lina seninde çok az kalmış canımm ayy sanki ben doğum yapacakmış gibi heyecanlantım senin tickeri görünce ben 38 leri hiç göremedim ya hamişken herhalde ondan oldu kaydirigubbakcemile3
canım sanırım 36. haftada yapılıyor çat kntrlü
canım oğlun çok tatlı maşallah iyi ne güzel sağlığıda yerindeymiş
ben bülent hocaya çok güveniyorum ya adam kontrol ben de sen hiç merak etme izlenimi uyandırıyo ben de
ya bize hiç foto vermedi bülent hoca sen mi istedin yoksa kendi mi verdi merak ettim cnm
hıı bi de çatı muayenesi yaptı mı? :kedi:
gull ben yirim o küçük erkeğiii
ağır abi olacak her halde oğluşun,nasıl da çatmış kaşları...
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş canım...
maşallah bebişinecanım ne tatlı poz vermiş öyle..
ne güzel işte kalabildiği kadar kalsın orda beslensin minik kuzu
kaç kilo olmuş canım
canım az sonra kontrole gideceğim sanırım ne kadar olduğunu söyler 3 hft önce 3 200 dü inşallah biraz daha kilo almıştır çnk doğumdan sonra -200 gr kadar yanıltıcı oluyor diyorlar
slm kızlar su çatı muayenesi hakkında birisi nasıl oluyor net bilgi versin tecrübeli anneler
canımm daha önceden hamiş klamdan once muayne oldunmu bilmiorumm... ama
semear tesitinden bilee kolay çatala yatıorsunn doktor elidiveni giyiorr iki parmakla ölçüyorrr çok kolay ben çok korkuyordumm ama hiç korkulacak bişe yok sakın korkmaa...
acayip kolayyy ... tek sorun utanmaaa :kedi: başka bişe yokkk evli olan herkezin zorlanmayacağı bişeee
bnde sezeryan isteyenlere yapmıorlar die biliorum canımm
bnde sezeryan isteyenlere yapmıorlar die biliorum canımm
canımm daha önceden hamiş klamdan once muayne oldunmu bilmiorumm... ama
semear tesitinden bilee kolay çatala yatıorsunn doktor elidiveni giyiorr iki parmakla ölçüyorrr çok kolay ben çok korkuyordumm ama hiç korkulacak bişe yok sakın korkmaa...
acayip kolayyy ... tek sorun utanmaaa :kedi: başka bişe yokkk evli olan herkezin zorlanmayacağı bişeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?