2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım :))

çatı muayenesi yapmadı henüz. fotoyuda biz hiç istemedik canım yüzünü gösterdiğini poz verdiğini görünce kendisi verdi :)

gull ben yirim o küçük erkeğiii
ağır abi olacak her halde oğluşun,nasıl da çatmış kaşları...
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş canım...

sağol canımmm karizmatik oğlum benim cool takılıyor kaydirigubbakcemile3

slm kızlar geçmişi okumaya çalıştım yarım saat ama bitiremedim.alışverişten geldim kızıma yeni ciciler aldım ama çok yorulmuşum kalkamıyorum yerimden kafamçokkarıştı

canım az sonra kontrole gideceğim sanırım ne kadar olduğunu söyler 3 hft önce 3 200 dü inşallah biraz daha kilo almıştır çnk doğumdan sonra -200 gr kadar yanıltıcı oluyor diyorlar

genelde ultarsona gore daha az cikiyormus bebek ama senin ki 3200 3 hafta once simdi daha da almistir masallah, kilosu gayet iyi, bugun de guzel haberlerle gelirsin insallah

sonlara yaklaştıkça doğum korkusu başlıyor galiba.son iki gecedir rüyamda doğum yapıyorum.allah sağsalim kurtarırı inş hepimizi..

slm kızlar su çatı muayenesi hakkında birisi nasıl oluyor net bilgi versin tecrübeli anneler

canımm daha önceden hamiş klamdan once muayne oldunmu bilmiorumm... ama
semear tesitinden bilee kolay çatala yatıorsunn doktor elidiveni giyiorr iki parmakla ölçüyorrr çok kolay ben çok korkuyordumm ama hiç korkulacak bişe yok sakın korkmaa...
acayip kolayyy ... tek sorun utanmaaa :kedi: başka bişe yokkk evli olan herkezin zorlanmayacağı bişeee

ben sezeryan olcam diyenlere de yapıyolar mı acaba? ben sordum sanki 38.haftada yaparız dedi diye hatırlıyorum ama.

flovers sezeryanla doğum yapacaklara benim bildiğim kaadarıyla çatı muayenesi yapılmıyor canım yani en azından bana yapılmamıştı onu biliyorum

bende 37 girecegim öbür hafta çarsamba muayenem var sezeryan istiyorum dedim ben normal dogum yapamayacagım dedim doktor öbür hafta muyaene yapalım sonra bakalım karar ver dedi ne yapacagımı sasırdım yaw ben

benim bebis haftaya carsamba gunu gelmesi gerekiyor 10 gun onde gidiyor cunku, ebe de carsambaya kadar gelemzse persembe gunu gelip elle acmaya calisagim bazen dogumun erken olmasini sagliyormus, cati muayenessi ile ayni sey degil sanirim, yoksa ayni sey mi?Cati muayenesinde normal doguma uygun olup olmaidgini mi soyluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…