2010 Temmuz Anneleri : )

selam millet...

sayfalar yine tam gaz ilerlemiş.

umarım herkes iyidir..

selam canım. bizler iyiyiz sen nasılsın? kaydirigubbakcemile2

Herkese merhaba.Ben de bugün hastaneye gidip kan ve idrar tahlili yaptırdım.Dr. istemişti.Sonuçları 2 gibi alacağım.İnşallah bir sorun çıkmaz.:Saruboceq:

merhaba canım. inşallah sonuçlarında bir sorun çıkmaz. hayırlı haberlerini bekliyoruz...

bizde geldik bugün uykucuyuz 3 gününacısını çıkardık a.s

ohh iyi olmuşş. yarasın uykucuklar hem sana hem tatlı bebişine zemuszemus

ben almadım sterilazötör falan etraftakiler gerek yok dediler
dünde biberonlarımızı kaynatıp hastane çantasına bi tane koydum

kızlar ben aldım sterilizatör. benim arkadaşlarım kullanıyor çok memnunlar.
ama şart değil. biberon ve emziklerin arkasında kaynamış su ile sterile edilebilir diye yazıyor. tercih meselesi...

haziran ayı bitmeden 1-2 sürpriz doğum bekliyorum ben bu topicten..

zaten papatya2010 cuma giriyor sezeryana onu biliyoruz da, sanki başka da olabilir...haftası ilerde olan arkadaşlar var çünkü..

zamanında hayırlısıyla olsun tabii..

Flowersun merhaba.Seninle haftamız aynı.Bana dr. 26 temmuz diyor ve aksilik olmazsa normal doğum.Sen normal mi sezeryan mı düşünüyordun?Bir de hastane çantanı hazırladın mı?Ben daha hazırlamadım.Hiç de içimden gelmiyor.Daha 4 hafta var diye.İçimden bir his zamanında gelecek bebeğim diyor ama.Zaten dr. da erken doğum riski yok dedi.İnşallah zamanında gelsin.Benimki cumartesi kontrolde 2200 gr. ve 48-49 cm civarıydı.3000-3200 gr. arası doğar dedi.Seninkinin nasıl gelişimi?Kendine iyi bak.yerimseniben

evet kızlar temmuz ayında doğum yapmak tamam biraz zor ama mesela yaz olması bebek içinde çok iyi sıs ayarlamak zorunda kalmıyorsunuz gece gündüz için

canlar ben sterilizatör kullanmadım hiç aslına bakarsanız benim oğlum emzikde kullanmadı bazı bebekler almıyor emzik çünkü bende almıştım boşa gitti verdiğim parada kaydirigubbakcemile3 dr a sormuştum kullanıyım mı steril edici diye dr sen bilirsin dedi bana bende almadım açıkcası o kadar bebekleri dış dünyadan soyutlamamk da gerek bence
ben biberonunu kaynatarak steril ediyorum cam biberon benimki çünkü
ve bişiy söyleyyeim mi ben o kadar titizlenmedim oğlumun üstüne tamam suyunu kaynamış su verdim özen gösterdim ve hala gösteriyorum özen yediğine içtiğine ama aşırıya kaçmadım ve Allah nazarlardan korusun benim oğlum 1 senedir 2 kez rahatsızlandı ikisindede diş çıkartıyordu o yüzden ama her bebek bir olmuyor tabikide ve benim oğlum 8 aylıkdı düşünün yani
siz bilirsiniz yani steril aleti kullanma konusunda

aaa çok şaşırdım ben de. analı babalı büyütsün kızını inşallah. Allah uzun,sağlıklı ömürler versin. inşallah ikisinin de durumu iyidir..

Bursadan papatya16 doğurdu, kaldık sen, ben ve Yase..sempatiksalakcinni

hepimiz için hayırlısı olsun..

ben kahvaltı yapayım artık..sempatiksalakcinni

selam kızlar bende 23 temmuza sezeryan günümü aldım internete pek giremediğim için sizden de haberdar değilim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun öpüyorum sizleri....

sezen59 ben de bugun 35+1 deyim.. bizim dogum tarihimiz de 27 temmuz gorunuyor. Bir terslik olmazsa ben de normal dogum istiyorum ama hafiften korkmuyor da degilim.. Hastane cantami kismen hazirladim. Ufak tefek koymam gereken seyler var. 4 hafta var daha teorik olarak ama bana da 1-2 hafta erken gelicekmis gibi geliyor bebisim..
2 hafta once bizimki 2200 gr di ve 47 cm di. su 2 haftada biraz irilestigini hissediyorum sanirim 3000e dogru gidiyoruz.. Doktorumuz da 3500 gr civari dogar dedi.
Insallah saglikli gelsinler de.. Opelim koklayalim onlari..:ecrin_bebek:

kıslarrrrr oğlumu gördüm geldim doktor amcamız 38. haftayı doldursun sonra düşünürüz doğumu o benim işim dedi sen o zamana kadar bolca dinlen sakın kendini yorma dedi. 3800 gramı geçmediği sürece seni normal doğurtcam dedi ben korkuyorum dedim, doktor korkacak bir durum yok sen bana güven dedi. nst de sancım çıktı ağrı hissediyormusun dedi hayır dedim eminmisin dedi eminim dedim. önümüzdeki haftaya yeniden çağırdı. ama heran doğum olabilir dikkatli ol dedi. nst de hemşireye kök söktürdü yazık kız bir oyana bir buyana bizimkjini takip etmek zorunda kaldı çok fena senin bu oğlun dedi bana kaydirigubbakcemile3 bakın oğlum yine poz verdi bize )))

Bursadan papatya16 doğurdu, kaldık sen, ben ve Yase..sempatiksalakcinni

hepimiz için hayırlısı olsun..

ben kahvaltı yapayım artık..sempatiksalakcinni

eveeeet :)) bizim çok yakın zaten, gerçi doktor gün vermedi bana daha ama 10 undan sonra her an olabilir diye düşünüyorum. erkenci olmazsa tabiki :)

afiyet olsun canım. aç bırakma bebişi, saat 12 ye geliyor bak..

selam kızlar bende 23 temmuza sezeryan günümü aldım internete pek giremediğim için sizden de haberdar değilim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun öpüyorum sizleri....

bizde seni merak ediyorduk canım hayırlısıyla doğumdan sonrada bilgilendir bizi.

hayırlı olsun darısı başımıza :))
bakalım bizimki ne diycek bugün

maşallah
bizimki hiç yüzünü göstermiyo (
bi kere gösterdi onda da hemen arkasını döndü resmini çekemedik

İnşallah sağlıkla gelsinler benim de tek dileğim bu.:Saruboceq:Ben zaten çok kilolu olsun istemiyorum normal doğum istediğim için.3000 gr. civarı bile yeter.Zaten doğunca alırlar kilo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

maşallah canım ya. şu anda kaç kilo?
bana da doktorum aynı şeyleri söyledi. sen besle bebeğini güzelce, dinlen, 38 dolsun gerisini bana bırak dedi. ama normal doğumdan yana konuştu hep. zaten bizim cadı minyon biraz.

hayırlı olsun darısı başımıza :))
bakalım bizimki ne diycek bugün

hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah.

maşallah
bizimki hiç yüzünü göstermiyo (
bi kere gösterdi onda da hemen arkasını döndü resmini çekemedik

canım bizim oğlan biraz yırtık herbiyerini gösteriyor bize çok canımı yakacak doğunca çoookkkkkk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…