2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar beni hergün aıyo millet doğurdun mu diye geçengün saydım sırff dokuz kişi aradı heyecan yapıyorum yaa

sinirim geçti galiba ama ben o kişilere cevap yazmıcam artık konuşup debelenip dursunlar kendi kendilerine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şuan farmwillede çiftliğimi ekiyorum level 80 deyim alkisalkisalkis alkisalkisalkis bu oyunu bitirirsem madalyam sizden heee ona göre

çakır çok güzel şekeriniz rabbim ağız tadıyla yemek nasip etsin
heveslendim yarın bende gidip yaptırsam mı acep

teşekkür ederim valla bebek için alışveriş yapmak çok zevkli. her ne kadar zor yürüsem de sempatiksalakcinni

bebek şekerlerini kaça aldın canım sorması ayıp ? Onlar da çok güzelmiş

bebek şekerini kendim yaptım canım bana 70 kuruşa maloldu. yazısı eksik onun da çıktısını alıp zımbalıcam.

ohh maşallah bir ara ben de oynuyordum 30 da kalakaldım
sıkıldım sonra bıraktım
bir de onu oynasam pc nin başından hiç kalkmamam lazım

hee valla çok gizemli
ya ben çok meraklıyımdır
böyle şeyler söylenince şimdi geçmişin hepsini okuyup çıkarmam lazım sempatiksalakcinni
o da imkansız
napcaz şimdi

valla canım açıkçası ben o kadar dikkatli okumuyorum bu tarz şeyler yapan varsa anca kendini tatmin ediyordur.

onu da mı malzemelerini eminönünden aldın çok ucuza malolmuş
off bizim çok geç oldu artık gidemem ki oralaraa

gerçekten maşallah 80. level varmıy mış. ben 35 te kaldım kaydirigubbakcemile3

onu da mı malzemelerini eminönünden aldın çok ucuza malolmuş
off bizim çok geç oldu artık gidemem ki oralaraa

evet canım eminönünden aldım. sabah erkenden gitmiştim 9 da falan çok sıcak olmasın diye girdiğim her yerde otura otura yaptım alışverişi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 internette de cok güzel siteler var oralardan sipariş edebilirsin. geçenlerde burda arkadaşlar site ismi vermişti ama hatırlayamadım

site ismini ben vermiştim ben oradan alacağım sanırım

Canım tam bilgi verirmisin.. temmuz bebeklerıne ekleyelim... dogum tarıhı, kac haftalık, dogum şekli fln ..

gelenlere vermek için badem şekerlerimiz.

Cok tatttlıııı ... bende pembe şekerlere bakmıstım ama erken erir diye almadım bilmiyorumkismile

80 . level varmıymışş :uhm: ben 60 ta bıraktım.. eşimde 70 te bıraktı.. 70 ten sonrası yok diye biliyordum.. sempatiksalakcinni

Bu patıklerden bende görmustum ama becerıp yapamam dıye almamıştım.. ama senınki cok hoş olmuş.. bende aynısının pembesinimi yapsam acaba kaydirigubbakcemile3

Bu şekerleri dogmdamı yoksa mevludundemi dagıtıcaksınız ?

Son düzenleme:
yaa kızlar
şimdi ultrason kağıdıma bakıyorum da bişey takıldı aklımaaa
ölçülerin olduğu sayfada bebeğin ultrasona göre 40 haftalık olduğu yazıyor
geçen hafta verdi bunu bize
yani şimdi 41 haftalık
bu kağıdı mı baz almalıyız doğum için
eğer bu kağıdı baz alırsak bunlar beni yarın kesin sezeryana alırlaar yarın randevu var da

Son düzenleme:

canım benim bildiğim sat ı baz alıyorlar ultrasonu değil.

Hayırlısı olsun... hihoyyyt senin bebiş muhtemelen gelişimini tamamlamıştır..
düşünsene yarın bebişe kavusucagını.. Ayrıca herşey yolundaysa sezeryan önereceklerini sanmıyorum
ayyyy herkes birer birer bebişlerine kavusuyor.. papatyada dogurmuşş.. benden 1 gun gerideydii... bende dogurmak istiyoruuuuuuuuuum artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…