2010 Temmuz Anneleri : )

canım panik yapma bence.ölçümlerde 1 hafta önde gibi sonuçlar çıkıyor. kafa çapı ve kemik ölçümünün ortalamasını alıyorlar onların da yanılma payı oluyor. geç gebeliğin yoksa genelde sat a göre değerlendiriyorlar..

canım benim bildiğim sat ı baz alıyorlar ultrasonu değil.
burada bir iki kişi tam tersini söylemişti canım
ondan panik oldum
ultrason kağıdına da bakmak aklıma gelmedi hiç bugün bakasım tutttu niyeyse

canım tamamlamıştır da hani günü dolmuş ya
sancı falan da çıkmazsa açılma da yoksa
almazlar mı sezeryana ki

39+0 yazıyor canım doğum tarihi olarak da 24.06.2010
bu geçen hafta alınmıştı
sata göreyse daha 15 gün var yani

meraba kızlar papatya 2010 mesajını okudum ama cevap yazamadım odayla uğraştık biraz yorulduk yazcam işallah en kısa zamanda.bu arada papatyalar doğuruyor bu haftakaydirigubbakcemile3papatya16 ya Allah bebeğine uzun ömür sağlık versin inşallahh.papatya2010 arkadaşıma da hayırlı ve kolay doğumlar ve sağlıklı güzel bir bebek nasibetsin.:Saruboceq:

papatya ya ve yakamoza hayırlı olsun listeyide güncelledim..hohoyutttt sırada kiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2

süpersin yavrim güze lanaliz..boşver takılsınlar kendi çaplarında..
sebewbini söyliyim burda kendilerini deşifre etmek istemiyorlar normaldede tanıdıkları insanlar buraya takılıyorlar onlarda kendilerini açık etmek istemedikleri için gizleniyorlar...
boşkoyy takılın siz biz saf saf okuyoruz zaten kaydirigubbakcemile5

benim sata göre 4 temmuz ama ben de geç gebelik var. sata uymuyor başından beri. onun için ben şuan ultrasona göre 39. haftadayım. sezeryan olacağım için benimki biraz ultrasona göre bakılıyor. ama herhangi bir problemin yoksa bekleyebilirsin normal için dr. un aksini söylemeikçe. içini ferah tut canım..

aaaaaaaaaa gözün aydın canımmmm hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz :))

inşallah canım hepimiz için hayırlı doğumlar...

sağol canım.. darısı senin başına:)

papatya ya ve yakamoza hayırlı olsun listeyide güncelledim..hohoyutttt sırada kiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2

inşallah cumaya da beni eklersin hayırlısıyla canım hihoyyyt

hadi gözümüz aydın.. sıra bende sanırım. bugün kontroldeydik. herşey yolunda cuma günü doğumum var arkadaşlar kavuşuyorum kuzuma
Allah yardımcın olsun canım..haftaya perşembede ben kavuşcam Allah nasip edersedelikafaduldençok heyecan verici yaaaaa:lepi:daha dün hamile kalmıştık oysaki :)))

Allah analı babalı büyütsün inş..kızımız aceleciymiş Dopuyorumnanaktan

sağol canım .. senin de yardımcın olsun.. valla bana da dün gibi geliyor....

canım tamamlamıştır da hani günü dolmuş ya
sancı falan da çıkmazsa açılma da yoksa
almazlar mı sezeryana ki

Canım öyle birşey oldugunu yahı haftasını tamamlamıs oldugunu var saysak bile muhtemelen suni sancı önereceklerdir.. sorun yoksa nıye sezeryan desin kiCADIARZU

Herkese merhabaaaa...

kızlar sizlere de yazıyorum, kızım naz'ın odasını süslediğimiz o yuvarlak pembiş pembiş tüllü kapı süsünü satıyorum. atacağıma yada orda burda sürükleneceğine bir işe yarasın. fiyatı 20 lira.

ilgilenenlerden özel mesaj bekliyorum.

hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah. bir avazda kurtulun.. Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…