2010 Temmuz Anneleri : )

gece kuşu katrem benim kilodaşım doğum yapmışşş alkisalkisalkis
tebrik ederim katremcim gözün aydın
:1hug:

İnanmıyorummm :1shok: kız daha dun neler soyluyordu ne şekılde dogurmuşş ? sezeryandan korkuyordu... ay boyle geçmısı okumadan daldım ama kaydirigubbakcemile3

Daha dün bu saatlerde katrem düşünsene yarın bebegıne kavustugunu dıyordumm kaydirigubbakcemile3

ALLAHIM korusun ikisinide....

ALLAHIM güle güle, analı babalı büyütmeni nasip etsin yavrunu :Saruboceq:
ne gusel duygudurr ... RABBİM Bizede yasatsın hayırlısıylaa :Saruboceq:

Bu arada kımsecikler kalmamışş.. sonbaharda gitmiş.. yetişemedim.. daldım facebokta oyunlaraa kaydirigubbakcemile3

gece kuşu katrem benim kilodaşım doğum yapmışşş alkisalkisalkis
tebrik ederim katremcim gözün aydın
:1hug:

Aaa gerçekten mi ? akannehirnerde yazıyor yaaa..hadi hayırlı olsunnnn diyelimmm:lepi:

gözünüz aydın..:lepi:

Günaydın kızlar.. Kelebektr Allah yavruna sağlıklı sihhatli uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün...

günaydın kızlar :)
katrem ve kelebektr doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla
darısı başımıza kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar. kendimi iyi hissetmiyorum kalktığımdan beri içimde bir sıkıntı var offffffff senağlama

günaydınnnn kıslarrrr oğlumla kahvaltı yapıyoruz :)) birazdan geçmişe bakar geliriz :))

katrem ve kelebektr doğum yapmış. ne güzel zemuszemus hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. darısı sağlıkla hayırlısıyla zamanında hepimizin başına...

günaydın kızlar. kendimi iyi hissetmiyorum kalktığımdan beri içimde bir sıkıntı var offffffff senağlama

günaydınnnn kıslarrrr oğlumla kahvaltı yapıyoruz :)) birazdan geçmişe bakar geliriz :))

günaydın güzel anneler. güllcüm afiyet olsun. çakırcım ne oldu hayırdır havanın kapalı olmasındandır belki sıkıntın. geçer umarım

hayırlı olsunnn allahım sağlıklı ve uzun bir ömür versinnnn maşallahhhh :)) darısı başımıza :))

ne oldu şekerim niye sıkkınsın??

günaydın güzel anneler. güllcüm afiyet olsun. çakırcım ne oldu hayırdır havanın kapalı olmasındandır belki sıkıntın. geçer umarım

bebişşş naber bakem ???

ortada birşey yok canım ya belki de havadandır ne bileyim kötü kötü rüyalar gördüm belki de onların etkisinde kaldım bilmiyorum insallah geçer canım...

günaydınnnn zemuszemus
katrem ve kelebektr doğum yapmış :1shok:
tebrik ederimmmm... ay ne güzel haberlerle güne başladıkk :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…