2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bilgisayarı kapatıyorum. burda acaip yağmur başladı ve benim çamaşırlarım var balkonda ( annemden dönünce tekrar yıkıcam artık napalım.
öptüm hepinizi, görüşmek üzere.

flovers çok güzel şekerler canım bende yapmıştım oğluma doğduğunda gelen misafirlere ikram ettiğimizde herkes çok beğenmişti çok güzel bi duygu diymi onun eşyalarını hazırlamak odasını düzenlemek Allah olmayan herkese versin aratmasın heleki ben gibi 10 sene
hastane çantanı hazırlamalısın artık Allah korusun erken olur belli olmuyor bebekler süpriz biliyorsun ben çantamı hazırladım lohusa tokamı koydum çantayı çarşamba günü tamamladım perşeme aniden doğum yaptım ölüyordu karnımda az kalsın oğlum 2 kez kordon dolanmış oksijen gitmiyormuş bide gebelik zehirlenmem vardı benim

,kızlar benb geldim yemegimizi yedik kuzumla kalsiyumumu içitim çamasırlarımı serdim geldim.yaa bu bebek sekerlerinizi szi kaç kuruştan yaptırıyosunz ve sekerleri içine sizmi alıp koyuyorsunz zevkinize göre yoksa begeniyorsunz sekercimi ekliyor

Allah kurtarmış bebeğini de seni de. valla bişileri ayırdık ta sonlamadık yani eksiklerimiz var bu haftasonuna kadar hazır molur heralde.

floversun sekerler ve sepet falan cok guzel
ben daha yatagı almadımkı sıra sekere gelsın daha 1 ay var dıye salladım bıraz sanırım
hastane cıkısıda almam lazım ogluma
ne gıycek bebecık bılmıyorum ıyı bıse bulamadım hala
yase bazı ınsanlar dusuncesız oluyor ama sen tavrını bellı edıp yastıgı almıssın aferın kendını bılmeyene haddını bıldırmek gerekır bencede
senın ıhtıyacın varkı ıstemıssın yastıgı alıp kızına nıye verıyokı baska yastık ıstesın cok lazımsa dımı ama
boyle kucuk seyler bazen ınsanı sınır edıyor neyse bız guzel seyler dusunelım
sız pazara falan gıdıyormusunuz ben bugun pazara gıttım pazar arabamla ama bıdaha gıdebılırmıyım bılmıyorum cunku karnım cok sıvrı ve yururken ve arabayı tasırken zorlandım
sızde agırlastınızmı
sonbahar sonucların nasıl cıktı ıyımısın cnm

kızlar ben biraz dinlenmeye gidiyorum sonra yemek yapacagım taze bamya yemegi ve pilav pişirecegm akşama.bide yaş pasta yapacagım yarın annem ve yengem gelicek oturmaya sabahta muayenem var nst ye girecegim su bogaz agrım hafifledi sizce ilaç yazdırayım mı muayene olayım mı doktora .yarın size müsait olunca bilgi veririm görüşmek üzere

kızlarrrrrr ben geldimmmm...allaha şükürler olsun oğluşumu sağ sağlim kucağıma aldım...allah sağlklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah...

kızlarrrrrr ben geldimmmm...allaha şükürler olsun oğluşumu sağ sağlim kucağıma aldım...allah sağlklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah...

aaaaaaaaaaaaaaaa gözün aydın canımmm maşallahhh detayları bekliyoruz opuyorumnanaktan

evet kurtardı çok şükür çok güzel olmuş şekkerler Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin yani çanta önemli bir an önce tamamların derim ben

gozzun aydın hgs
nasılsın bebek nasıl
neler yasadın benım cok bı bılgım yok arada bı gırıyorum nete ondan
darısı basımıza yaaa
ınsallahh

canım ben eminönü havuzlu handan aldım. toptan malzeme alıp yapcaktım ama gerek kalmadı. pembiş bibren şeklinde şekerlerimiz..
50 tane bebek şekeri, sepeti, kapı süsü, altın yastığı. hepsi 100 tl tuttu, kampanya var.. istersen aklında olsun..

evet kızlar rezene çayı kesinlikle koyun sezeryanda arkadaşında dediği gibi hem sütün gelmesini sağlıyor hemde gazın çıkmasını

gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah..:Saruboceq:
darısı bizlere olsun..
canım bebişin kaç haftalık dogdu..

yalancı sancıları başlayan varmı kızlar.bnm bazen vajınada şiddetli bir ağrı oluyor.ama uzun sürmüyor.
devam edecekmi diye korkuyorum.hemen planlar yapmaya başlıyorum.şunu ararım şunu şunu yaparım falan diye.paranoyak oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…