floversun sekerler ve sepet falan cok guzel
ben daha yatagı almadımkı sıra sekere gelsın daha 1 ay var dıye salladım bıraz sanırım
hastane cıkısıda almam lazım ogluma
ne gıycek bebecık bılmıyorum ıyı bıse bulamadım hala
yase bazı ınsanlar dusuncesız oluyor ama sen tavrını bellı edıp yastıgı almıssın aferın kendını bılmeyene haddını bıldırmek gerekır bencede
senın ıhtıyacın varkı ıstemıssın yastıgı alıp kızına nıye verıyokı baska yastık ıstesın cok lazımsa dımı ama
boyle kucuk seyler bazen ınsanı sınır edıyor neyse bız guzel seyler dusunelım
sız pazara falan gıdıyormusunuz ben bugun pazara gıttım pazar arabamla ama bıdaha gıdebılırmıyım bılmıyorum cunku karnım cok sıvrı ve yururken ve arabayı tasırken zorlandım
sızde agırlastınızmı
sonbahar sonucların nasıl cıktı ıyımısın cnm
kızlarrrrrr ben geldimmmm...allaha şükürler olsun oğluşumu sağ sağlim kucağıma aldım...allah sağlklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah...
kızlarrrrrr ben geldimmmm...allaha şükürler olsun oğluşumu sağ sağlim kucağıma aldım...allah sağlklı sıhhatli sizlerede nasip etsin inşallah...
valla humana çayını bilmiyorum ben ama anne sütünü arttırıcı çaylar var onlardan alabilirsiniz kızlar
neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize
rezene çayı var humana var ikisini de koyalım mı ben hastaneden verirler demiştim ama
canım benim izmirde olanlar için kesinlikle kent hastanesini tavsiye ederim.ben çok memnun kaldım,oğlum 50,5 cm 3.630 kg doğdu...yarın 1 hafta olacak alahın izni ile...doğuma fotoğrafçıda girdi eğer fırsatınız varsa sizde sokun,sonradan izlediğinizde insan çok garip oluyor,tarifi anlatılmaz bir güzellikmiş anne olmak...allah olmayanlarada göstersin..boşuna ağlamışım ilk zamanlar bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unutuyormuş insan gerçekten...darısı sizlere bakalım...allah kurtarsın herkesi
canım benim izmirde olanlar için kesinlikle kent hastanesini tavsiye ederim.ben çok memnun kaldım,oğlum 50,5 cm 3.630 kg doğdu...yarın 1 hafta olacak alahın izni ile...doğuma fotoğrafçıda girdi eğer fırsatınız varsa sizde sokun,sonradan izlediğinizde insan çok garip oluyor,tarifi anlatılmaz bir güzellikmiş anne olmak...allah olmayanlarada göstersin..boşuna ağlamışım ilk zamanlar bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unutuyormuş insan gerçekten...darısı sizlere bakalım...allah kurtarsın herkesi
resim yüklemeyi bi bilsem eklicem ama,bilen var mı yardım etse bana
yalancı sancıları başlayan varmı kızlar.bnm bazen vajınada şiddetli bir ağrı oluyor.ama uzun sürmüyor.
devam edecekmi diye korkuyorum.hemen planlar yapmaya başlıyorum.şunu ararım şunu şunu yaparım falan diye.paranoyak oldum valla
şuan çok gerildim ben geçmişi iyice okuyunca
görgüsüzlük her yerde var yase sadece teyzende değil
bu topictede var ama susmaya devam edicem
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?