2010 Temmuz Anneleri : )

saol canım ben artık bırak pazara gitmeyi doktor kontrollerine zoırla gidiyorum. bayaa bir ağırlaştım. idrar torbasına çok baskı yapıyor ağrı oluyor karnımın altında kasıklarımda. yani yata yuvarlana geçircem bu ayı.

kızlarrrrrr ben geldimmmm...allaha şükürler olsun oğluşumu sağ sağlim kucağıma aldım...allah sağlklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun canım. topiğimize neden işlemiyor sizin bebekler yakamoz da doğurdu. huriye mesj atsanıza işlesin sizi de.Allah uzun ömğr versin bebeğine.

valla humana çayını bilmiyorum ben ama anne sütünü arttırıcı çaylar var onlardan alabilirsiniz kızlar
neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize

canım benim izmirde olanlar için kesinlikle kent hastanesini tavsiye ederim.ben çok memnun kaldım,oğlum 50,5 cm 3.630 kg doğdu...yarın 1 hafta olacak alahın izni ile...doğuma fotoğrafçıda girdi eğer fırsatınız varsa sizde sokun,sonradan izlediğinizde insan çok garip oluyor,tarifi anlatılmaz bir güzellikmiş anne olmak...allah olmayanlarada göstersin..boşuna ağlamışım ilk zamanlar bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unutuyormuş insan gerçekten...darısı sizlere bakalım...allah kurtarsın herkesi

masallha bebışını güle güle buyut allah uzun ömürlerversin dogru insanlarla karsılaştırsın

maşallahhh allahım akıl sağlık ve uzun bir ömür versin inşallah :)) darısı başımıza :))

canım o dediğinden bende 3-4 gündür oluyor. ama dediğin gibi geçiyor hemen.
panik oluyorum bende eyvahedigeldismile

şuan çok gerildim ben geçmişi iyice okuyunca

görgüsüzlük her yerde var yase sadece teyzende değil

bu topictede var ama susmaya devam edicem
mafoldumben

şuan çok gerildim ben geçmişi iyice okuyunca

görgüsüzlük her yerde var yase sadece teyzende değil

bu topictede var ama susmaya devam edicem
mafoldumben

bacımmmmm gerilme kıssss :) bak ben çanta hazırlıklarına başladım güzel güzel çıtçıtlı bodyler seçtim ama eltimle arkadaşım kullanamassın onları boşa götürme 4 tane falan zıbın götür dediler ( çok hevesliydim o bodylere biraz daha beklicez.

özelliklede 3, 5 farklı isim alıpta girip bizimle farklı kişilermiş konuşanlarr, bizi salak yerine koyanlar ben farkındayım siz kandırdığınızı zannedin. konuşmalarınızdan tarzınızdan üslübunuzdan belli oluyor. ne oluyorki öyle yapınca ??? ne yani amaç ne ??? bir insan neden bunu yapma gereği duyarki ? sağlıklı bir insan neden farklı karakterlere saklanıp, kendini gizleme gereği duyar??

kıslarrr bu arada eltim fal baktırmış bi hamileniz var bikaç güne doğuracak demiş falcı. biliyorum içimde durmayacak çıkacak ama yinede birden duyunca bi acayip oldum. fala inanma falsızda kalma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…