açıklık varmı diye bakılan arkadaslar bilir
anaaaaaaaaaaammmm bu yalancı sancıların şiddeti şimdiden bu kadar kuvvetliyse gercek doğum sancısına nasıl dayanaz yaf
nefesim kesildi ölüyorum sandım ama 25 dk kadar sürdü ve sonra geçti rahatladım...
benim bebis haftaya carsamba gunu gelmesi gerekiyor 10 gun onde gidiyor cunku, ebe de carsambaya kadar gelemzse persembe gunu gelip elle acmaya calisagim bazen dogumun erken olmasini sagliyormus, cati muayenessi ile ayni sey degil sanirim, yoksa ayni sey mi?Cati muayenesinde normal doguma uygun olup olmaidgini mi soyluyor?
yalancı sancılar başladımı senin valla allah yardım etsin .ben 36+1 im daha bende tık yok gayet iyi kasıklarım.benim adet olurkende hiç bir sancım olmadı hayatım boyunca bilmedim agrı
canım benimde hiç adet sancım olmadı,bu yalancı sancıyıda ilk kez yaşadım çok fena bişiydi...zaten sancıyı yaşadım tamam dedim doğum şeklim normal bile olsa artık sezeryan isterim beni kimse tutamaz:teytey:
birşey sorucam..
neren sancıyor yani..??
karnın mı, kasıklar mı alttan mı???CADIARZU
bana 1-2 seferdir alttan iğne batması gibi birşeyler oluyor ama hafif...sancı mı bu şimdi?CADIARZU
cuma sorucam doktora..
birşey sorucam..
neren sancıyor yani..??
karnın mı, kasıklar mı alttan mı???CADIARZU
bana 1-2 seferdir alttan iğne batması gibi birşeyler oluyor ama hafif...sancı mı bu şimdi?CADIARZU
cuma sorucam doktora..
önce kasıklarıma vurdu sancı sonra karnıma hatta göğsüme kadar kitlendim...nefes almakta bile zorlandım..kimsede yok tekim geçmeseydi tek yapacağım şey ambulans cagırmak olacaktı ama soluma yatarak bekledim ve gecti çok şükür
canim benim de cok ani sekilde alttan igne batma hissi geliyor ve sadece 1-2 sn cok kisa suruyor, gerci gunde 7-8 defa fazla degil, sanci mi acaba ogrenince bizede soyle bari, merak ettim.
kızlar dün akşam başım ağrımaya başladı bu saat oldu hala ağrıyor normalmi sizce sizede oluyormu
önce kasıklarıma vurdu sancı sonra karnıma hatta göğsüme kadar kitlendim...nefes almakta bile zorlandım..kimsede yok tekim geçmeseydi tek yapacağım şey ambulans cagırmak olacaktı ama soluma yatarak bekledim ve gecti çok şükür
Sonbahar canm bana tüm elini sokmadı ama inan öyle ebeler var cidden
açıklık ölçmee diee kadının ne kadar acı çektiğini düşünmeden yapanlarda varr ....
malesef hemcinslerimiz bize daha kötü davranıyorlar... tabi çok ttatlı ebelerde var bu konuda ii olan...
bnm doktorum eldivenle parmaklarını geçirdi ve baktı ama hiç acımadı smear olurken daha çok canm yanmıştı
vahşi ebeler.. neden öyle davranıyorlki hamile kadın zaten gergin vede asabi oluyor yerinden kalkıp ebeye 2 tane patlatsa ne olur? zaten hepimiz smocu olmaya adayız yani en azından kendi adıma ben öyleyim düşünsene öyle birşey yaptığımı
evet aynen..
çok anii olarak sanki birisi iğneyi alttan batırıp çekiyor..
benim çok sık olmad..son 10-15 günen beri 10 kere olmuştıur toplasan, evet 1-2 saniyelik birşey zaten ama beni çok rahatsız etti..
ayy diye bağırdım birkaç kere evde aniden oluyor çünkü..bilmiyorumkismile
cuma randevum var sorucam neyin nesiymiş..
yazarım buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?