selam millet...
sayfalar yine tam gaz ilerlemiş.
umarım herkes iyidir..
Herkese merhaba.Ben de bugün hastaneye gidip kan ve idrar tahlili yaptırdım.Dr. istemişti.Sonuçları 2 gibi alacağım.İnşallah bir sorun çıkmaz.:Saruboceq:
bizde geldik bugün uykucuyuz 3 gününacısını çıkardık a.s
ben almadım sterilazötör falan etraftakiler gerek yok dediler
dünde biberonlarımızı kaynatıp hastane çantasına bi tane koydum
papatya doğum mu yaptııı :1shok:
evet dünnnn yapmış..normal doğum..:lepi: ben de gece okudum şoook oldum..akannehir
aaa çok şaşırdım ben de. analı babalı büyütsün kızını inşallah. Allah uzun,sağlıklı ömürler versin. inşallah ikisinin de durumu iyidir..
Flowersun merhaba.Seninle haftamız aynı.Bana dr. 26 temmuz diyor ve aksilik olmazsa normal doğum.Sen normal mi sezeryan mı düşünüyordun?Bir de hastane çantanı hazırladın mı?Ben daha hazırlamadım.Hiç de içimden gelmiyor.Daha 4 hafta var diye.İçimden bir his zamanında gelecek bebeğim diyor ama.Zaten dr. da erken doğum riski yok dedi.İnşallah zamanında gelsin.Benimki cumartesi kontrolde 2200 gr. ve 48-49 cm civarıydı.3000-3200 gr. arası doğar dedi.Seninkinin nasıl gelişimi?Kendine iyi bak.yerimseniben
Bursadan papatya16 doğurdu, kaldık sen, ben ve Yase..sempatiksalakcinni
hepimiz için hayırlısı olsun..
ben kahvaltı yapayım artık..sempatiksalakcinni
selam kızlar bende 23 temmuza sezeryan günümü aldım internete pek giremediğim için sizden de haberdar değilim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun öpüyorum sizleri....
kıslarrrrr oğlumu gördüm geldim doktor amcamız 38. haftayı doldursun sonra düşünürüz doğumu o benim işim dedi sen o zamana kadar bolca dinlen sakın kendini yorma dedi. 3800 gramı geçmediği sürece seni normal doğurtcam dedi ben korkuyorum dedim, doktor korkacak bir durum yok sen bana güven dedi. nst de sancım çıktı ağrı hissediyormusun dedi hayır dedim eminmisin dedi eminim dedim. önümüzdeki haftaya yeniden çağırdı. ama heran doğum olabilir dikkatli ol dedi. nst de hemşireye kök söktürdü yazık kız bir oyana bir buyana bizimkjini takip etmek zorunda kaldı çok fena senin bu oğlun dedi bana kaydirigubbakcemile3 bakın oğlum yine poz verdi bize)))
sezen59 ben de bugun 35+1 deyim.. bizim dogum tarihimiz de 27 temmuz gorunuyor. Bir terslik olmazsa ben de normal dogum istiyorum ama hafiften korkmuyor da degilim..Hastane cantami kismen hazirladim. Ufak tefek koymam gereken seyler var. 4 hafta var daha teorik olarak ama bana da 1-2 hafta erken gelicekmis gibi geliyor bebisim..
2 hafta once bizimki 2200 gr di ve 47 cm di. su 2 haftada biraz irilestigini hissediyorum sanirim 3000e dogru gidiyoruz.. Doktorumuz da 3500 gr civari dogar dedi.
Insallah saglikli gelsinler de.. Opelim koklayalim onlari..:ecrin_bebek:
kıslarrrrr oğlumu gördüm geldim doktor amcamız 38. haftayı doldursun sonra düşünürüz doğumu o benim işim dedi sen o zamana kadar bolca dinlen sakın kendini yorma dedi. 3800 gramı geçmediği sürece seni normal doğurtcam dedi ben korkuyorum dedim, doktor korkacak bir durum yok sen bana güven dedi. nst de sancım çıktı ağrı hissediyormusun dedi hayır dedim eminmisin dedi eminim dedim. önümüzdeki haftaya yeniden çağırdı. ama heran doğum olabilir dikkatli ol dedi. nst de hemşireye kök söktürdü yazık kız bir oyana bir buyana bizimkjini takip etmek zorunda kaldı çok fena senin bu oğlun dedi bana kaydirigubbakcemile3 bakın oğlum yine poz verdi bize)))
hayırlı olsun darısı başımıza :))
bakalım bizimki ne diycek bugün
maşallah
bizimki hiç yüzünü göstermiyo(
bi kere gösterdi onda da hemen arkasını döndü resmini çekemedik
az önce yanlış yerden tıklamışım işte oğluşum teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?