yaa kızlar
şimdi ultrason kağıdıma bakıyorum da bişey takıldı aklımaaa
ölçülerin olduğu sayfada bebeğin ultrasona göre 40 haftalık olduğu yazıyor
geçen hafta verdi bunu bize
yani şimdi 41 haftalık
bu kağıdı mı baz almalıyız doğum için
eğer bu kağıdı baz alırsak bunlar beni yarın kesin sezeryana alırlaar
Kızlarrr bir temmuz bebeğimiz daha dünyaya geldi buyrun..
Papatya16 Bebeğimiz Dünyaya Geldi :) - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
hadi gözümüz aydın.. sıra bende sanırım. bugün kontroldeydik. herşey yolunda cuma günü doğumum var arkadaşlar kavuşuyorum kuzuma
ayy hadi hayırlısı canım bizlere de haber vermeyi unutma
Allah hepimize göstersin bugünleri
burada bir iki kişi tam tersini söylemişti canımcanım benim bildiğim sat ı baz alıyorlar ultrasonu değil.
Hayırlısı olsun... hihoyyyt senin bebiş muhtemelen gelişimini tamamlamıştır..
düşünsene yarın bebişe kavusucagını.. Ayrıca herşey yolundaysa sezeryan önereceklerini sanmıyorum
ayyyy herkes birer birer bebişlerine kavusuyor.. papatyada dogurmuşş.. benden 1 gun gerideydii... bende dogurmak istiyoruuuuuuuuuum artıkkkk
canım panik yapma bence.ölçümlerde 1 hafta önde gibi sonuçlar çıkıyor. kafa çapı ve kemik ölçümünün ortalamasını alıyorlar onların da yanılma payı oluyor. geç gebeliğin yoksa genelde sat a göre değerlendiriyorlar..
hadi gözümüz aydın.. sıra bende sanırım. bugün kontroldeydik. herşey yolunda cuma günü doğumum var arkadaşlar kavuşuyorum kuzuma
özelliklede 3, 5 farklı isim alıpta girip bizimle farklı kişilermiş konuşanlarr, bizi salak yerine koyanlar ben farkındayım siz kandırdığınızı zannedin. konuşmalarınızdan tarzınızdan üslübunuzdan belli oluyor. ne oluyorki öyle yapınca ??? ne yani amaç ne ??? bir insan neden bunu yapma gereği duyarki ? sağlıklı bir insan neden farklı karakterlere saklanıp, kendini gizleme gereği duyar??
burada bir iki kişi tam tersini söylemişti canım
ondan panik oldum
ultrason kağıdına da bakmak aklıma gelmedi hiç bugün bakasım tutttu niyeyse
39+0 yazıyor canım doğum tarihi olarak da 24.06.2010
bu geçen hafta alınmıştı
sata göreyse daha 15 gün var yani
papatya ya ve yakamoza hayırlı olsun listeyide güncelledim..hohoyutttt sırada kiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
aaaaaaaaaa gözün aydın canımmmm hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz :))
meraba kızlar papatya 2010 mesajını okudum ama cevap yazamadım odayla uğraştık biraz yorulduk yazcam işallah en kısa zamanda.bu arada papatyalar doğuruyor bu haftakaydirigubbakcemile3papatya16 ya Allah bebeğine uzun ömür sağlık versin inşallahh.papatya2010 arkadaşıma da hayırlı ve kolay doğumlar ve sağlıklı güzel bir bebek nasibetsin.:Saruboceq:
papatya ya ve yakamoza hayırlı olsun listeyide güncelledim..hohoyutttt sırada kiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
Allah yardımcın olsun canım..haftaya perşembede ben kavuşcam Allah nasip edersedelikafaduldençok heyecan verici yaaaaa:lepi:daha dün hamile kalmıştık oysaki :)))hadi gözümüz aydın.. sıra bende sanırım. bugün kontroldeydik. herşey yolunda cuma günü doğumum var arkadaşlar kavuşuyorum kuzuma
Kızlarrr bir temmuz bebeğimiz daha dünyaya geldi buyrun..
Papatya16 Bebeğimiz Dünyaya Geldi :) - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
Allah yardımcın olsun canım..haftaya perşembede ben kavuşcam Allah nasip edersedelikafaduldençok heyecan verici yaaaaa:lepi:daha dün hamile kalmıştık oysaki :)))
Allah analı babalı büyütsün inş..kızımız aceleciymişDopuyorumnanaktan
canım tamamlamıştır da hani günü dolmuş ya
sancı falan da çıkmazsa açılma da yoksa
almazlar mı sezeryana ki
papatya mesajını cevapladım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?