katremcim evlilik yıldönümüz kutlu olsun. Allahım huzurunuzu azaltmasın,
bebeğinizle dahada arttırsın...:Saruboceq:
bence de istediğini koy
nolur nolmaz eksik olacağına fazla olsun
bak ben bir liste bulmuştum kontrol et de eksik varsa bana da söyle ben bunları koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/365579-ihtiyac-listemiz-hastane-cantamiz.html
çakır çok güzel şekeriniz rabbim ağız tadıyla yemek nasip etsin
heveslendim yarın bende gidip yaptırsam mı acep
bebek şekerlerini kaça aldın canım sorması ayıp ? Onlar da çok güzelmiş
sinirim geçti galiba ama ben o kişilere cevap yazmıcam artık konuşup debelenip dursunlar kendi kendilerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şuan farmwillede çiftliğimi ekiyorum level 80 deyim alkisalkisalkis alkisalkisalkis bu oyunu bitirirsem madalyam sizden heee ona göre
hee valla çok gizemli
ya ben çok meraklıyımdır
böyle şeyler söylenince şimdi geçmişin hepsini okuyup çıkarmam lazım sempatiksalakcinni
o da imkansız
napcaz şimdi
teşekkür ederim valla bebek için alışveriş yapmak çok zevkli. her ne kadar zor yürüsem de sempatiksalakcinni
bebek şekerini kendim yaptım canım bana 70 kuruşa maloldu. yazısı eksik onun da çıktısını alıp zımbalıcam.
sinirim geçti galiba ama ben o kişilere cevap yazmıcam artık konuşup debelenip dursunlar kendi kendilerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şuan farmwillede çiftliğimi ekiyorum level 80 deyim alkisalkisalkis alkisalkisalkis bu oyunu bitirirsem madalyam sizden heee ona göre
onu da mı malzemelerini eminönünden aldın çok ucuza malolmuş
off bizim çok geç oldu artık gidemem ki oralaraa
evet canım eminönünden aldım. sabah erkenden gitmiştim 9 da falan çok sıcak olmasın diye girdiğim her yerde otura otura yaptım alışverişi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 internette de cok güzel siteler var oralardan sipariş edebilirsin. geçenlerde burda arkadaşlar site ismi vermişti ama hatırlayamadım
isteyen eklesin farmwillede neightbor olalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim izmirde olanlar için kesinlikle kent hastanesini tavsiye ederim.ben çok memnun kaldım,oğlum 50,5 cm 3.630 kg doğdu...yarın 1 hafta olacak alahın izni ile...doğuma fotoğrafçıda girdi eğer fırsatınız varsa sizde sokun,sonradan izlediğinizde insan çok garip oluyor,tarifi anlatılmaz bir güzellikmiş anne olmak...allah olmayanlarada göstersin..boşuna ağlamışım ilk zamanlar bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unutuyormuş insan gerçekten...darısı sizlere bakalım...allah kurtarsın herkesi
yaa kızlar
şimdi ultrason kağıdıma bakıyorum da bişey takıldı aklımaaa
ölçülerin olduğu sayfada bebeğin ultrasona göre 40 haftalık olduğu yazıyor
geçen hafta verdi bunu bize
yani şimdi 41 haftalık
bu kağıdı mı baz almalıyız doğum için
eğer bu kağıdı baz alırsak bunlar beni yarın kesin sezeryana alırlaar
yaa kızlar
şimdi ultrason kağıdıma bakıyorum da bişey takıldı aklımaaa
ölçülerin olduğu sayfada bebeğin ultrasona göre 40 haftalık olduğu yazıyor
geçen hafta verdi bunu bize
yani şimdi 41 haftalık
bu kağıdı mı baz almalıyız doğum için
eğer bu kağıdı baz alırsak bunlar beni yarın kesin sezeryana alırlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?