- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
kızlar biz doğumdan sonra filan hiç buluşçak mıyız? buluşçaksak bi fikrim var buluşmaya herkes bebek şekerinden getirsin bitane:)) fotoğraf çekeriz.
ayy ewet eskiden öyleymiş.ben çok iri doğmuşum anneciğim bi tulum almış bana.4850 gr doğunca aldığı tuluma sığmamışım.yazık babacım koştura koştura büyük bi zıbın bulucam diye koşturmuş...kaydirigubbakcemile3
ayy ewet eskiden öyleymiş.ben çok iri doğmuşum anneciğim bi tulum almış bana.4850 gr doğunca aldığı tuluma sığmamışım.yazık babacım koştura koştura büyük bi zıbın bulucam diye koşturmuş...kaydirigubbakcemile3
Nasıl buluşuyosunuz?
İstanbuldakiler mi?
Aaaaa ne güzel.
Ben de belki Bursadakilerle buluşurum ama benim tatilime denk getirmeleri lazım.
ankaradakilerle de olur mesela orda da babannemiz var.Oraya da gideriz.
Mesela Ankaradan Gülll ve Bulut Kaanını görmeyi çok isterim.
yaa ben de ondan korkuyorum. hastane çantasına koyduğum hastane çıkışları ve ek ayaklı badi koydum boy 50cm. ama geçen hafta doktor bu bebek uzun boylu olcak dedi artı kilosu da 3050gr çıkınca bir an düşündüm olmucak mı yoksa koyduğum hastane çıkışları die.daha doğuma 1 ay var.
Nasıl buluşuyosunuz?
İstanbuldakiler mi?
Aaaaa ne güzel.
Ben de belki Bursadakilerle buluşurum ama benim tatilime denk getirmeleri lazım.
hayyy maşallahhh..
inş bebeğin sana çeker:))
bende 2900 gr doğmuşum
ne kadar ki ağırlığıımaşallah kuzucuğun tombiş olacak her halde.benim küçük olucak çok bebeğim.benim kızım doldurabilicek mi acaba aldığım kıyafetlerii?:çok üzgünüm:
Nasıl buluşuyosunuz?
İstanbuldakiler mi?
Aaaaa ne güzel.
ankarada bizde varız :))
ayy süper olur hakaten
Ankamall de yakamıza kırmızı karanfiller,
Elimizde bebek arabaları,
Şubat tatilinde biraz da büyütmüş oluruz bücürleri,
Neden olmasın bir kahve içer sohbet ederiz ne güzel olur.
küçük doğan bebekler büyük doğanlara göre daha çabuk topralanıyor canım son aylarda hatta günlerde daha hızlı kilo alıyorlar 3 kilo olur yanii sen böyle stres yaparsan bebek kilo almaz.bide gece yatarken başının ucuna süt koy ve gece lavoboya kaltığında iç sütü çok yarayışlı ben hep öyle yaptım bebişin maaşallahı var.:lepi:15indeydi kontrolüm o zaman 2040 dedi dr...
kilo alamıyorum ki ben keşke alsam da bebeğim de alsa.çok üzüldüm dr da daha ii zayıf olması dedi.ama benim içim hala buruk aslında...
toplam 6 kilo aldım ama bebeğimi hiç besleyememişim(
ben de elimde bebeğimle taaa izmirlerden size iç çeker çeker bakarım resimlerinize:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?