkadaslar simdi o seni çekemiyordur bir sekilde içinde bir sey vardır sana karsı onu bu sekilde ifade ediyor.kendiside hamile oldu teyzenin kızı azcık olgun olur kendi koyar arkana aman nerde o anlayış boş ver yaasen kendine dikkat et. kızlar ben yemek yemege gidiyorum birazda meyve yiyip kalsiyumumu içip gelirimcokacimcoook

kızlar bişi sorcam, hastane için ne kadar çamaşır aldınız yani hamile kilodu 4 tane yeter mi mesela emzirme sütyeni 2 tane? bir de bu emzirme atleti aldık onlar şimdi ne işe yarıcak bu sıcakta geceliğin içine atlet mi giycez o heralde kışa doğru giyilcek dimi?

malesef insanlık öldü hele ki büyükşehirlerde... izne çıkmadan önce işe gitmek için bazen otobüse biniyordum kimse dönüp bakmıyor koca karnımla orda duruyorum inan ki yaşlı teyzeler kalkıp yer veriyordu utanıyordum lise ve üniveriste öğrencileri hiç bakmıyor zaten. malesef böyle oldu. ama küçük yerlerde böyle değildir herhalde...

kızlar selam dün çok korktum ama doğurmadım :))
yarın kontrolümüz var bugün 39. haftaya girdik bakalım ne dicek doktor
şuan normal bekliyorum ama
ya yarın sizi sezeryanla doğuma alalım derlerse
off böyle şeyler düşünüyorum 39 oldu yaa

kısmet katrem Allah ne yazdıysa o olur. biraz tevekkül lazımoluruna bırakmak lazım çünkü zaten öyle oluyo sonuçta öyle de böyle de doğurcaz bi şekilde.

ben geçen gün hastanede kontrolden sonra odaları gezdim hemşirelerle konuştum ilk önce bol bol iç çamaşırı getirin dediler hamile çamaşırlarında 4-5 tane olsun dedi mutlaka 2 takım pijama veya gecelik gece orkidlerinden alın dedi hasta bezine gerek yok biz veriyoruz ve değiştiriyoruz dedi. ama ben yinde koydum ne olur ne olmaz.

malesef hal böyle kızlar
ama insan yabancılardan gördüğü öküzlük muamelesini o kadar önemsemiyo da
en yakın akrabalarndan görünce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…