bacımmmmm gerilme kıssss :) bak ben çanta hazırlıklarına başladım güzel güzel çıtçıtlı bodyler seçtim ama eltimle arkadaşım kullanamassın onları boşa götürme 4 tane falan zıbın götür dediler( çok hevesliydim o bodylere biraz daha beklicez.
olsun gülcüm sen koy çantana yer varsa dursun. benimde geceliğim sabahlığım eksik, birkaç takım daha iç çamaşırı almam gerek. bende normalde ne koyulduğunu bilmiyordum bu topicte ne gördüysem hepsini koymaya çalıştım. çanta çantalıktan çıktı yakında kendini valiz zannedecek
özelliklede 3, 5 farklı isim alıpta girip bizimle farklı kişilermiş konuşanlarr, bizi salak yerine koyanlar ben farkındayım siz kandırdığınızı zannedin. konuşmalarınızdan tarzınızdan üslübunuzdan belli oluyor. ne oluyorki öyle yapınca ??? ne yani amaç ne ??? bir insan neden bunu yapma gereği duyarki ? sağlıklı bir insan neden farklı karakterlere saklanıp, kendini gizleme gereği duyar??
zaten 3-4 kısı var burda nerden annadın kızz
senın test sonucları bugun cıkmıcakmıydı nasıl oldu
gebelıkte sekerı olan arkadaslar yazabılırlermı gebelıkten sonra bu durum gecıyormu yoksa devammı edıyor arkadaslar yarım lutfen
zaten 3-4 kısı var burda nerden annadın kızz
senın test sonucları bugun cıkmıcakmıydı nasıl oldu
gebelıkte sekerı olan arkadaslar yazabılırlermı gebelıkten sonra bu durum gecıyormu yoksa devammı edıyor arkadaslar yarım lutfen
gelenlere vermek için badem şekerlerimiz.
burda 3-4 kişi yokki bu topiğe giren çıkan usul usul alttan okuyan değişik isimlerle giren neler neler var... anlaması biraz zor ama anlaşılıyor düzenli takip edince. safkancım sen karıştırdın bende şeker yok benim şeker yüklemem bir hayli zaman önce yapıldı ve gebelik şekerim çıkmadı sanırım bir başka arkadaşta var. çok şükür bende yok. ben test yaptırmadım bugünlerde dolayısıyla sonucunuda almadım
katrem evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım a.s.
bu gün abimlerinde evlilik yıldönümü
allah mutlu huzurlu saglıklı uzun uzun yıllar gecırmeyi nasip etsin agız tadınız hiç bozulmasın nice nice sevdiklerinizle mutlu yıllar insallah.a.s.:içelim:
allah mutluluğunuzu daim etsin
bizde kısmetse parşembe günü 4. yılımızı bitircez :))
bakalım bizimki ne yapacak
oya yeni fotoğraf eklemiş, maşallah ozana kocaman olmuş. çok şeker bişey.
katrem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
1 buçuk gibi yatmıştım biraz,çalan telefonlara rağmen 1-2 saat uyumayı başardım.
yaa kızlar izne ayrıldım ama işyerinden telefonlar susmuyor hiç((
canım bizimde kontrolümüz var yarın azıcıkta sancım var son 2 gündür o nedenle bizdede aynı telaş var eşim yaaa aşkım hadi doğuma alıcaz derser ne yapıcam ben diyor))) o benden daha panik durumda.
allahım mutluluğunuzu daim etsin yıldönümünüz kutlu olsun canım :))
katrem kutlarım canım ben göremedim valla öle hiç çiçek filan. daha bizimki baarıyo. dün delirtti beni.yani hala kapris yapıyo yaa. valla bazen diyorum hata mı yaptım ben. canımı sıktı dün çok.iyidir aslında ama bi de gösterse biraz sevgisini süper olcak.
gelenlere vermek için badem şekerlerimiz.
özelliklede 3, 5 farklı isim alıpta girip bizimle farklı kişilermiş konuşanlarr, bizi salak yerine koyanlar ben farkındayım siz kandırdığınızı zannedin. konuşmalarınızdan tarzınızdan üslübunuzdan belli oluyor. ne oluyorki öyle yapınca ??? ne yani amaç ne ??? bir insan neden bunu yapma gereği duyarki ? sağlıklı bir insan neden farklı karakterlere saklanıp, kendini gizleme gereği duyar??
olsun gülcüm sen koy çantana yer varsa dursun. benimde geceliğim sabahlığım eksik, birkaç takım daha iç çamaşırı almam gerek. bende normalde ne koyulduğunu bilmiyordum bu topicte ne gördüysem hepsini koymaya çalıştım. çanta çantalıktan çıktı yakında kendini valiz zannedecek
kızz çok merak uyandırıyosun böyle gizemli konuşma kaydirigubbakcemile5
çok güzelmiş canım çok beğendim
çakırcım çok güzel sen mavi olduğunu söylemiştin zaten görünceanladım nasıl olduğunu. Allahım sevinçle mutlulukla dağıtmayı nasip etsin bayıldım wallahi.. :asigim:
ben genelde bıkac kısıyı goruyorumda arada gırenlerı bılmıyoruz zaten arada bı gırıyorum senı goruyorum floversun var mıss kaprıs var bıde gunes var aklıma gelenler bunlar
pardon ya cnm karıstırdım ama kımle karıstırdım ıste onuda karıstırdım :)
çakır sekerlerın cook cok sekermıss
bayıldım yaaa
ayıp olmassa fıyatı ne kadar bunların
belkı bende bunnarda sıparıs verdırırım
tabı ondan önce bebek yatagını alıp hastane cantasını hazırladıktan sora
bıde bebege hastane cıkısı almam lazım
benım karnım yukarda asagıya ınmemıs ne zaman ıner bılen varmı bıde bebek asagıya ındıkten ne kadar zaman sora dogum oluyor ?
gizemli hatun kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim arkadaşlar. bunları hastaneye gelenlere vermeyi düşünüyorum. bebek şkerlerimizi de eve gelenlere vericem. safkancım bebek arabasını eminönünden aldım 5 tl içindeki şekerlerin paketi de 10 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?