kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.
kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.
cnm saol inşallah bekler dualarınızı esirgemeyin lütfencanım Allah yardımcın olsun inşallah bebişinde ayın sonunu bekler hayırlısıyla zamanında alırsın bebeğini kucağına sıra bize gelir.
cnm çok yorma kendini oturdugun yerde yapabildigin kadarını yap doktor yasak dedikçe biz azıtıyoruz canımızın kıymetini ne zaman anlıcaz :gitme:offfffffff doktor güya bana iş yapmak ayakta dolanmak yasak dedi bende ütü yapıyorum şimdi boshayallersmile
cnm tebrik ederim senı rabbım ogluna ve sana saglık versin inşallah benıme suyumda azalma gördü doktor galiba sıra ben de kaydirigubbakcemile3kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.
buaradaa aşkı memnu izleyenler okumak isterseniz
akşamki senaryo varr topikte kopyaladımkaydirigubbakcemile3
sırada lina medaa ve umutlu varr bence
tabi hiiç belli olmuyo bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?