flovers çok güzel şekerler canım bende yapmıştım oğluma doğduğunda gelen misafirlere ikram ettiğimizde herkes çok beğenmişti çok güzel bi duygu diymi onun eşyalarını hazırlamak odasını düzenlemek Allah olmayan herkese versin aratmasın heleki ben gibi 10 sene
hastane çantanı hazırlamalısın artık Allah korusun erken olur belli olmuyor bebekler süpriz biliyorsun ben çantamı hazırladım lohusa tokamı koydum çantayı çarşamba günü tamamladım perşeme aniden doğum yaptım ölüyordu karnımda az kalsın oğlum 2 kez kordon dolanmış oksijen gitmiyormuş bide gebelik zehirlenmem vardı benim
kızlarrrrrr ben geldimmmm...allaha şükürler olsun oğluşumu sağ sağlim kucağıma aldım...allah sağlklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah...
evet kurtardı çok şükür çok güzel olmuş şekkerler Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin yani çanta önemli bir an önce tamamların derim ben
kızlarrrrrr ben geldimmmm...allaha şükürler olsun oğluşumu sağ sağlim kucağıma aldım...allah sağlklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah...
,kızlar benb geldim yemegimizi yedik kuzumla kalsiyumumu içitim çamasırlarımı serdim geldim.yaa bu bebek sekerlerinizi szi kaç kuruştan yaptırıyosunz ve sekerleri içine sizmi alıp koyuyorsunz zevkinize göre yoksa begeniyorsunz sekercimi ekliyor
bende şimdi liste yapmaya başladım gaza geldim söylediklerinden canım :))
kız gaza gelicek bişiy yok zaten yapmalısınız artık zamanınız yaklaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?