önce kasıklarıma vurdu sancı sonra karnıma hatta göğsüme kadar kitlendim...nefes almakta bile zorlandım..kimsede yok tekim geçmeseydi tek yapacağım şey ambulans cagırmak olacaktı ama soluma yatarak bekledim ve gecti çok şükür
geçmiş olsun hacer.. :teselli:
alttan muayane bu kadar acıtıyor mu yaf ...kızlar bu arada bazı sancı gibi olan kasılmalar batmalar gazdan da olabiliyor..dün bana bir gaz sancısı saplandı ki resmen yalancı sancılar başladı sandım resmen kıvranıyodum sonra anladım tabi gaz olduğunu... zaten karnımız davul gibi gerildiği için 2 gıdım gaz olsa hemen sıkıştırıyor sancı yapiyor...
dikkat et canım bebek hareketlerini kontrol et sancın sıklaşıorsa hemen hastaneye.
tekrar selam kızlar.
bugün eşimin doğum günü. ayaklarım şiş diye çıkıp bir hediye alamadım. bari pasta yapayım dedim.
gittim pastaban aldım marketten hadi keki ile uğraşmayayım diye.
pastaban bozuk çıktı alsanaalsanasmile
muz alcaktım unutmuşum, yani deli olucamklava:
neyse kafadan atma bir pandispanya yapıp attım fırına bakalım olacak mı?
tekrar selam kızlar.
bugün eşimin doğum günü. ayaklarım şiş diye çıkıp bir hediye alamadım. bari pasta yapayım dedim.
gittim pastaban aldım marketten hadi keki ile uğraşmayayım diye.
pastaban bozuk çıktı alsanaalsanasmile
muz alcaktım unutmuşum, yani deli olucamklava:
neyse kafadan atma bir pandispanya yapıp attım fırına bakalım olacak mı?
off şimdi burnuma fırında pişen kek kokusu geldi. anneme sölesem yapar mı acep.
nasılsınzı kzılar bugün..
evde malzemen var mı ? istersen hemen kolay tarif verelim
off şimdi burnuma fırında pişen kek kokusu geldi. anneme sölesem yapar mı acep.
içinde emek ve sevgi olan bir pandispanya.. eminim güzel olacak. olmasa bile krema varsa üzerine minik gülen surat çiz. olurmu??
oğlumun bebek bezini de aldımm. prima premiumcare bulamadım prima yenidoğan aldım 2-5kg. benim oğlan iri ama olur işalla. kızlar mama aldınız mı? hani süt gelmezse diye. sonra mı alcaksınız aldıysanız ne aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?